Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana multa sanatate!!! Si eu ti-am vazut pozele Imi place tandretea cu tati. E tare frumusel puiul vostru!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

SANATATE LA PITICI SI MAMICI!

Ana Maria, e normala starea ta! Si mie mi-a fost tare greu..simteam ca nu mai fac nimic pt Bia..dar usor, usor a trecut.

Simonica, multumesc de ? Ieri scrisesem un mesaj, dar nu stiu ce s-a intamplat de nu s-a transmis..dupa care am renuntat.

Da, am facut analizele. Bia in general e bine cu mici exceptii. In urma echo abdominale , i-a gasit ceva usor la ficat si urmam un tratament, Liv52, sirop, pe baza de plante. Datorita scaunelor dese nedigerate i-a fost prescris, pt 2 sapt, "Kreon

In urmat 3 luni, pikovit si am inceput totodata si tratamentul de imunizare recom de dr. Stanciu, tratament cu care si dr la care am fost e de acord, Lantingen.

Analizele la Ca sunt bune si pe ac motiv ne-a recom, doar vigantol ulei 2pct*zi , pana in apr inclusiv. nicidecum Ca , 10 zile pe luna.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Magga pupici Hanei si sa-i treaca repede tusea.

Vigantolul asta pana la ce varsta se da?Eu tot insist,cand am nascut neonatoloaga mi-a zis ca sa-i dau copilului pana la 18 luni.Acum parca nu i l-as mai da,oricum o zi ii dau si 2 uit de el.Am inceput o cura de Imunobaby,sa mai contracaram racelile specifice anotimpului.

Sanatate mamicilor bolnave.

Kita welcome back!

AnaMaria eu nu am avut nici o depresie legata de intarcat,da-i cu tratamentul Andei,Magne B6.La mine a mers si parca vad un pic de schimbare la mama care e terminata fizic si psihic.

Amaya si eu am luat Enteroseptin si bine ca nu a mai fost nevoie,ca as fi luat si eu.In ciuda faptului ca arata un copilas pe olita pe cutie,ma gandesc ca e bun si pt adulti,probabil in doza marita...

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Adita - LMA pentru Antim. E nascut in aceeasi zi cu mine, numai ca eu fac 33!

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

La multzi ani si tzie atunci, Ubi!!!
La multzi ani, Antim! Aditza, sa-tzi traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii! Nu mai treci si tu pe aici sa ne dai vesti despre Nectarie si despre burtica?
Ana Maria, cred ca e normala depresia. Si eu am avut ceva de genul, poate depresie e prea mult spus...dar o oarecare tristetze am experimentat si eu la intzarcare. Acum la fel ma incearca din cand in cand fiindca ma pregatesc sa ma intorc la serv. de duminica. Dar incerc sa ma iau cu altele si sa nu ma gandesc deloc acolo. In general la mine asta functzioneaza, indiferent de problema despre care e vb. Bafta, sa treaca cat mai repede.
Liviana, hai nu mai fi trista. Si eu tzi-am admirat pozele, chiar daca in tacere. Si imi pare rau ca esti racita, nu stiu ce naiba se intampla de toata lumea stranuta in perioada asta. Sanatate multa!
Megg, Mara cum mai este? I-a trecut burtica?
Kris, bine ca e bine Bia. Liv 52 ii da si o prietena de-a mea fetitzei si mi-a spus ca i se pare foarte bun, chiar a observat schimbari in bine. O sa vezi ca ii va merge bine cu tratamentul asta.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Ubi La multi ani!!!

Tomasa, Kris si Lavinia multumiri pentru raspunsuri!! Cica se cheama astenia de intarcare. M-am mai linistit cand am aflat ca are si un nume. Cica cu cat e mare cupilu cu atat e mai nasoala starea. Eu rational sunt ok, doar o stare de zapaceala. O sa iau si eu niste vitamine ca sunt cam secatuita de forte.

Tomasa vei vedea ca te vei simti foarte bine la job. Eu desi ma intorc obosita sunt tare fericita cu puiul meu cand vin acasa. Si desi stam mai putin impreuna am mai multa disponibilitate si voie buna pentru el. Sigur vei fi bine. Eu am inceput la 1 an si in prima perioada am lucrat doar trei zile pe saptamana. Iar acum abia astept sa plec si io de acasa.

Shobo da-i inainte cu regimul. Si Victor Stefan a avut acu doua saptamani si i-am tinut vreo 5 zile regim pana cand s-a intarit scaunul. Iar laptele cand am inceput sa-l introduc i-l faceam cu ceai de menta. Dar laptele fara lactoza nu cred ca are cum sa-i faca rau. Victor insa nu bea. Se stramba si se scutura de ziceai ca-i dau medicamernte.

Kris sunt sigura ca tratamentul pentru imunizare va da rezultate. Multa sanatate si voie buna Biei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Antim si Ubi la multi ani!!!

Liviana vazusem si eu pozele tale, sunt dragute toate si destinatiile la fel.

Irina, Mara e bine.
Mah, i-am dat pe desene animate - erau niste desene cu porcusori, unul facuse nani si celalalt nu mai stiu ce facea pe-acolo si s-a pus fii-mea pe un plans cu suspine , scandal, arata cu degetul la porcusor si urla de zor "nani, nani". N-am inteles ce vrea, ori sa doarma si celalalt ori nu stiu... nu erau urate desenele, trebuie sa mai incerc cu altceva sa vad ce reactie are. Ea nu se uita la tv decat la anumite reclame, altceva nu-i atrage atentia. Ne-am mai uitat intr-o seara la un film care se termina cu o nunta si s-a pus si ea in fata tv si dansa de zor.

zi buna!

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Adita la multi lui Antim!!!

Mergi la inceput

Liviana si eu iti multumesc. Sa stii ca eu sunt cu nervii varza si ma dispera rau circulatia asta. Ca sa nu-ti spu ca la mine la serviciu clar ca nu se lucreaza ca e chiar vis a vis de Parlament dar si pentru zilele trecute am avut nevoie de o hartie speciala ca se poate intra. Sunt suparata rau. Nu pot sa inteleg de ce ne oferim sa organizam un eveniment atat de amplu si nu facem fata. tre sa inchidem un oras pentru asta. Aseara un vecin de-al meu a parcat masina la 2 statii de bloc si a venit pe jos. iar sotul meu a venit la 21 pentru ca nu putea sa plece cu masina mai devreme. Bine, aseara a fost si marele meci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

dupa ce ieri va ziceam ca a avut caune normale toata ziua, insa dese (asta o fi si de pe la dintii care il mai supara) azi dim dupa laptele fara lactoza pe care l-a baut de data asta tot (270ml) a avut un scaun cam moale (nu chiar apa ca luni) si am concluzionat ca nu ii mai dam nici lapte fara lactoza, ci va primi de maine dim doar orez cu roscove ca si seara. A mai dat cineva orez cu roscove (Nestle) cu rezultat bun? sper ca da, caci altceva nu stiu ce sa-i dau seara/dim cand e obijnuit cu laptic si cereale... Amaya, noroc ca ieri tocmai am luat de la plafar Enteroseptin sa am in casa si acum i-am dat instructiuni lui tati si bonei cum sa-i dea. le-am zis sa desfaca capsula (asa mi-au zis la plafar) si sa-i ascunda praful din ea intr-o lingurita de branza de vaci.
in rest sa-i faca ceai de menta si sa-i dizolve un plic de Smecta in el si sa bea toata ziua in loc de apa. si papa tot de regim inca, orez, ardei, morcovi si pui fiert la pranz, paine prajita si grisine si branza de vaci in rest pe parsursul zilei. aa, si bona insista sa-i dam totusi dim 1 mar copt ca-l strange, am zis ok, dar dc mai face vreun scaun prost ii scoatem si marul copt.
abia astept sa vad ce rez avem si cu Enteroseptin (noi ii dam o sg capsula, asa ne-a zis la plafar si mai vedem).
Doamne ajta sa se repare la burtica!
Irina, exact asa arata si enteroseptin-ul nostru, fara prospect, doar o sticluta mica.

pupici si sanatate tuturor!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput