Mamici de sept-oct 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 25
itzy-bitzy spune:
Aici se recomanda ca in casa sa nu i se puna, dar de acum fiind mai frig...si mai ales dupa baitza pe cap ...cred ca fetele folosesc...
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
microbu spune:
Itzy, bine ca nu am ratat galeria si pt tine
, asadar bebita ta s-ar putea sa dea mana cu a mea tot sapt asta
, pacat ca suntem la spitale diferite...
Pufy, ai 2 baieti (defapt 3) tare frumosi! Sa-ti traiasca mari si sanatosi si mai ales cumintei
.
Sephora si Roxanae
felicitari pt bebei si bine ai venit acasa!
Sofimic, Nicole si Tasia
nasteri usoare!
Lilina
felicitari!
Sandra
38+
inca un pic
mini_me spune:
Nu vreau sa fac reclama zodiei leului, dar si eu ma inteleg cel mai bine tot cu leii si personal si profesional. La mine la serviciu anul trecut eram 3 "lei" in administratie si mergea totul brici (anul asta e mai cu sincope pentru ca a ramas un coleg, saracul; o colega a plecat din scoala, iar eu sunt in concediu pana la sfarsitul anului). Nu mi s-a intamplat sa gasesc persoana din zodia leului care sa nu exceleze, sa zic asa.
mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
itzy-bitzy spune:
Pai nu ne spui ce ai cumparat? Da macar sa nu fiu singura...o pereche de suferinta imi gasesc eu...![]()
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
itzy-bitzy spune:
De aia voiam eu sa o fac leu...dar cred ca sotului meu ...intre 2 leoaice ...si fete...nu il vedeam prea bine...Le aranjeaza Dumnezeu cum stie mai bine...
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
mini_me spune:
Eu daca ma hotarasc sa mai fac un copil (posibilitate destul de mica) tare mi-as dori sa fie leu.
mini_me
38+
poze
itzy-bitzy spune:
Mini pt colul asta beton si lung pt a-l mai inmuia mi-a spus Dr.: Contact sexual zi de zi...ca sa va luati ramas bun!
Eu am zis ca nuuu de frica sa nu vin amai devreme de duminica (de azi adik) si uite ca nu am facut decat ieri ...iar azi rezultatul: col beton si lung. Zilele astea cred ca prestam fara grija...vorba lui...macar sa ne luam ramas bun pt vreo 6 sapt....
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
microbu spune:
Itzy, am luat cadita, 2 seturi: 1) port-bebe + marsupiu + geanta pt plimbarica + salteluta si pernuta de infasat si 2) sac de dormit + buzunar pt patut + asternuturi, inca un portbebe f solid (care se poate folosi in loc de patut pliant cand mergem in vizite, se tranforma in salteluta si se prinde si in masina cu centurile de siguranta), Garmastan (cica la juma de pret fata de farmacie) si bineinteles ceva hainute
ca erau prea multe si frumusele...
Sper ca nu am uitat nimic ![]()
Sandra
38+
inca un pic
mini_me spune:
Itzy as presta eu, dar nu vrea sotul nici sa-l pic cu ceara!
mini_me
38+
poze
laliq spune:
,
Am intrat si eu pe viteza sa vad care sunt noutatile din w-e asta care la mine a fost foarte plin de plimbari, cumparaturi, vizite...
Putzuruca, Sephora, Anca MT - bun venit acasica cu bebe mic. Sa fiti feri' in fiecare zi!
Lakioana - ce fetitza scumpica aveti! Sa va aduca numai bucurii!
Mamilili, felicitari pt master!
Inni, la multi ani cu sanatate si spor in toate!
Tasia, Sofimic, Nicole - mult noroc maine, sa nasteti fara sa va chinuiti prea tare si sa aveti bebei sanatosi!
Itzy, ce mi-ar placea sa ma trimita si pe maine inapoi acasa si sa ma mai lase pana joi...
Eu inca nu realizez pe deplin ca e posibil ca maine sau poimaine sa imi vad puiutul. Abia acum am facut bagajul de spital. Cred ca maine dimineata o sa ma apuce frica. Sotul meu in schimb e deja marcat de emotii. Ma duc sa ma culc, sper sa si pot dormi.
Doamne ajuta!
Pup toate mamicile si burticile si s-auzim de bine.
Larisa
35+ cu
Matei
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"