Buna dimineata!Am si eu cateva nelamuriri....lucrez din 25 aprilie 2005anul acesta am ramas insarcinata,sunt in 6 luni si 3 sapt...nelamuririle mele sunt:dupa concediul prenatal ,intrii obligatoriu in concediu post natal sau iti poti depune dosarul pt cic?la cat timp de la nastere se depune dosarul pt cic?Eu sunt din sect 6 ...tre sa-l depun in Drumul Taberei?Tre sa depun ceva acte si pentru concediul post natal?Pana intru in cic o sa iau tot atatia bani cat am luat si pana acuim de cand sunt in concediu medical...aaaaa am uiotat sa mentionez ca de 2 luni sunt in concediu medical(platit cu 75% )SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA..SUNT INSARCINATA PT PRIMA OARA SI NU STIU CE AM DE FACUT ...MA INCURC IN ATATA HARTOGARIE!!1
Dupa nastere intri conform actelor normative in vigoare in postnatal si abia din a 43-a zi intri in CIC. Nu ai cum sa intri mai devreme , legea nu iti permite. imediat dupa nastere poate intra in CIC doar tatal e normal nu poate fi lauz. Ca acte duci in continuare acel certificat de la medicul de familie sau ginecolog cum ai dus si in post natal. se plateste cu 85% din venitul brut pe ultimele 6 luni.
nicol
41+ Antonio