Mamici de sept-oct 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
eloise spune:
GETY, LILI
, s-a facut, 17 oct e perfect pentru mine, ca exact in dimineata aceea se infiinteaza doctoritza mea din nou la maternitate. Dar ne va astepta oare Gety 5 zile?
Eloise
36+ cu 
EU
Virsta bebe
aida_o spune:
Anca,
5i mie mi-era foarte 5ete, 5i explicatia cred ca tine de faptul ca organi5mul tau are nevoie de multa apa pt a avea de unde produce laptic :)
MamiLili spune:
Nu cred ca ne poate astepta Gety. Oricum ar fi frumos sa adunam gashca la maternitate si sa facem asa un trio.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
MamiLili spune:
M-am razgandit, nu-i bun 17. Pe 17 joaca Steaua cu Real Madrid si eu vreau sa vad meciul. Deci cautam alta data, de ex 18...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
amarantina spune:
Anca, si mie mi-a fost foarte sete, mai ales in spital si vreo 2 zile dupa ce am venit acasa, dar m-am abtinut sa beau foarte mult ca sa nu fac furia laptelui. Setea continua a trecut de la sine in zilele urmatoare.
Pufy, Nicolas e un scump. Foarte frumoase nume le-ai pus baietilor tai, super.
Eu am scos-o pe Irena afara in ziua a 10-a de viata. As fi scos-o si azi dar a plouat.
mini_me spune:
Buna seara, fetelor
Am ajuns ceva mai devreme de la ecografie: se pare ca bebelina are in jur de 2,600-2,700. Ca dimensiuni a crescut foarte putin de saptamana trecuta,in schimb a luat in greutate (150 gr).
Miercuri ma duc iar la control. Deocamdata nici vorba de inducere sau cezariana.
MamiLili multumesc pentru info. Felicitari pentru Master!
Mexxa am citit povestea ta: pana la urma ai fost tare pentru bb si totul a fost in regula.
Ramomar multumesc de raspuns. Nu a mai curs nimic: cred ca era de la gelul folosit la tuseu.
AncaMT felicitari pentru bebe!
Pufy e un scump Nicolas.
mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
matahut spune:
Dragelor,
Nu am mai apucat sa intru pe net de aseara, deci nu stiu ce s-a mai intamplat. Am intrat acum rapid sa va anunt ca ....N-AM NASCUT INCA 

. Am fost dis de dimineata la dr si m-am intors cu urmatorul rezultat: da, bebelina e din ce in ce mai mare, pare sa aiba sanse mari sa o atinga pe sora-sa (4300 gr), poate chiar sa o si intreaca. Deocamdata insa asteptam sa se declanseze travaliul....si daca nu s-o putea sa o scoatem pe jos....o sa ajungem la operatie! Pana atunci insa asteptam, lichidul e ok, totul pare ok.... Miercuri merg din nou la control daca nu se intampla nimic pana atunci. Vesel, nu?!
Marina
40+3 zile
Maruca si Ana (3 ani)
sofimic spune:
Cucuoancea nici tu nu ai nascut inca? Daca bebita ta e
asa mare mai e bine sa o scoateti normal? Eu chiar is curioasa cate kg are
bebelusa mea cand iasa ca nu a mai cantarit-o dr de vreo 3 sapt![]()
Nicole pe unde mai esti? Ceva noutati? La mine nu![]()
Inni multumesc mamico de raspunsuri.
Deci esti
pt epidurala iar referitor la cum e cineva nascuta pe 25.09....ramane sa
aflu, nu?![]()
Dintre fetele care ati nascut deja, daca ne mai puteti spune vreuna
parerea despre EPIDURALA la cele care am ramas
Chiar isi are rostu?
Noapte buunnnaaa
40 si 2 zile +
Sofia Ana
pufymic spune:
AncaMT si eu sufar de o sete crunta!Si cum sanii stau sa crape de cat lapte e in ei(iar bb fiind mic nu poate sa mi-i goleasca pe cum ar trebui....) ma abtin si beau apa numai sa nu mor de sete!Dar crede-ma ca visez la ziua in care pot bea pe saturate!
Multumesc fetelor de aprecieri!
Sunteti niste dragute!
Pupici!
Ioana
de
Nicolas (17.09.2006)&
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio
inni spune:
quote: