Mamici de sept-oct 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 26
itzy-bitzy spune:
Ehe...bravo sa le poarte bebelina sanatoasa...Da Garmastanul este in farmacie 280. si acolo era 160 pt ca erau importatorii directi...si eu am mai luat 1 ca il terminasem pe primul.
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
mini_me spune:
Microbu, daca ai vreme, poti sa pui o poza cu port-bebe-ul ala smecher care se face salteluta? M-ai facut curioasa, ca nu am vazut asa ceva pe-aici.
mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
itzy-bitzy spune:
Laliq cu cat stai mai linistita cu atat e mai bine...iti spun sigur asta...si daca ai MagneB6 in casa...poti lua 1 acum inainte de culcare...te va linisti
iti tinem pumnii...Doamne ajuta sa fiti bine amandoi
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
mini_me spune:
Laliq nastere usoara!
mini_me
38+
poze
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by mini_me
Itzy as presta eu, dar nu vrea sotul nici sa-l pic cu ceara!
mini_me38+
poze
Pai eu de 2 luni crezi ca l-am mai convins? No way...ii spuneam uneori ca o sa sar pe el...de vise nu mai spun...
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-MariaPOZE
microbu spune:
Mini, pun maine poza cu portbebe, acum nu am cablu USB la mine (sunt la ai mei) si mi-e si lene sa desfac obiectul pt demo
.
Caciulite vom folosi sigur, la noi cred ca abia dupa 15oct o sa fie cald in casa si pana atunci nu ma sufoc eu cu caloriferul electric...mama denaturata
.
Itzy si eu ma rog de sotul meu sa prestam dar nu vrea, cica de frica
. L-am facut sa promita ca daca nu ma apuca in 2 zile facem
ca sa prind dr de garda vineri seara, pe 29. Oare ajunge prestatia de 2-3 zile inainte ??? Sa-i sugerez ca ar trebui sa ne apucam deja ![]()
![]()
??? Poate asa ii trec si lui dracusorii si gargaunii din cap !
Sandra
38+
inca un pic
mini_me spune:
2 luni... esti norocoasa. Eu nici nu-mi mai aduc aminte de cand nu am mai facut nimic. De incercat am incercat eu sa-l ademenesc dar nu a fost chip sa-l starnesc. E dragastos, ma pupa, ma tine in brate, dar pana aici.
mini_me
38+
poze
microbu spune:
Nush daca sa modific DPN in listuta, dr meu a zis ca SPERA sa stea pana vineri bebitza dar nu prea crede...
Voi ce ziceti, sa pun DPN 29-30sep in loc de 4oct? Sigur pana pe 4 nu mai stam...
Sandra
38+
inca un pic
amarantina spune:
Laliq, ai fost atat de curajoasa toata sarcina... de ce sa te apuce frica tocmai acum? Eu sunt sigura ca va fi totul bine. Iti tin pumnii. 
mini_me spune:
Microbu nu-i graba cu poza. Referitor la DPN eu zic mai bine sa-l lasi asa si te trec pe urma fetele in listuta direct la mamici, sa nu mai modifice lista. Oricum mai ai putin de asteptat pana nasti.
Mie mi-e frica nitel aici cu aerul conditionat si temperatura de afara. De scos afara o sa o scot seara cand se mai racoreste (daca 30 si ceva de grade inseamna racoare) si sper sa nu fie umiditate. Aici din cauza umiditatii si a aerului conditionat sunt foarte multi copilasi bolnavi de astm bronsic.
mini_me
38+
poze