Povestea lui ALEX

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iacobica spune:

Din pacate abia azi, cand e pe prima pagina la DC am citit povestea voastra. Am plans...imi pare rau ca ati trecut prin ceea ce a ati trecut. Imi pare bine ca sunteti muuult mai bine acum, si va doresc din tot sufletul sa scapati cu totul de medici, de analize si tratamente. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.(Puternici, curajosi si increzatori oricum sunteti).
Cat despre tine, Ildiko, toata stima si respectul ! Esti o MAMA si un OM extraordinar !!!

Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Doamne Dumnezeule, cata suferinta ati trait si cu cata putere ati luptat pentru Alex...sa-i dea Dumnezeu sanatate si voua putere sa depasiti orice problema...sunteti niste parinti extraordinari

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Dumnezeu a trimis un copil deosebit, unor parinti deosebiti. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa aveti parte numai de bine!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Extraordinara poveste despre "micutul luptator" - ALEX !!!

Sa aveti parte de o viata frumoasa alaturi de puisorul vostru - sunteti parinti de nota 10! - sa va aduca numai fericire si multe bucurii!!!
Despre sistemul sanitar din Romania - mai bine nu ne mai racim gura de pomana - jalnic, fara cuvinte...
In orice caz voi ati dat dovada de mult curaj...

pentru o familie fericita

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Dumnezeule... si eu am plans in fata calculatorului...
Sa va dea Dumnezeu multa multa sanatate !!!!

Laura 25+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

IMPRESIONANT!!!!!Nu cred ca mai e cazul sa va spun ce sentimente m-au incercat in timp ce am citi...
Va doresc doar sa fiti sanatosi,sa continuati evolutia buna si sa va bucurati de puiul vostru!
Ildiko,ceva poze?Si din cand in cand cateva randuri despre voi...Eu voi intra la fiecare logare sa vad ce mai faceti...
Chiar te-ai gandit sa-i trimiti bestiei aleia de neurochirurg o poza cu Alex sa vada minunea careia nu a vrut sa-i dea nici o sansa?
Va pupam,sa fiti iubiti!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

In timp ce am citit Luca a adormit in bratele mele. Lacrimile ce-mi cadeau i-au umezit obrajorii si a deschis ochii privindu-ma cateva secunde... i-am spus doar: "te iubesc asa mult si tu stii asta..." si a adormit la loc. Nu vreau sa ma gandesc ca i s-ar fi putut intampla si lui ceva similar pentru ca si el este un copil la a carui nastere s-a utilizat forcepsul... din fericire fara nici macar o urmare.
Am speranta ca Alex va fi bine si va veti bucura de cele mai frumoase clipe impreuna!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Doamne, Dumnezeule, Ildiko... tu esti una din mamele alea care merita sincer sa li se ridice statuie!! stiu, nici o mama nu ar accepta asta, si cu cat iti iubesti mai mult copilul cu ata mai multe (si asta inconstient) esti in stare sa faci pentru el... am si eu doua gemenute nascute prematur, cu 2200 si 1800g, am stat si eu 0 luna cu ele in spital si stiu cat de cat ce inseamna disperarea de a-ti vedea copilasul la incubator... si despre micuta mea s-a spus "E cam cruduta, nu stim ce va fi..." norocul meu a fost ca nu mie mi s-a spus asta, ci sora-mii, care mi-a marturisit adevarul dupa aproape un an, cand minunile mele erau mai mult decat ok... in fine, vroiam sa-ti spun cat de mult respect am pentru tine si sotul tau si cat de mult m-am rugat, citindu-va povestea, sa dispara tooooooaaaaate problemele dintr-o data, pentru ca Dumnezeu poate face orice minune!!!
am vazut pozele cu alex din maternitate... e un copil atat de frumos!!! o comoara, un inger caruia i s-a dat ce-a meritat: o viata langa mamica lui draga, care-l iubeste mai mult decat orice cuvant, nu stiu cum sa-ti mai spun ca fericirea ta cred ca este mai mare decat a milioane si milioane de mame.... sunt multe mamici de copii sanatosi care se supara pentru orica trasnaie a ingerasilor lor si care nu realizeaza cat e de minunat un sufletel... in fine, plang cand ma gandesc la voi si va doresc DIN TOT SUFLETUL tot ce e mai bun in lumea asta, pentru ca voi, cu siguranta, o meritati din plin!!!
SA FITI SANATOSI!!! si asteptam pozute cu minunea de un anisor!
cu mult drag,Dalina- mami de gemenute Anita si Miriam (si ele nascute in iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Incredibil! Acesti medici tb reclamati, da-ti in judecata. Nu din razbunare, ci pt ca sa nu mai treaca si alti prin ce ati trecut voi. Prea fac ce vor cadrele astea medicale. Eu am noroc ca sunt din Bucuresti si 80% nu prea se intampla asa ceva(dar mai sunt si exceptii). Daca ati fi putut veni in Buc, macar pt operatie nu cred ca ati fi patit asa ceva.Nu mai tb sa lasam asemenea cadre medicale, fara inima sa faca ce vor cu noi, tb sa luam pozitie. In rest, sper si sunt convinsa ca Alex o sa creasca sanatos si ft iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildikodrujit spune:

In sfarsit am reusit sa-i fac album lui Alex.
Daca vreti sa vedeti cat de mult a crescut bebe meu intrati pe urmatorul link:

http://www.e-poze.ro/foto/ildikodrujit/poze+temporare/?g2_GALLERYSID=9d73e89524c9168e3bcc01d8e2ff8c88

Mergi la inceput