Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Inni, sa ai parte numai de bucurii si lucruri frumoase in viata!

Laliq, curaj, o sa fie bine!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Va multumesc pt. urari. Vi le intorc si eu si va doresc sa nasteti usor (cele care urmeaza) si tuturor sa aveti bebei sanatosi si sa traiti multi, multi ani fericiti.

Laliq....noi aici suntem numai "barbate" ...una si una...nu-i asa ? Mult curaj

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Inni LA MULTI ANI! multa sanatate, fericire, impliniri si tot ce-i mai frumos pe lumea aceasta, alaturi de toti cei dragi tie!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

Continuarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy, microbu si mini_me ce o sa vina somnul la voi noaptea peste cateva zile (poate saptamani la mini) cand o sa aveti niste minuni mici acasa . Itzybebelinei tale ii place acolo in burtic

aa, eloise de cand am venit acasa tot uit sa-ti dau un , asa ca uite acum iti dau mai multi: ; stii tu de ce!

minunea mea a plans ieri aproape toata ziua, dar az-noaptea a dormit bine, sper sa nu continuam si azi show-ul .
Ai vostri ingerasi cum stau cu colicile? La noi nu ajuta nici Bonnisan-ul. Ma gandeam sa-i dau ceai, dar pedriata a zis sa nu-i dau nimic din moment ce am laptic destul. Voi le dati si ceai?

mami fericita de [red][b]PATRICIA MARIA (06.09.2006)[red][b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise

Lili ce interesanta relatarea ta din calatorie... asa mi-a facut si mie un dor de duca... si eu sunt fan declarat al excursiilor (cu cat mai exotic locul, cu atat mai bine, dar din pacate inca n-am parasit 'batranul continent'). Insula Pastelui nu este cumva aceea pe care se afla niste foarte interesante si misterioase statui gigantice preistorice (numele coincide, in orice caz)? Le-ai vizitat...adica, se poate vizita situl arheologic? Wow, ce interesant ar fi de vazut asa ceva! Si cum ai ajuns tu acolo? Ati organizat spontan o excursie cu acea destinatie? Ca m-as mira sa o regasesc in ofertele agentiilor de turism... Pe viitor, ai de gand sa calatoresti mult cu bebe? Incepand cu ce varsta? Si noi ne punem intrebarea asta... cand nu mai e prea devreme ca sa-l luam cu noi in excursii in asa fel incat nici el, nici noi sa nu ne chinuim.
Oricum foarte interesanta descrierea ta... ce societate ideala... utopica aproape... fara infractionalitate, accidente... atata pace...

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe[/green][/b]

Eloise, s-o iau incetisor si sa-ti raspund: da, in Insula Pastelui se gasesc acele statui megalitice numite Moai, cioplite in piatra. Ele sunt de fapt atractia turistica a insulei. Am vizitat toate siturile cu moai dar n-am pus mana pe nici unul, pentru ca ghidul tinea foarte mult la conservarea lor si ne-a zis ca grasimea de pe maini, acizii, alte mizerii ataca piatra din care sunt facuti moaii si astfel se distrug in timp. Sa fiu sincera, avea dreptate. Am ajuns acolo printr-o excursie organizata cu un grup de farmacisti din tara. Agentiile de turism au oferte doar pana in Santiago, n-am vazut nici o oferta care sa includa insula. Ca sa mergi in Insula Pastelui e obligatoriu sa ajungi in Santiago, exista o singura companie aeriana in toata America de Sud care face legatura cu Insula Pastelui, cum spuneam numai prin Santiago de Chile. Asta e, monopol. Ca fapt divers, proprietarul companiei aeriene a candidat la presedentia statului Chile prin primavara parca...si a pierdut in fata unei femei,Michelle Rodrigues.

Despre calatoria cu bebe...eu una m-as duce chiar de Revelion undeva, in afara tarii, dar totusi ma gandesc ca el va avea abia 2 luni, deci cred ca-i prea micut pentru un asemenea voiaj. Oricum, dupa varsta de 6 luni nici nu ma gandesc ca nu ma urc in masina spre o destinatie europeana, la inceput. Mi se pare super in tarile europene ca exista in toaletela publice mese de infasat/schimbat copiii, iar in unele locuri chiar camere speciale pentru alaptat. Uite acum imi amintesc ca in excursia spre Insula Pastelui era cu noi in avion un cuplu de nemti cu un copil de 8 luni...am calatorit impreuna de la Frankfurt pana in Insula, iar acolo i-am intalnt de cateva ori cu copilul in brate si cu biberonul la purtator, facand turism. Deci orice e posibil.

Ma bucur ca ti-a placut povestea mea. M-am hotarat s-o scriu pentru ca nu era nimeni pe forum, eu intram destul de des si nu erau postari noi, si uite-asa am zis ca macar daca mai e cineva in situatia mea, care intra si n-are ce sa citeasca, sa aiba cu ce sa-si umple timpul.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput