Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
miciurin spune:
Liuda, ai pus-o daca vrei sa sustii toate burtoasele de pe aici!Si roaga-te sa nu trebuiasca sa ma sustii si pe mine, ca atunci sa vezi ce inseamna "bine crescut-a" intr-adevaratul sens al cuvintului! Vestea buna pentru tine e ca eu sunt intr-adevar cu gura pana la urechi, intr-un zimbet larg si tamp!
twety spune:
Spuneti-mi si mie va rog unde pot sa fac o eco 4D doar asa de amor propriu nu cu recomandare medicala si cat costa.
Multumesc.
Liuda spune:
mai eu mai fac o gluma, mai scriu ceva de incurajare - daca ajuta - bine, daca nu - asta este mergem mai departe!!! Sper sa nu ajung eu sa trebuiasca cineva sa ma incurajeze!!! Vreau sa sper si sa cred in bine chiar daca am si eu momentele mele de frica, panica si dureri in burta. Dar eu nici macar nu scriu de ele ca mi se par nesemnificative, plus stiu ca e normal sa apara in perioada asta!!!
acum de exemplu stau cu frica ca vineri ma duc la Morfo la Herghelegiu si sper din suflet sa nu-mi zica ceva de rau sau cu atat mai mult sa-mi zica de vre-un repaos la pat - ca asta m-ar omora de tot. Eu trebuie sa fiu in miscare macar si cea pasiva si tot e bine, sa comunic, sa vorbesc, sa ma mai cert - ca asta ma mentine. In alt caz eu azi intra intr-o dipresie de mama focului.
Deci inainte cu tupeu!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 2 zile
delfinuta spune:
Levi bine ai venit! Eu merg pt consultatii la CMU in spate la Eva sau la CMU Charles de Gaulle. Eco normale am facut chiar acolo, iar eco 4D am facut la Med Life pe Grivita.
Catalina si ai idee atunci cat o fi cezariana? Nu vreau sa ma iau dupa prietena mea, ca asta are ceva bani...si a dat, nu s-a incurcat!
miciurin spune:
Liuda, multa bafta pt vineri atunci! Unde te duci la Herghelegiu, la ce clinica? Eu pe 16.10 ajung la el, la Euroclinic.
delfinuta spune:
Liuda sa nu mai zici ca te-ai ingrasat, stai linistita! Am fost io ieri la med de familie si m-a cantarit...aveam 63 si tot ea ma cantarise chiar la inceputul sarcinii..aveam 53. AM PUS DEJA 10 KG!!!!aaaaaaaaaaaaaa
Si am 24 de sapt si 3 zile...ce ma fac mai incolo? Oare cat o sa mai iau???
Liuda spune:
Miciurin eu ma duc vineri la 13-30 la Medsana pe Primaverii, la Herghelegiu. Cica o sa ma sune cu o zi inainte sa-mi zica daca nu au loc modificari in programul doctorului.
Delfinuto eu am inceput de la 58 (1.65) si aveam 7 kg acum vreo 2 saptamani, de atunci am o frica de cantar - asa ca minim 8 sigur am. Deci in 23 saptamani cu 8 kg?!! Si inainte sant lunile cele mai "grele"!!!
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
miciurin pe mine va rog din start in categoria hipopotam
Va pupic pe buric.
miciurin spune:
OK, s-a facut! Hipopotam sa fie! Astept inscrieri pentru baletul "Lacul Hipopotamelor" 
Intrebare: A fost cineva pana acum la morfo la Euroclinic? Ce ecograf au acolo, daca stie cineva sa ma lumineze si pe mine! Astept cu mana pe intrerupator sa se aprinda beculetul!