Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

De cand am venit din spital nu am mai luat No-Spa decat azi dimineata (ca sa nu ma apuce contractiile pe la Baby Expo) dar nici dr nu mi-a zis daca sa iau sau nu (sau am uitat eu ). In spital imi faceau la 6ore un coktail din no-spa + scobutil + papaverina si apoi se mirau de ce bebitza nu danseaza din buric cand vor ei . De-asta a fost nevoie sa o stimuleze cu Oxytocin...

Sandra 38+ Anais -> inca un pic

Mergi la inceput

Defapt dr a fost tare ingrijorat, cred ca a si uitat sa-mi spuna daca sa opresc sau nu No-Spa. Dar cred totusi ca ar fi spus sa-l iau macar pana vineri cand e el de garda
Si iau in continuare materna si fier, daca nu mi-a zis sa le opresc...O fi bine?

Mergi la inceput

Ati fugit la culcare? Spuneti-mi si mie ca sa nu vb singura ca televizorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

sunt aici ma dau cu creme

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Eu abia azi incep "unsul" cu Garmastan, cred ca ma doare capul...Nush ce am pazit pana acum. Am tot amanat...

Mergi la inceput

daca el nu ti-a spus sa le opresti ...ia-le ...eu am oprit fierul cand mi-a spus el...ma intreba mereu ce pastile mai iau...acum iau Magne B6 pt ca ca vad ca nu mai am nici carcei si imi da si o stare de liniste asa...este buna pt sist nervos al mamicii si al bebeului

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Cred ca Mini a dezertat. Ma duc si eu in pat...pupici si noapte buna

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neatza si o sptamana buna tuturor!

LA MULTI ANI Innniiiiii, multa sanatate, cat mai multe dorinte implinite si numai bucurii sa ai de la Ami!

Nastere usoara fetelor care merg astazi la induceri! Tinem pumnii!

Lili ce interesanta relatarea ta din calatorie... asa mi-a facut si mie un dor de duca... si eu sunt fan declarat al excursiilor (cu cat mai exotic locul, cu atat mai bine, dar din pacate inca n-am parasit 'batranul continent'). Insula Pastelui nu este cumva aceea pe care se afla niste foarte interesante si misterioase statui gigantice preistorice (numele coincide, in orice caz)? Le-ai vizitat...adica, se poate vizita situl arheologic? Wow, ce interesant ar fi de vazut asa ceva! Si cum ai ajuns tu acolo? Ati organizat spontan o excursie cu acea destinatie? Ca m-as mira sa o regasesc in ofertele agentiilor de turism... Pe viitor, ai de gand sa calatoresti mult cu bebe? Incepand cu ce varsta? Si noi ne punem intrebarea asta... cand nu mai e prea devreme ca sa-l luam cu noi in excursii in asa fel incat nici el, nici noi sa nu ne chinuim.
Oricum foarte interesanta descrierea ta... ce societate ideala... utopica aproape... fara infractionalitate, accidente... atata pace...

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot binele din lume!

Mergi la inceput