Secretul coafezelor
Raspunsuri - Pagina 2
flori76 spune:
Intr-adevar,este destul de greu sa realizam noi acasa ceea ce realizeaza coafezele...Si eu sunt foarte atenta la cum lucreaza coafeza mea,insa cu peria niciodata nu-mi iese,oricat m-as chinui.Eu sunt obsedata sa am parul intins si,in sfarsit,am gasit solutia sa ma aranjez singura si sa ma tina pana la urmatorul spalat:placa.Chestia e ca am inteles ca nu e bine sa o folosesti prea des,insa am griga sa-mi pun tratament la fiecare spalat si un lapte protector inainte de a folosi placa si sper sa-l protejez cat de cat.
Pupici si va astept cu sfaturi 
Flori
Noi
Tzuni spune:
A mea, in timp ce ma aranjeaza in par
, mormaie in barba ceva...nush ce...o fi vreun descantec coafezesc....

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
lgireada spune:
Intrebare: cum procedati cu suvitele de la spate? Eu nu reusesc nicicum sa usuc o suvita din alea de la spate.
O alta intrebare: dupa ce ma dau cu fixativ (la coafor de ex) ma mananca capul de numai. A cui o fi vina?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
M-am gandit si eu ca poate parul trebuie uscat foarte bine in forma dorita si am testat cu bigudiuri, ca foenul meu nu este profi, am tinut bigudiurile o zi intreaga, degeaba, a doua azi parul statea aiurea. Si i-am dat si spuma si fixativ.
Azi-dimineata am vazut o emisiune in care un stilist o coafa pe Abramburica, lua cate o fasie subtire de par si o intindea de mai multe ori cu peria si apoi cu placa.
michelle, parul nu este tesut mort? Tu povestesti despre ce face el cand e ud si cand e uscat de parca ar fi o jucarie vie si draguta :)
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
da, parul e format din celule cheratinizate moarte la fel ca si unghiile . legaturile de hidrogen sunt una dintre cele 3 legaturi care se formeaza in par asta nu are legatura cu viata parului ci cu hidrogenul din apa care e H2O
faptul ca e elastic e o proprietate a parului. incearca sa intinzi un fir. el se intinde pana la 50% din lungimea lui fara sa se rupa.
tlaura spune:
Michelle, ce rau imi pare ca nu esti in Ro. si sa profesezi acolo! Stii atat de multe despre par! Eu nu prea nimeresc coafezele; ultima data cand am vrut si eu parul un pic buclat la varfuri (bucle mari cum se poarta acum), dupa ce m-a tinut 2 ore pe scaun (si cu taiat varfuri), a spus ca nu a vazut par mai moale decat al meu si ca buclele nu stau. Si nu iti poti imagina cum am plecat de acolo cu parul!
Intrebarea mea e daca pot cu un usor permanent, sa-mi fac parul sa stea cum am spus, usor buclat la varfuri. E adevarat, am un par f. drept, f. moale, si greu de coafat, dar totusi...!
Iar pentru bucle mari, ce fel de bigudiuri se folosesc la permanent?
Ca am mai incercat acum 4 ani, tipa m-a pus pe bigudiuri mici, desi eu i-am explicat ce vrea, si bineinteles ca am iesit un permanent asa cum nu se mai poarta acum. Si nici macar ala nu era bine facut!
Iar daca poate cineva sa-mi recomande un stilist bun in Bucuresti, v-as fi recunosctoare!
Multumesc ! Va pup!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
april spune:
Mie mi-ar iesi super daca mi-as putea pune capul undeva, pe un soclu
ca sa-mi pot folosi eficient mainile ![]()
Kya spune:
Michelle,
ai de la mine o suta de
ca tare bine le zici!
Acum am inteles cum vine treaba cu "conul de brad", ca de fiecare data cind ma uscam chipurile cu peria tot ca un cuib de soareci aratam... 
Si ai mare dreptate si cu uscatul fiecarei suvite - daca nu e complet uscata, ma sfideaza si sta cum vrea ea...
Kya - viitoare mamica in asteptare
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by april
Mie mi-ar iesi super daca mi-as putea pune capul undeva, pe un socluca sa-mi pot folosi eficient mainile

Sunt convinsa ca si eu la fel. Asta e si problema mea.
Am parul un pic ondulat, in sensul ca daca il dau cu spuma si il usuc cu feon cu difuzor, se fac bucle super. Cum de fiecare data vrem ceva ce n-avem, e clara treaba ca si eu vreau parul intins insa nu am rabdare sa il intind cum trebuie, desi am avut piastra, iar cu feonul cu peria, nici o sansa. Asa ca, dupa indelungi chinuri, 4 ani de dus la 5 zile la coafor sa imi intind parul, am renuntat pentru ca aici sunt foarte scumpe operatiunile de genul asta la un salon de infrumusetare si uite ce par mai buclat si mai ravasit am mai tot timpul.
Pupici.
Va urmaresc in continuare cu interes, poate mai invat si eu ceva.Aaaaa, si o intrebare pentru doamnele de specialitate: care este diferenta intre balsam si tratament?
Balsamul doar il descurca, nu reactioneaza in nici o alta directie?
Tratamentul trateaza doar firul de par?
Nu se poate si una si alta?
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
nadyana spune:
Ce lucruri interesante aflam pe aici..
Laura, vad ca locuiesti in Turcia.De ce nu incerci sa iti faci parul acolo?Eu, de fiecare data cand merg in vacanta imi fac parul la ei.Vreau sa spun ca se pricep la suvite.Si eu am intrebat anul asta de permanent cu bucle mari cum vrei tu, dar au spus ca, oricum ar fi, parul se arde de la permanent.Parerea mea este ca in Turcia se pricep f. bine la coafat..
craciunitza spune:
michelle, te rog spune-mi cum sta treaba in cazul bigudiurilor.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze