Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
Catalina spune:
Levi, iti multumesc pentru detalii. Ce sa iti spun,obosit cred si eu ca este pentru ca din cate mi-am dat seama pare sa aiba multe paciente ... . Eu nu platesc pentru ca sunt arondata de la serviciu (sincer nu stiu ce ma faceam daca trebuia sa platesc ... ). La de Gaulle e ok, mie mi se pare mai misto ca la Enescu pt ca e mai putina lume. Sunt doar vreo 2,3 cabinete acolo si de cate ori am fost eu ecograful a fost mereu liber.
Delfinuta nu stiu de cezariana dar prin alte locuri am inteles ca e dublu, adica 400 de euro. Ai vorbit cu el? Iti face cezariana? Cu mine inca nu a discutat nasterea ... . O singura data l-am intrebat in ce situatie face cezariana si mi-a raspuns "cand trebuie".
Liuda, eu am fost la Herghelegiu dar la Sanador, nu la Medsana. Nu am dus eu caseta, am cumparat de acolo, 270 de mii iar ecografia a fost 3 milioane.
Cat despre mancare, o duc cam prost la capitolul asta. De cand stau acasa mananc numai prostii. Nu gatesc si nici nu are cine ca sunt singura toata ziua asa ca ... mancam ce apucam si sincer cred ca au inceput sa se vada efectele. Ma cam doare stomacul. La serviciu aveam cantina, era altceva, acasa ... mai greu.
Hai va pup si mai vorbim,
Cata 25+
simkat spune:
Fetelor, feteloooooor!
Haideti sa ii cantam in cor
lu' Alinatxa!
Alinatxa[/b], sa iti dea Dumnezeu sanatate si tie si lui BB, sa ai o nastere usoara si multi, multi ani fericiti alaturi de familia ta!

Mami@Raducu
Liuda spune:
LA MULTI ANI ALINATXA!!!! Sanatate, curaj si rabdare!!!
fetelor eu am ajuns la gaina mea din frigider!!! AM MANCAT!!!! E super senzatia de potolire a foamei!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 2 zile
anis spune:
Buna fetele
Aveti mare grija daca luati carucior cu cosulet auto.Cosuletul auto (scaunul adica, sa nu fie f abrubt, sunt unele mai inclinate).Eu am laut unul care era abrupt, si am avut noroc ca l-am schimbat, daca vreti va pun poze.
Alinataxa...LA MULTI ANIIIIIIIII!!!
AniS
23+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Azi m-am plimbat iar prin magazinele de copii.Mi-am luat si eu 2 pijamale cu nasturi pt alaptat, asta ca sa le folosesc la spital.Si am dat iama iar la bodyuri de NN, bine eu am un dulap plin cu haine ramase de la Ingrid ,multe nici nu a apucat sa le imbrace.Acum eu nu cumpar haine roz, am o tona, si o sa mai si primesc..am luat numai galbene,verzi albastre.Mi s-a acrit un pic de roz, cand vad in parc fetite, cu fusta roz,pantofi ..etc...ma inverzesc..
AniS
23+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delfinuta spune:
Aventura te compatimesc sincera sa fiu..noi suntem pe terminate cu zugraveala si sunt la capatu puterilor. Ca sa nu zic ca mobila inca n-a venit si stam cu hainele prin cutii si sa vexi dimineatza cand cautam de imbracat ce misto e..
Liuda spune:
eu astept vineri sa mi se confirme (sau infirme) ca e fata si atunci imi cumpar patuc - salteaua deja am cumparat-o si lingerie de patuc si mobila din camera si canapea si.... deci ma apuc de treaba de saptamana viitoare.
Va pupic pe buric.
delfinuta spune:
Catalinan-am vb inca cu Radoi de nastere, insa vreau sa vb la urmatoarea intalnire, adica pe la sf lunii.
Fetelor ce stiti de nasterea normala cu anestezie epidurala? Asta nu doare? Ca poate e de preferat cezarianei..
Liuda spune:
fetelor am mancat si MA LOVIT UN SOMN!!! NU MAI POT!!!
Va pupic pe buric.
Daconst spune:
Alinatxa,La multi ani,iubita,sa fii fericita si iubita!Sa ai parte de multa fericirie si un bb sanatos!

Dana 25+