Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
anis spune:
Cristia si eu am simtit-o vreo 2 sapt numai pe stanga, de ieri vad ca o simt transversal, ca si cum ar sta lungita de-a lungul burtii ,
si o simt si pe dreapta.
AniS
23+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Asa am o pana de ideei..sambata e ziua mea de nastere.MA emotioneaza doar un gand, mereu mi-am zis ca vreau pana la 30 de ani 2 copii...si nu credeam ca o sa apuc sa am macar unul..dar DD a avut alt plan si mi-a indeplinit dorinta.
AniS
23+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
eli1977 spune:
Buna la burtici!
in primul rand vreau sa iti spun si eu, draga ALINATXALA MULTI ANI,SA FII SANATOASA , NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI VOIOS.
Pe urma as vrea sa va multumesc celor care mi-ati raspuns referitor la marea mea grija, chisturile coroide.
TWEETY-multumesc mult pt mesaj, am vazut ca intrebi despre eco 4d.Eu am facut exact martea trecuta , la Clinica Diagnosis ,in Calea Floreasca, nr.60, la dr.Teodorescu.Nu pot sa ma laud ca am fost super incantata, mi-a spus ca e baiat, ca e mai dezvoltat cu o saptamana decat varsta sarcinii calculata dupa UM, si ca are aceste chisturi despre care v-am scris, care mi-au mancat timpul si nervii de atunci.A fost destul de evaziva cand am intrebat-o despre asta, a zis ca nu e grav, se resorb ele mai tarziu....nu prea am plecat multumita, ce sa zic...Si a costat 3.500.000 si nu mi-a dat decat o poza mica.
LIUDA,esti mortala, fata draga, sunt mandra ca esti din Galati, si eu tot din Galati sunt dar am facut facultatea in Bucuresti si am ramas tot aici dupa aceea, asa a fost sa fie.Esti super haioasa, azi am urmarit toate mesajele, sa vad daca ai ajuns la gaina ta cu legume.Fataaa!nu mai manca atat, ca ne asteapta vremuri greoaie.Vreau sa spun ca am un pic de regret asa cand vad cat am luat, si sunt abia in sapt.22,mai e o groaza...!
FLAVIA,iti tinem pumnisorii joi, dar sigur o sa ne scrii ca sunt bine bebelusele
As mai vrea sa rog pe cine se ocupa cu asta, ca nu stiu sigur, sa ne inscrie si pe noi, pe mine si pe bebe al meu Andrei Robert in listuta cu burtici de feb,cu data nasterii 1 feb si cu un carucior albastru, va rog mult, mult.
Fetelor, mai vreau sa va intreb ceva:voi aveti dureri de spate, in josul coloanei?ziua nu prea simt, dar seara ma rupe, ma doare noada, ma scuzati daca am zis o prostie, nu stiu cum se spune stiintific, la ultimele inele din coloana.cred ca zona sacrala, asa ceva.de la ce o fi?voi ati patit?
Si inca ceva si gata Cine e in observatie la DR. GABI LEMNETE si va naste cu el?cum vi se pare, sau daca ati auzit despre el, ca eu am ajuns intamplator la el, eram multumita, dar aseara m-am inscris si eu aici si am citit rau de el si nu stiu ce sa zic.
Va pup, aveti grija de voi si de bebitii mici.
marinar spune:
eli si eu am dureri de spate, mai ales cand fac ceva treaba. si de acum cred ca tot o sa avem asemenea dureri, se mareste bazinul...cred.
Marina
23+
burtika
Catalina spune:
Buna fetele, sunt super bucuroasa ca mi-au trimis de la serviciu un laptop si pot sa stau in pat sa lucrez ceva sa imi mai treaca timpul si sa vb si cu voi. Iupiii!
Alinatxa, fata draga LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, mereu vesela, petrecere frumoasa si absolut nici o grija pana la capatul sarcinii si bebel sanatos si frumos. Ce mai faci, cum o mai duci?
Cat despre doctori ... nu stiu daca e vreunul perfect si nici nu cred ca este bine sa schimbi asa dr mereu ... eu una sunt multumita de dr Radoi, chiar daca la un moment dat aveam semne de intrebare. Oricum, stiu sigur ca si eu sunt sarita de pe fix ... mai mult ca altadata
Pupici,
Cata 25+
mirela73 spune:
Fetelor cred ca noi ne facem aiurea probleme pt. greutate caci nu cred ca exista reguli universal valabile despre cresterea in greutate de-a lungul sarcinii. Am o prietena care la 25 saptamani avea 10 kg plus si la final 38 sapt. a avut 14 kg. Asa ca nu e cazul sa ne panicam.
Ce-i drept eu simt o nevoie acuta sa mananc dulciuri.
Despre mine la 26 sapt si 5 zile am 10 kg plus deja. Partea cea mai rea a fost legata insa de faptul ca de cateva zile am niste dureri in zona lombara infioratoare care au culminat dupa vizita de ieri la cabinet (mi-au luat niste secretii caci mi se pare ca scurgerile mele incolore sunt cam abundente) cu o imposibilitate de a merge. Pur si simplu piciorul drept nu il puteam controla. Cu chiu cu vai m-am urcat in masina si cu niste chinuri groaznice (la fiecare luat al picioarelor de pe ambreiaj resp frana) m-am oprit la o farmacie. Dar pur si simplu am simtit ca nu am puterea sa ma mai intorc la masina daca ma dezlipesc de ea. Asa ca m-am opit langa scara blocului si asta a fost.
Vestea buna este ca dupa 6 ore de repaos am putut sa merg iar astazi sunt extraordionar de bine.
Despre bebelina stiu ca are 26sapt 5z si ieri avea exact 1 kg si ieri era pozitionata transversal cu capul in dreapta mea.
In cazul in care lucrurile sunt OK voi face cezariana apx. pe 21 decembrie.
Va pup si vreau sa va vad mai optimiste
Mirela
26sapt5z +
Ilinca
anis spune:
CA tot vorbim de mancare.Mi-am facut orez cu lapte si cu scortisoara...muream de pofta! 
AniS
23+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
ALINATXA spune:
Catalina ma confrunt cu o problema existentiala cred.Vad cum trec anii si ma apuca nostalgia.La fel ca si Anis mi-am propus ca pana la 30 de ani sa am cel putin un bebe.Se pare ca dumnezeu ma iubeste.
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
anis spune:
Alinataxa 
Mirela, nu vreau sa te dezamagesc...eu pana in sapt 28 aveam aproape 10 kg in sapt 38, 21kg plus.Sper ca data asta sa nu fie la fel.
AniS
23+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID