Mamici de sept-oct 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 28
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by microbu
Itzy, poate la mine ajung doar cateva zile dept ca nu am colul lung si inchis, este scurtat dar nu destul
Atunci e bine...desi nu cred ca iti displace sa fie mai multe zile nu?
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-MariaPOZE
mini_me spune:
Itzy mie mi-ar displacea daca ar fi doar cateva zile 

Mama a facut mobila la comanda acum vreo 2 ani si i-au adus-o repede, parca intr-o saptamana. I-am montat-o in casa pentru ca a avut niste corpuri mai mari.
mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
microbu spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Atunci e bine...desi nu cred ca iti displace sa fie mai multe zile nu?
Logic ca nu-mi displace...
Voi cum urmariti contractiile astea? Mie mi se pare cumplit de aiurea sa cronometrez asa mereu...Credeam ca daca ma apuca durerile imi dau seama si pana acum nu mi-am batut capul si cu ceasul, dar asa m-a sfatuit dr sa fac acum
.Sandra
38+
inca un pic
mini_me spune:
Microbu banuiesc ca iti arunci un ochi pe ceas cand vezi ca sunt mai dese. Mie mi-a spus moasa ca daca am contractii dureroase si vin la 5 minute sa ma prezint cu bagajul la spital. Banuiesc ca vor fi destul de dureroase si cred ca vrand nevrand o sa te uiti la ceas sa te pregatesti sufleteste pentru urmatoarea.
mini_me
38+
poze
itzy-bitzy spune:
Pana acum nu am avut nici dureroase nici nedureroase...habar nu am...cred ca o sa ma uit la ceas...
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
microbu spune:
Da, asa e. Dar eu seara am multe contractii si cu No-spa, destul de dese dar totusi neregulate si care in cateva ore trec. Si mi se pare aiurea rau sa le cronometrez, poate doar sa le notez pe ceva...
Sandra
38+
Anais -> inca un pic
mini_me spune:
Eu am foarte multe nedureroase. Nici nu m-am deranjat sa ma uit la ceas ca nu are rost, daac sunt nedureroase. Daca merg simt intepaturi in zona colului si mai trosnesc oasele bazinului cand si cand, in general noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta (sunt ca ditamai curcanul la rotisor).
mini_me
38+
poze
microbu spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Pana acum nu am avut nici dureroase nici nedureroase...habar nu am...cred ca o sa ma uit la ceas...
Acum cu 6 monitorizari in 2 zile la activ cam stiu ce fel de intensitate au avut contractiile MARI si-mi dau seama ca am si am avut multe pana acum, dar nu m-am alarmat pt ca au fost neregulate si doar cateva cu adevarat dureroase. Dar de cand am venit din spital, mi-e cam frica cand vad ca se intareste rau burtik si nu cedeaza repede
Sandra
38+
Anais -> inca un pic
itzy-bitzy spune:
dar no-spa de ce mai iei daca tot vrei sa nasti? ti-a spus dr?
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
microbu spune:
quote:
Originally posted by mini_me
sunt ca ditamai curcanul la rotisor.

Eu ma simt cat o elefanta si ma misc ca un autobuz !!!Sandra
38+
Anais -> inca un pic

pt ca nu am colul lung si inchis, este scurtat dar nu destul