Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liuda,am mai pus poze cu mine sa te mai binedispun.
Sa-ti tihneasca si tie mancarea ca nu esti cea mai
de aici.

Dana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

VAI SIMKAT M-AI FACUT SA PLANG....CUM DE AI VAZUT TU CA E ZIUA MEA?ITI MULTUMESC DIN SUFLET SI VA DORESC TUTUROR SANATATE VOUA SI BEBEILOR SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR
MULTUMESC INCA O DATA

18+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Delfinutza eu asa am nascut prima data.Natural cu epidurala.Te doare cand ti se dilata colul ,bazinul,adica cand ai contractiile de nastere, astea dor ac dracu, dar le ai oricum , scapi de el nuami daa faci czariana fara sa stepti sa ti se declanseze nastere si mie mi-au facut anestezia ( se face in spate, te doare exact ca o piscatura de tantar) la dilatare 3 jumate.Si a fost super, cam pe la 10 dilatare iese copilul.
N-am simtit nici o durere, eram super fericita, si cand a fost sa imping ,simti, din 2 scremete gata Ingrid.
Asa fiindca stiu cum e...am de gand sa nasc tot asa, daca nu sunt alte indicatii ale dr.
Acum eu am m-ai zis, recuperarea se face mult mai rapid decat la cezariana, dar eu zic ca decizia de cum nasti ar trebuii s-o aibe dr,in functie de copil.

AniS 23+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Alinatxa,

La multi ani si din partea mea. Cum si cand sarbatoriti? Sotul meu are ziua de nastere saptamana viitoare asha ca musafiri si chef vom avea sambata. Ma gandeam ca poate sarbatorim impreuna.

As vrea sa scriu mai multe dar iar am pb. cu netul. Azi am stat 2 ore sa citesc 5 pagini, atat de greu incarca. Sper ca macar mesajul acesta sa treaca.
poate o sa mearga maine mai bine...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

sant cea mai fericita - diseara la 8 fac masaj!!! Abia astept !!! e o senzatie atat de placuta dupa masaj ca nu va pot descrie. E o problema cu burta dar am gasit o varianta - bag prosop sub burta si desupra - si incerc sa fac un nivel. fata aia saraca ii era frica sa ma maseze, sa apese pe spate ca sa nu ma doara burta. URRAAA fac masaj !!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La Multi Ani Alinatxa!Multa fericire, sanatate, nastere usoara si bb sanatos!

Delfinutza: la nasterea normala cu epidurala ai dureri pana la dilatatie 4 cand se poate pune epidurala.Pe mine m-a durut mai rau cam o ora si ceva (dar nu atat de rau cat sa zic ceva).

Sunteti prea rapide pentru mine! Sper ca nu am scapat ceva important; daca da pls dati un pm!
Intrebare: voi simtiti pe bb ca loveste cu piciorusele in aceeasi parte? Eu il simt de ceva vreme numai in partea stanga; cred ca sta transversal cu capu in dreapta si picioarele in stanga, dar ma asteptam sa se mai suceasca si el...La voi cum e?

Va pup tare,

Cristiana Andrei (29Sep04) si 21+

Mergi la inceput

mai daconst, mai fatuca dar tu inca nu ai inteles ca cand am vreo depresie ceva direct la albumul tau ma duc. Vad si eu una ca mine si ma mai linistesc, ma consolez cu ideea ca nu numai eu sant ... asa cum sant. eu deja incep sa ma acomodez cu idea ca se poate ca sa depasesc si 20 kg in toata sarcina daca in 5 luni am 7-8 kg apoi cat o sa am in luna 7-8, dar in a 9? Deci evident o sa depasesc orice asteptare. Sotiunea mea azi asa mirat s-a uitat la mine cand a glumit un priten pe seama mea, a zis "ei de acum incolo mai ai de pus 20 de kile si gata" . El ii zicea - nu nu are voie , ai sa vezi ca o sa se stopeze din crestere... la care eu iam zis sa nu-si mai faca iluzii sa accepte organismul meu asa cum este, ca ma ingras si din apa.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

uffffffffffff, am reusit si eu sa citesc tot ce ati scris de sambata.

La multi ani Alina!!!!

Aventura succes cu zugravitul, nervi de otel.

Delfin stiu ce spui...haine in cutii... asa am stat si eu dar de sambata am mobila. de aia nici nu am mai intrat, am stat cu montatorii, i-am urmarit sa vad daca fac treaba buna. si au facut. acum sunt cu asezatul, curatenie dupa balamuc, dar am scapat de ce a fost mai greu.

ca tot ati vorbit de mancare, mancare, mancare, eu am facut desert... cremsnit (nu stiu sigur cum se scrie) super rapid si buuuuuuuuun

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catalina

Levi, iti multumesc pentru detalii. Ce sa iti spun,obosit cred si eu ca este pentru ca din cate mi-am dat seama pare sa aiba multe paciente ... . Eu nu platesc pentru ca sunt arondata de la serviciu (sincer nu stiu ce ma faceam daca trebuia sa platesc ... ). La de Gaulle e ok, mie mi se pare mai misto ca la Enescu pt ca e mai putina lume. Sunt doar vreo 2,3 cabinete acolo si de cate ori am fost eu ecograful a fost mereu liber.

Delfinuta nu stiu de cezariana dar prin alte locuri am inteles ca e dublu, adica 400 de euro. Ai vorbit cu el? Iti face cezariana? Cu mine inca nu a discutat nasterea ... . O singura data l-am intrebat in ce situatie face cezariana si mi-a raspuns "cand trebuie".

Liuda, eu am fost la Herghelegiu dar la Sanador, nu la Medsana. Nu am dus eu caseta, am cumparat de acolo, 270 de mii iar ecografia a fost 3 milioane.

Cat despre mancare, o duc cam prost la capitolul asta. De cand stau acasa mananc numai prostii. Nu gatesc si nici nu are cine ca sunt singura toata ziua asa ca ... mancam ce apucam si sincer cred ca au inceput sa se vada efectele. Ma cam doare stomacul. La serviciu aveam cantina, era altceva, acasa ... mai greu.

Hai va pup si mai vorbim,

Cata 25+

eu nu stiu unde gasiti voi asa doctori dar eu sant altfel - eu imediat il schimb in cazul in care nu imi da raspuns la intrebarile care ma macina, daca mi-o taie asa sec. Pai eu de asta platesc!!! Asa aveam eu o dr. care dupa ce ca asteptai vreo 2 ore ca avea mereu coada si nu se stia pe acolo ce e aia programare, 5 min. te consulta si bafta, daca intrebai ceva - raspuns din 2 silabe, daca mai comentai - raspunsul clar - ori faci ca mine sau esti de capul tau!!! Si clar ca am cautat pe altcineva prin cunoscuti sa aiba si experienta si relatii, si ani de munca s.a. Si acum cu orice intrebare ma pot adresa, si mi se explica uneori un sfert de ora la o problema de doi lei, pai mai putin de 45 de minute nu am stat niciodata la ea, si se uita in alalize, si intreaba de toate, ma giugiuleste si la ecograf si pe cantar, intreba de dureri, de senzatii, imi zice la ce sa ma astept, de ce sa nu ma sperii, ce este periculos. Deci e chiar o placere!!! nici nu se compara, ca la ailalta cum ma duceam nelamurita asa plecam si mai in ceata, se uita ea la eco ce vedea ea stia ca nu comenta, zicea doar e bina, sau e binisor....

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Alina eu am sa sarbatoresc sambata cand am stabilit o petrecere.Asta ptr ca saptamana viitoare este si ziua taticului pe 3 octombrie.Diferenta de 1 saptamana.Asha ca vom face 2 in 1.
Multumesc inca o data tuturor burticilor pentru gandurile frumoase si urari.

18+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput