Reluarea vietii sexuale dupa nastere

Reluarea vietii sexuale dupa nastere | Autor: Myra30

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Am nascut normal si dupa cele 6 saptamani de asteptare mi-am reluat viata sexuala, insa am niste dureri destul de greu de suportat. E normal sa fie asa? La voi cum a fost?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina6 spune:

ciudat eu una m-am simtit prima oara dupa nastere cand am facut-o de parca am facut dragoste pentru prima oara in viata mea cu aceasi durere ca atunci cand esti virgina si cu aceeasi placere ca atunci cand esti in extaz, sincer s-a si purtat minunat nu am cuvinte pentru a descrie ceea ce s-a intamplat atunci.
Dar nu m-a durut decat la primult contact si pot spune ca faptul ca el a fost super atent cu mine a contat.
Pacat ca ai dureri poate daca nu merge sa rezolvati problema intre voi asta numai daca exista una,... nu vreau sa supar ci sunt doar sincera un doctor iti va putea spune mai multe .
Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu n-am putut astepta decat vreo doua saptamani,hormonii mei o luasera razna,si inainte de nastere am facutaproape pana in ultima clipa!Nu au fost repercusiuni si nicio problema nici intr-un caz nici in altul!Sper ca n-ampe nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mife spune:

Da, e mai dificil prima data dupa nastere. Depinde si de modul in care a fost facuta epiziotomia (am mai auzit de cazuri in care dr a cusut mai mult decat trebuia).
Cu mult lubrifiant (durexul e si f.bun si nu e scump) si multa-multa rabdare din partea sotului se rezolva. Important e sa perseverati

Mergi la inceput