mamici casnice (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by doinabita

Mai frumoaselor, m-am intors de la Bucuresti...rusinica eram pe pagina 4,maine dimineata va invit la o cafeluta sau un suc dupa preferinte!Daca o mai tinem in chefuri ne schimbam denumirea in "Mamici pilite"...dar imi place cheful!

bita doina

Nu ne judeca prea aspru...nu mai facem...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna gagici!
ionela sau roxana? bine ai venit! vai cit sunt de dulci cucuietele tale! frumoase foc!
a venit concurenta pt mariuca lu' miha:)))
danelutza, am vazut si pozele tale. sunteti 2 bronzate frumoase. ma izbeste asemanarea isei cu ta'su. tu unde ai fost la conceperea ei?
dana, nu ne dai si noua chec?
bi, cred ca v-ati distrat...a fost in familie sau cu toti cunoscutii?
miha, voi ce ati facut azi?
doina, nu ne povestesti ce ai facut? ti-ai rezolvat treburile? ai fost la mirela? hai ca abia te asteptam
ramin prin prejma

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

gata fetelor si checul,o sa incerc sa pun poze

ioana bine ai venit.

danelutza buna cafeaua.

doina ia zi cum fu la bucuresti,ai rezolvat cu caminul?

cuscra mai poti?esti din chef in chef.

revin daca adoarme pustiu,ca socrela la tinut pana la 8 si ceva oare nu s-o gandit ca trebuie sa manance.....saracul cred ca de foame a adormit afara si daca nu-i spuneam ca sa stea 2 ore dar ia nu ca-i desteapta sta peste 4 ore,m-am enervat,scuze na ca m-am racorit

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Alina,io astazi am facut tort si minipizza.

Cuscra,uite citeste aici despre www.sfin.ro/articol_896/o_noua_modarecuperatori_fara_caguladar_cu_diploma.html" target="_blank">recuperatori poate te lamuresti nitel.
Giner'-tu? Uite aici ce face! Atunci cand ne-am intalnit n-a avut decat o zi proasta,ca in rest iubeste toate fetele. Iti zic io ca data viitoare va fi dragoste cu nabadai!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, dana ce gospodine ati fost azi! io de obicei simbata si duminica nu stau in bucatarie decit pt cina. aaa, le-am facut pina la urma legume cu copanelele de pui la cuptor. au mincat ca spartii si cu smintina.
bey ce pustiu e fara banana:(, da' las' ca miine vine ea acasa

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna mamici..imi cer scuze de apsenta facuta
sambata nam reusit sa deschid pachina la DC
iar duminica am fost cu familia si nu prea am sanse sa deschid PC
checuletul meu a esit dar placinta cu branza nu preanici nam mai facut pozici la placinta la gust a fost ok insa la aspect nu prea arata a placinta
o sa descarc mai tarziu pozicile cu checuletele mele..revin
pupici la toate mamicile

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

ROXANA bine ai venit
angeimi pare rau de degetelul tau
hai ca va las si fug la treuri

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Roxana,bun venit!
sunt sigura ca o sa-ti placa la noi.Singurul nostru defect este ca vorbim mult si chefuim pe masura
Daca nu reusesti sa ti pasul cu noi(la citit) sa nu te speri,nu e obligatoriu sa ne citesti din urma ci e musai sa ne dai vesti despre tine si ai tai

Alinutza,ia da la mine una buca sa ti-o inrosesc.Cum adica mai e pustiu fara banana aici?!noi ce suntem? glumesc of corse.
Si mie-mi lipseste.Pacat ca e pitica bolnavioara.

fetele,mi-am taiat un deget am spalat cuptorul(ca de,numai duminica pot!) si acolo inauntru are o bucata de tabla de unde pleaca rezistentele.E! eu nu am stiut ca taie si am apasat odata de mi-a taiat buricul de la deget in asa hal incat atarna o bucata de carne Sinistru nu!
Am fost la pansat.Acum sunt in concediu;stau cu degetul in sus toata saptamana
D-zeu dragutzul m-a avertizat ca am timp de aragaz si in cursul saptamanii

pansata asa tot am bagat la cuptor niste cartofi frantzuzesti cu o jumate de pui frecat cu usturoi

dana,trimitemi-o mai mie pe soacrata.Ce nu as da eu sa-mi scoata si mie cineva copii afara 4 ore
Dar aia cu nemancatul nu sunt nici eu de acord.Pune pe dansa

Bi,imi place rau cand spui faza cu "bebeluselor dans".Am auzit-o undeva dar nu pot sa-mi aduc aminte nici batuta.Sau ma insel...

doina,cum a fost la Buc.? nu ne povestesti?

miha,de ce nu ni s-ar duce vorba ca suntem si betive daca casnice care nu stiu decat bla-bla-bla am fost facute!?

E frig la voi? cum e?

A! uitai sa va spun ca astazi nu am avut curent 3 ore.noroc ca afara a fost cald.A batut vantul extrem de tare si au cazut firele.Ciudata natura asta! CAnd e extrem de cald,cand a doua zi dam drumul la caldura,cand bate vantul,cand vine vijelia...naspa!

somn pufos

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna dimineata!!! Va invit la o
danelutza , esti o frumoasa, ti-am admirat foto. sunte-ti doua frumoase la principesa; varsta nu se vede nicicum!!!
varsta mea este de 30 ani, anul asta schimb la 31, mai exact pe 2. 12. 1975, data de nastere;

fetelor va multumesc de primire si va mult, mult de tot!!!(pe Miha o stiu de la mamici)
va multumesc ca m-ati trecut pe lista!

am "furat" si i-o reteta de chec tigru si abia astept sa il pun in practica, impreuna cu cucuiata cea mare(tot ce gatesc in casa gatesc cu Arisa, care stie sa faca o observatie de-ti vine sa o iei pe aratura, in sensul ca trebui sa o ascult pe EA, si sa nu fac dupa capul meu nik; c-am nasoala treaba sa te transformi peste noapte in copil, iar copila sa fie mama, dar uneori ii fain!!!)
acu` fug caci s-au trezit cucuietele si se "bat" care sa ma tina in brate; va fug si mai vin eu!

acusi vazui postarea lui ange; merci ange
imi pare rau de degetel; nici eu nu ma prea avant sa fac cine stie ce Duminica, cu toate ca aici nu conteaza ce zi este, si sincera sa fiu uneori uit si pe ce lume sunt, dar evit la maxim sa fac anumite lucruri, si nu stiu daca este sau nu nebunia mea din cap, dar cand ma apuc sa fac ceva Duminica nu-mi iese nik si pace
ai grija de degetel, si stai cat mai mult cumintica(stiu ca este imposibil, dar asa este bine!)
dana ce norocoasa esti cu soacra!!!; auzi 4 ore

ps.
la noi este racoare dimineata si seara, ce mai sosii vremea de toamna, si-mi place, decat caldurile alea insuportabile!!!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata japonezelor
va cunoasteti personal?
cum e la voi?povestiti-ne despre viata din Japonia.Ce mi-ar place sa ajung si eu intr-o zi pe acolo!!!
voi va treziti si va savurati cafeaua,noi ne bem lapticul si ne ducem la nani...
suntem tot timpul pe invers...
e bine macar ca ne intersectam seara(la mine) putin
Cum ati invatat limba aia ?Mie mi se pare imposibila
Cand copii nu ma aud cand le cer sa faca ceva sau se fac ca nu ma aud ridic tonul si spun:"beyyy!nu ma auziti? vorbesc in japoneza cumva?"

am plecat la somn.
abia scriu...nu pot sa folosesc aratatorul si e jale

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput