Ce sa fac sa scap de candida...
Raspunsuri - Pagina 7
XIO spune:
Selket , toti doctorii cred ca dau ca tratament irigatii vaginale cu ceai de galbenele su bicarbonat pt. ca trebuie mai intai sa cureti zona si abia apoi sa pui ovulul.
antonia2006 spune:
Xio, daca stii imi poti spune si mie ceva?
Pentru prevenirea reinfectarii cu gardnerella trebuie sa iau aceleasi precautii ca si in cazul candidei? Adica sa fierb asternuturile si lenjeria?
anky spune:
quote:
Originally posted by XIO
Selket , toti doctorii cred ca dau ca tratament irigatii vaginale cu ceai de galbenele su bicarbonat pt. ca trebuie mai intai sa cureti zona si abia apoi sa pui ovulul.
Care toti doctorii...???.Nu si cei de aici.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
AnaGN spune:
quote:
Initial creeata de elenus22
Buna fetelor! Am o problema cu care ma confrunt de la varsta de 13 ani de cand am avut prima menstruatie. Problema mea consta intr-o scurgere urat mirositoare fara mancarimi.Pe la 18 ani mi-am facut prima lama si mi-a iesit candida. De atunci am urmat tot felul de tratamente dar...fara succes.Am 22 de ani si candida tot imi apare la analize la un interval de 2-3 sapt de la incetarea tratamentului.Nu stiu ce sa mai fac poate ma ajutati voi cu un sfat.
Bine ai venit!
Iti recomanda sa-l consulti pe drul Chirila la clinica Naturalia (homeopat) - domnul doctor.
Stiu ca uneori ofera consultatii prin telefon si mai trimit pachetele cu tratament prin posta.
Si eu am patit la fel.
Dupa suuute de tratamente si ceva ani buni de incercat tot, am fost la Institutul Cantacuzino in Bucuresti si am facut antifungigrama - candida mea reactiona la altceva decat imi dadusera medicii.

Am facut si tratamentul cu vaccinul in cauza, tot la Institut. A fost binisor un timp.
Dar dupa aia tot asa:(
Asa ca pana la urma mi-am luat inima in dinti la homeopat. Ma simt super; inca mai sunt in tratament, si nu cred ca o sa opresc o parte din el inca ceva timp, mai ales ca un astfel de tratament nu are nici o contraindicatie.
Oricum, fiecare om are candida din alte motive.
Referitor la antibiotice: nu am mai luat de vreo 8 ani, si chiar cu raceli grave nu m-am lasat batuta.
Succes
ps tratamentul homeopat nu are efecte daca fumezi (sau bei excesiv).
(fara suparare,dar trebuia sa mentionez, nu fac nici un apropos)
denisabia spune:
AnaGN sa-nteleg ca urmezi tratament homeopat nu?Si eu am inceput de nici 2 saptamani si vroiam sa stiu ce ti-a interzis tie doctorul.Mie mi-a zis fara menta ,musetel, camfor ,cofeina ,alcool , bauturi acidulate ,antibiotice.Se regasesc interdictiile si in cazul tau sau ar mai fi in plus?Scuze pentru ca am fost offtopic , dar chiar imi doresc sa urmez tratamentul la carte.
AnaGN spune:
quote:
Originally posted by denisabia
AnaGN sa-nteleg ca urmezi tratament homeopat nu?Si eu am inceput de nici 2 saptamani si vroiam sa stiu ce ti-a interzis tie doctorul.Mie mi-a zis fara menta ,musetel, camfor ,cofeina ,alcool , bauturi acidulate ,antibiotice.Se regasesc interdictiile si in cazul tau sau ar mai fi in plus?Scuze pentru ca am fost offtopic , dar chiar imi doresc sa urmez tratamentul la carte.
http://community.webshots.com/user/denisabia
Scuze de raspuns off-topic.
Da, aceleasi chestii. Nu mi-a interzis cafea, in sensul ca am voie cafea naturala cu bun simt. Eu beau o cana si jumatate dimineata, cafea naturala, nu ness.
In rest, pasta de dinti homeopata si tot ce zici tu. Un regim cat mai naturist si natural si cam atat. Si incredere si rabdare.
Eu sunt multumita de d-nul doctor, mai ales ca are o privire holisitca aspura omului.
Succes
selket spune:
Mie doctorul homeopat mi-a recomandat asa:
Interzise pe perioada tratamentului: apa minerala, ceaiurile medicinale (cu exceptia ceaiului de tei), pasta de dinti mentolata
In locul pastei de dinti mentolate mi-a spus sa folosesc pasta de dinti Etera.
a, si sa nu ating pastilutele cu mana.
S.
denisabia spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor
.Si eu am inlocuit pasta de dinti cu Etera , eu nu iau pastilute , ci o solutie.Din cate am inteles eu am voie la mai multe ceaiuri , doar sa nu fie in genul celor mentionate mai sus.M-am mai linistit ca bausem azi un capucinno si ma gandeam ca am pacatuit rau de tot
.Mi-a zis ca paracetamol , doar daca e neaparata nevoie.Dropsuri e voie , dar sa nu aiba menthol , cam greu nu?Daca asta e regula , ne conformam.
AnaGN spune:
Ciudat ca ti-a recomandat numai ceai de tei. De asta zic eu ca imi place al meu
pentru ca priveste omul dintr-o perspectiva holistica: si cu fito si cu apiterapie si cu homeopatie. Si te simiti super.
Paste de dinti homeopate sunt de mai multe feluri. Daca vreti una mai de fitze
gasiti in Helpnet. E frantueazsca si e vreo 10 lei, dar e mult mai mare ca alea cu argila, etc, etc.
Amu nu vreau sa par exagerata, dar eu as sari peste capucino - daca nu ti-l faci tu acasica cu cafeluta naturala si laptic - e mult prea sintentic si chimical.
In fine, referitor la candida.
Recomandat sa nu faceti tratement cu ce i-a mers bine colegei, prietenei, etc (sa nu se supere fetele de pe DC). Fiecare organism prezinta o tulpina diferita. Dupa cum v-am spus, mie mi s-a dat clotrimazol, pimafucin, etc, etc si nimic. Si dupa ani de zile o doctorita desteapta m-a trimis la Inst la Cantacuziono sa imi faci antifungigrama: si minune
candida mea nu reactiona la astea. In fine, nu m-am vindecat complet nici atunci, pentru ca e chestie de sistem imunitar.
Cand eram mica am papat muuuulte antibiotice ca asa era moda, deci asta poate sa fie o alta cauza.
La fel si cu iaurtul, sau alte chestii: la unele femei le e bine sa manace iaurt, la altele nu. Dupa cum mi s-a zis mie, vezi ce iti cere organisul ca stie el mai bine....
Referitor la asternuturi, lenjerie intima: este bine ca dupa orice infectie, chiar si cea cu candida, sa fie spalate bine, poate la 90 de grade, poate si cu un pic de clor si clatite bine. (Eu le-am fiert odata, dar amu avem masini).
Mai mult,spalaturile vaginale nu sunt recomandate zilnic: dupa cum a zis cineva, vaginul se curata zilnic.
Asa ca daca aveti candida, mergeti si incercati sa faceti o antifungigrama si nu mai luati diverse chestii din farmacii doar pentru ca sunt pentru candidoza.
Si incercati cu tratamentul homeopat (nu se fumeaza). In plus, fumatul chiar este un factor favorizant al candidei. Va spun din experienta trecuta![]()
Cam atat: bafta si succes
XIO spune:
AnaGN , sa nu mai faci prostia aia cu antiioticele , ami exact ai spus ca nu iei antibiotice cand ti se prescriu.
Sunt date de doctor cu un scop si sunt f. importante in tratament.
In plus candidoza nu apare de la un tratament normal , ci de la unul mai ung sau cu antibiotice mai puternice , si in combinatia cu antifungice nu fac candidoza.
daca tot sari aiurea peste tratamentele cu antibiotice prescrise te trezesti cu reumatim articular acute , stenoze si alte boli cardiace. Asculta doctorii , ca nu sunt prosti , nu te juca asa cu sanatatea ta .