Ce sa fac sa scap de candida...
Raspunsuri - Pagina 6
antonia2006 spune:
Selket, vad ca esti foarte multumita de tratamentul homeopat, poti sa-mi zici daca a avut efect si asupra virusului HPV?
Te rog mult, spune-mi si mie la ce doctor ai fost, ma intereseaza foarte tare un asemenea tratament.
tic_tac spune:
anky, te rog scrie unde ai gasit minunea aia de Gynodaktarin, sa fac rost. de unde l-ai luat, daca e pe reteta si cit costa.
multumesc mult
XIO spune:
Fetelor faceti cum vreti.
Eu c va spun ceea ce ne-a subliniat profesorul de farmacologie:
degeaba dati medicamente pacientelor pt. ca boala va reaparea , daca vreti sa scape definitiv de ea sa arunce sau sa fiarba lenjeria de pat si cea intima pt. ca inmultirea candidei se face prin SPORI.
Si da , ne-a spus ca sunt multi doctori care nu spun asta , dar altfel nu sunt sanse sa scapi de candidoza.
Luati o carte de ginecologie ca scrie si acolo.
anky spune:
Uite ca eu am scapat si nu am aruncat lenjeria.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Siminaf spune:
Eu am facut prima oara candidoza in timpul primei sarcini. Si apoi tot felul de recaderi, cu tot felul de tratamente, de ultima generatie (si aici, in a doua sarcina). Inclusiv cu tratarea sotului, pentru evitarea recaderilor.
Si ia ghiciti cu ce mi-a trecut si am deja aproape 2 ani de cind nu am mai avut nimic, dar nimic?!
Cu sapun lichid antibacterian! Nu tu gel intim de spalat cu pH 5.5, nimic de genul asta! Ma spal doar cu sapun lichid antibacterian si nu mai am absolut nimic! Si miroase si frumos
Cel mai des le folosesc pe cele de la Bath & Body Works, dar am mai folosit si de la Amway. Rezultatele sint nemaipomenite.
Mult succes!
anky spune:
quote:
Originally posted by tic_tac
anky, te rog scrie unde ai gasit minunea aia de Gynodaktarin, sa fac rost. de unde l-ai luat, daca e pe reteta si cit costa.
multumesc mult
De aici l-am luat,nu stiu cit costa caci aici plateste asigurarea.Am inteles ca este si in Ro.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
selket spune:
Da, Antonia. La mine a avut. Asa cum am mai spus mi-a iesit la control PAP 3, infectie cu HPV si leziuni precanceroase LSIL. ginecologul mi-a dat pentru asta un tratament cu Polygynax ( 2 ture cu pauza parca). M-am dus acasa, m-am dat pe net si m-am ingrozit de ce am citit de HPV. Si asa am aflat ca foarte multe femei iau virusul asta, dar daca ai un sistem imunitar bun se vindeca de la sine si nici nu stii ca l-ai avut, ar daca sistemul imunitar ti-e slabit se instaleaza si duce la leziunile care mi-au aparut si mie si in timp, daca nu e tratat, se poate ajunge la cancer de col uterin. Asa ca m-am dus imediat si la doctorul homeopat, am povestit ca ce probleme am si ce analize mi-au iesit, i-am spus sa-mi dea ceva pentru sistemul imunitar, si pentru infectiile vaginale care nu imi mai treceau de aproape 2 ani si pentru candida si pentru alte probleme care le mai aveam (lipsa de calciu, etc.). Am insistat mult pe sistemul imunitar. Mi-a dat un tratament pentru 2 luni si trebuia sa vin sa mai continui pentru ca pentru infectiile vaginale tratamentul ar trebui tinut cel putin 12 luni.
Dupa 2 luni in care am mers in paralel cu ambele tratamente am revenit la contro. Pap-ul revenise la 2, nu mai aveam nici HPV, nici celule precanceroase. Nu am mai continuat tratamentul homeopat pentru ca nu mai aveam rabdare, ma saturasem de 2 ani de tot felul de tratamente. Da de atunci am fost bine, nu am mai avut chestii nasoale. Nici macar nu mai racesc iarna.
Si daca imi mai apare cate o candida dupa un tratament cu antibiotice se rezolva foarte simplu cu 1-2 spalaturi externe cu ceai de galbenele si bicarbonat de sodiu. (nu stiu daca a amintit careva si astea doua)
Numele doctorului si date de contact o sa-ti dau pe privat pentru ca nu stiu daca incalc vreo regula pe aci si sa ma acuze careva ca fac publicitate ![]()
Oricum in tratarea HPV foarte foarte important este sistemul imunitar. Ala trebuie rezolvat. am citit chiar ca daca tot il tratezi si nu iti trece si ai mereu infectii si prostii ar fi bine sa iti faci niste analize mai amanuntite sa vezi daca nu ai alte bazaconii cum ar fi leucemie sau sida. In fine, nu vreau sa exagerez sau ceva, vreau numai sa subliniez ca este foarte important sa iti intaresti sistemul imunitar daca ai probleme cu virusul asta, atat ca sa scapi de el cat si ca sa nu mai aparara.
Recent am auzit la TV ca cica mai nou este si un vaccin pentru HPV, dar care se face la fetite cam la varsta de 7 ani, inainte sa isi inceapa viata sexuala.
Sper sa iti ajute. Tie si altora.
S.