Noi suntem la aceasta gradinita de aproximativ 2 saptamani in grupa mica,din care nu am reusit sa-mi duc puiul decat 5 zile, restul timpului fiind racita. Daca mai sunt parinti ce au copiii la aceasta gradinita spuneti-ne si noua cum merg lucrurile pe aici? Noi nu am reusit sa trecem de faza plansului.
Iulia si gugulina.
Eu am baietelul la aceasta gradinita de un an. El
este grupa mijlocie. Treburile merg ca la orice gradinita de stat.(cred eu). Este curat, mincarea cred ca e buna desi mi se pare ca ar trebui mai diversificata (meniul se rotest5e la o saptamina). Cu racelile o sa ai de furca. Desi ni s-a spus de multe ori ca nu se primesc copii bolnavi in gradi...am vazut toata iarna copii muciosi si cu tuse puternica, ba erau chiar cu antibioticul la ei...ceea ce nu mi se pare corect pt. ceilalti copii. Poate nu au cu cine sa ii lase acasa si atunci aleg aceasta varianta de compromis. Eu il iau oricum dupa masa de prinz.
Diana
multumesc Diana pentru informatii. Eu imi tin pustoaica toata ziua ca nu am alta varianta si inca nu am reusit sa scapam de plansete. Da' sa speram ca vor trece. Ce parere ai de optionalele de engleza si de muzica ce se fac la gradinita.? Al tau pusti fiind putin mai mare poate ca iti spune ceva ca de la a mea nu pot afla nimic. Merita efortul sau nu le-ai incercat? La pustiul tau in grupa sunt tot asa de multi copii? Cum se descurca ?
multumesc
Iulia
Si eu am avut baiatul la d-na Radulescu care este o doamna exceptionala ,a stiut cum sa lucreze cu toti plangaciosii si la o saptamana nu mai plangea nimeni.
L-am mutat ca era prea departe de casa,regret si acuma.