Povestea lui ALEX

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ildiko, mamico !

am citit de 2 ori povestea lui ALEX, si de fiecare data am recunoscut situatiile prin care ai trecut. si noua ne spuneau ca moare, n-avem ce sa-i facem, si de fiecare data si-a revenit singura. cred ca e ceva cu bebelusii astia luptatori ! daca Dumnezeu vrea ca ei sa traiasca, nici un medic spagar, nici o situatie critica n-o sa-i impiedice s-o faca !

si noi ne-am lovit de medicii de la tg Mures, care au zis ca o opereaza, dupa ce le-am bagat multi bani in buzunare, fiecaruia, cand a venit momentul sa plecam intr-acolo, s-au razgandit. si am sunat disperata, din spita, cu copilul intubat si ventilat, timp de 3 ore la dr. SUCIU de la tg mures, de pe 3 numere diferite, de la 7 seara pana la 10 jumatate, in continuu. inchideam un telefon, deja celelat suna catre acest medic. nu a raspuns. trebuiau 30.000 euro, ca sa o nenoroceasca si cu banii astia am operat-o in Germania si acum e bine ! urmatoarele operatii nici nu se pune problema sa le faca in tara, doctorii de aici habar n-au !

ideea era ca iti inteleg fiecare cuvant, fiecare traire, si buicuria de-al avea pe ALEX acasa !

si multa sanatate !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Am vazut pozele cu ingerasul, e o minune!! parca nici nu-ti vine sa crezi ca bebe asta grasunel ar fi trecut vreodata prin asemenea probleme. e un copil minunat, sa va dea Dumnezeu numai si numai bucurii alaturi de comoara voastra!...
va dorim, inca o data, multa sanatate tuturor, sa va bucurati unii de ceilalti!!
Cu mult drag, Dalina,mami de gemenute Anita si Miriam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Dumnezeu poate da puteri nelimitate unei mame iar dragostea ei poate muta si muntii din loc!!
Iti doresc toata sanatatea si tot binele din lume pentru bebelusul tau, sunteti o familie de luptatori si invingatori in ciuda mizeriilor din sistemul nostru sanitar..
O poveste minunata care m-a facut si pe mine sa plang ca pe multi altii !

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Ce pot sa spun. Felicitari mami. Cred ca numai bunul Dumnezeu te-a ajutat sa nu inebunesti. Eu nu stiu daca as fi rezistat sa trec prin atatea. Eu am fost disperata doar ca fata a fost mica in greutate, daramite sa trec prin cate ai trecut tu.
Mi-as dori asa o prietena pe viata!!!
sa invat si eu din taria ta.
Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si multa putere si de acum incolo.
Cu mult respect, mamica unei cotofane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Draga Ildiko, ai postat povestea lui Alex acum mai bine de 1 an dar eu abia acum am descoperit-o! Am plans si m-am cutremurat si m-am bucurat la sfarsit ca s-a terminat totul cu bine, apoi am citit postarile tale despre evolutia extraordinara a puiului tau! Felicitari dragi parinti pentru atata tarie de caracter si pentru dragostea pe care o purtati micutului vostru. Iar tie Alex, felicitari pentru lupta pe care ai dus-o![flor] Sper din tot sufletul ca de acum incolo sa fii sanatos tun! E clar ca Dumnezeu va iubeste!
P.S. Alex e frumos foc si are niste obrajori...!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapetra spune:

Ciao,
Eu sunt Ramona. Intamplarea face ca sa nasc in 19 aug. 2006 la Tg-Mures. Am nascut gemeni la 33 sapt. si am fost spitalizati 4 saptamani. Am fost colega de salon cu Laura si Daliborca si cunosteam in mare povestea ta si a lui Alex.(Nu stiu daca retii dar ne-am si intalnit cand ai fost cu Alex la control.) Dar acum cand am citit-o in intregime sunt profund impresionata. Intradevar ai trecut prin momente pe care nici o mama nu le doreste. Chiar azi o voi suna pe Laura sa vad ce face fetita ei.
Va salut si va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Draga Ildoko,

Ce mai poti spune in fata unei astfel de echipe de luptatori? Sunteti jos palaria, Doamne ajuta sa aveti parte de tot binele din lume. Abia mi-am revenit, m-au trecut toti fiorii si n-am putut sa-mi stapanesc lacrimile, citind prin cate a trebuit sa treceti...incredibil, in ce tara traim...ce oameni sunt medici...
Sa va dea Dumnezeu multa, multa sanatate si mult, mult noroc, sa va reveniti complet si Alex sa aiba o viata minunata!

va pupam pe amandoi!

Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Wow..sunteti toti trei niste luptatori si exemple de optimism siincredere in Viata!
Multa sanatate in continuare si numai zile bune sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANNIELLA spune:

Am consumat un pachet de servetele citind prin ce a putut sa treca un sufletel de cateva zile! Aveti toata admiratia mea pt. curajul vostru si pt. ca nu v-ati dat batuti in fata soartei! SANATATE MULTA, MULTA LUI ALEX SI O VIATA FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII!
Cat despre medici.....RUSINE SA LE FIE CELOR CARE LASA NISTE COPII NEVINOVATI SA MOARA DOAR PT. CA PARINTII NU AU RESURSELE NECESARE PT. A LE UMPLE BUZUNARELE DE BANI! Si de inca o mie de ori RUSINE celor care ne trateaza ca pe niste animale!!! Eu cred in vorbele acelea de duh...cum ca "roata se intoarce", mai devreme sau mai tarziu vor plati si ei cu ceva...
Ii ofer lui Alex (asa il cheama si pe baietelul meu de 10 luni) un pupic mare si plin de dragoste! SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lolita_rom spune:

BRAVO,MAMICUTZA! SUPER MAMA,SUPER POVESTE,SUPER FINAL...VA DORESC TOATA FERICIREA DIN LUME,AVETI ACEST DREPT,PENTRU CEEA CE ATI PATIMIT!ABIA AZI AM CITIT POVESTEA SI SUNT CURIOASA CE-O MAI FI FACAND ALEX ACUM?!PUPICI MULTI,MULTI,MULTI...

Mergi la inceput