Ce sa fac sa scap de candida...
Raspunsuri - Pagina 5
simina2005 spune:
Acum incearca Clotrimazol, spalaturi cu bicarbonat de sodiu...Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
POZE CU NOI
Simina
cu Teo (7.06.2006)
,Diana (30.05.2003)
si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte. Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
Anuska spune:
quote:
Originally posted by silvana75quote:
Originally posted by Ana68
Elenush,cineva mi-a povestit ca exista un vaccin contra candidei.Persoana respectiva patea ceva cam ca tine,iar ginecologul ,dupa mai multe tratamente de tot soiul,i-a recomandat acest vaccin,care se repeta la un interval de timp.Intreaba de el si poate vei afla mai multe si te va ajuta.
Multa sanatate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Imunostimulent cu candidina se numeste vaccinul si il pot cumpara de la farmaciile care au produse de la Institutul Cantacuzino.
Vaccinul se face de doua ori pe an, primavara si toamna.
Pentru mine acest vaccin a fost salvarea, il poti incerca cu toata increderea.
Ai facut acest vaccin de 2 ori intr-un an? L-ai mai repetat anul urmator?
Si cum ti-a fost administrat? 2ml in 4 puncte si dupa 3-4 zile inca 2ml si tot asa de 10 ori? Nu e dureros?
Si sotul a facut vre-un tratament?
A mai recidivat?
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
XIO spune:
Daca nu omri sporii nu vei scapaniciodata de ea : fierbi sau aunci asternuturile , bikinii , tot ce a intrat in contact cu vulva cand avea candidoza , urmezi tratament si tu si otul tau si gata.
selket spune:
Sfatul meu: tratament homeopat axat in special pe infectii vaginale, candida si stimularea cresterii imunitatii.
Acum vreo 3 ani am avut ceva infectie netratata la timp din cauza unei doctorite care mi-a spus ca sa nu-mi fac griji ca nu am nimic. A urmat o perioada de 2 ani in care nu am putut nicicum scapa de ea, daca nu era infectie, era candida, cand trecea una aparea cealalta. am schimbat 4-5 medici si am facut o gramada de tratamente cu flagyl si toate neamurile de ovule dar nimic. Asta pana m-am pricopsit spre final cu minunatul papilloma virus si celule precanceroase pe colul uterin, PAP 3. Asta mi-a aparul cand am schimbat ultima data medicul, urma sa mai fac un tratament cu ovule si antibiotice si daca nici asa nu mergea trebuia sa fac o biopsie. Not funny. Asa ca in acelasi timp cu tratamentul asta am facut un tratament homeopat. si surpriza: a functionat. De atunci sunt ok. Am mai facut cu ceva timp in urma tratament homeopat cu accent pe gastrita si de atunci nu am mai avut probleme cu stomacul.
Tratamentul homeopat te scapa de utilizarea antibioticelor, pastilutele is din minerale si nu iti afecteaza stomacul sau mai stiu eu. Dar este pe termen indelungat, efectele nu apar imediat si trebuie respectate niste reguli. Ca sa iti faci o idee tratamentul pentru candida dureaza cel putin 9 luni, mie mi-a trecut dupa prima tura ( 2 luni). Ar fi trebuit sa continui dar ma plictisisem si totusi a fost ok si asa, priobleme nu mai am. Daca esti din Cluj Napoca, iti pot recomanda doctorul la care am fost eu. Tratamentul pe care ti-l prescrie este pentru toate problemele pe care le ai si in special pentru ce te doare cel mai tare.
http://selket.go.ro
Clover spune:
quote:
Originally posted by XIO
Daca nu omri sporii nu vei scapaniciodata de ea : fierbi sau aunci asternuturile , bikinii , tot ce a intrat in contact cu vulva cand avea candidoza , urmezi tratament si tu si otul tau si gata.
De ce ai arunca asternuturile si bikinii cand oricum Candida traieste si intr-un vagin sanatos?
Keep the promises you make to yourself.
anky spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Eu am scapat cu Gyno Daktarin. Este super medicamentul.
Crinuta siRayan
Asa este,si eu am scapat tot cu Gynodaktarin si fara spalaturi vaginale.Spalindu-va nu veti scapa de candida.Vorbesc din proprie experienta.De cind nu ma mai spal nu mai am absolut nimic,vaginul se curata de la sine.Doctorul se tot mira de ce tot vreau eu sa ma spal,tocmai din cauza spalaturilor nu scapam de problema...
Deh...a avut perfecta dreptate.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
XIO spune:
quote:
Originally posted by Cloverquote:
Originally posted by XIO
De ce ai arunca asternuturile si bikinii cand oricum Candida traieste si intr-un vagin sanatos?
Pt. ca una este candida albicans fiziologica si alta este candidoza, adica inmulirea patologica a candidei care se face prin spori.
Spori acestia raman la niv. lenjeriei de pat intime , samd si degaba te tratezi tu daca intri iar in contact cu ei .
viviana spune:
Fungii Candida au o raspandire universala facand parte din microflora normala a omului. Transmiterea se face prin: contact cu secretii continand candida (secretii bucale, tegumentare, vaginal), infectii cu seringi si ace nesterilizate, diseminarea infectiei endogene.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Clover spune:
Mie mi se pare inutil sa arunci lenjeria de pat si cea intima, dar o sa intreb un doctor pe tema asta cu prima ocazie. Sunt convinsa ca prin lejeriile noastre umbla si organisme mult mai exotice si inexistente in interiorul nostru in mod normal, si nu ne imbolnavim din cauza lor.
viviana spune:
Ideea este ca am avut de atatea ori candida ca m-am si saturat de ea. Dar, niciodata dr. nu mi-a spus sa arunc sau sa fierb lenjeria intima si cearsafurile.
In ceea ce priveste tratamentul nu il poate stabili decat dr. ginecolog in functie de virulenta cu care se manifesta.
Important este sa nu devina cronica.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Rayan