mamici casnice (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Danelutza merci mult de primire!; chiar ca mi-ar prinde bine niste retete de papica, de care-o fi , ptr. cei mari sau mici, caci mis in pana de idei rau, zici ca mis creierii virusati si nu se mai misca nik pe-acolo
de curand am luat niste fasole foabe si ma gandeam sa fac o fasole scazuta(na ca n-am habar sa ma exprim); defapt mi-am adus aminte de fasolea facuta de mama, in care nu inmuiam nici vf. lingurei, dar acu` as manca si cratita; stiu ca era scazuta cu sos de rosii si ea punea intodeauna afumatura in ea; eu as putea pune sunculita sau putina carnita de vaca???; as putea s-o sun dar mii teama ca rade de mine, caci inainte de a ma marita facea misto de mine, si-mi spunea "daca ai sa pleci de la mine si ai sa te mariti departe si n-ai sa stii sa faci vre-o mancare sa-mi dai tel. si la miezul noptii", ........etc;
de mine ce pot spune; mai nik; am doua cucuiete si le iubesc mai mult decat orice pe lume, is lumina ochilor mei, si ma uit la ele cum cresc si-mi dau seama ca imbatranesc, dar nu-i bai; de fapt imi iubesc familia!!!; cea mare cucuiata este Arisa are 4 ani si 11 luni(22.10.2001), iar cea mica este cucuiata Emily, care are 1 an si 10 luni(27. 11. 2004); acum la ora asta sforaie impreuna cu samuraiul lor tata iar eu mis liliac de noapte; sunt doua firi total diferite, ceea ce ma surprinde fff. mult!
c-am atat ptr. moment!

noapte buna!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!!

Am revenit!

Cuscra,scuza draga greselile de ortografie! Tamaioasa a fost de vina! Societati sunt multe de vanzare la ziar,ar trebui sa-mi dai niste date de indentificare.Poate te pot ajuta.Imi spunea cineva zilele trecute ca mai nou au aparut firme de recuperatori.Nu stiu exact care este procedura,daca apelezi mai intai la ei si apoi la justitie sau invers.Mai pot intreba,dar cred ca ar trebui sa fii aici in tara ca sa poti rezolva.Nu stiu cum se pot rezolva aceste lucruri de la distanta.

Cami,cum adica de unde le scot? Ce sa scot?

Ionela,bine ai venit. la cucuiete! Umorul si optimismul tau sigur va prinde bine aici la casnicute.

Liana,ai schimbat pantofii?

LA MULTI ANI,colegu' lu' Bianca!

Revin.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

fetele unde e reteta de chec tigru,ca nu am vreme s-o caut.plss

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

CHEC TIGRU

250 gr unt ( margarina)
250 gr. zahar
2 plicuri zahar vanilat
un praf de sare
4 oua
250 gr faina
50 gr amidon
1/2 plic praf de copt
75 ml lapte
2 linguri cacao

-untul topit si racit, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare, se amesteca bine.se inglobeaza pe rand ouale ( intregi),faina amestecata cu amidonul si praful de copt se inglobeaza si ea in aluat apoi 50 ml lapte.
-aluatul se imparte in doua, iar intr-una din jumatati puneti restul de lapte plus cele doua linguri de cacao.
-intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina facem urmatoarea combinatie: in centrul formei incepem sa punem cate o lingura de aluat galben, o lingura din celalalt
-sea coace in cuptorul incalzit inainte vreo 45-50min la 175-180 grade,incerci cu scobitoarea.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

miha sar'mana acu ma duc sa-l fac,ca mai tarziu vine pustiu de la plimbare(e cu soacra) si nu mai pot

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

danutza io am dat de baut da buna dimineatza.auzi io as vrea caimacu de la cafeaua oferita de tine!

fetelor multzumesc de urari.

ionela bine ai venit in gasca.

pt toate casnicutzele harnicutzesi.

bebeluselor dans.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

sunt pe aproape

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cuscra , gata checu?cum a iesit?

sa curga rauri de .

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ionela daca vrei fasolutze ca la mami tau, nu-ti fie rushine, si eu o sun la orice ora , ca acasa nu faceam nimic-nimic, doar munceam. Dar de ce spui tu ca imbatrinesti ? Ia spune repejor data de nashtere s-o treaca fetele la catalog, si daca bagi un oki eu am vechime pe lume, la anul schimb prefixul cu 4 . Si mai sint si alte mamici vecine cu tine, baga nishte retzete de tzi se face foame instantaneu.
Cuscra firma e de tehnica dentara. Da-mi mai multe date despre firmele de recuperatori, ca pare interesant. Cu o procura facuta la cineva din tzara, ma poate reprezenta si pune mina pe afacere. Ce face Robert, ginerica, tot rushinos ? sau se pregateshte pentru Gogo si i-a trecut emotzia.
Dana ch ai gatit checul de mincat ?
Bianca cafeaua am oferit-o cu tot cu continut
Cami, Mirela, Andreea, Alina, Doina, Liana, Irina, Raalucutza, Cristina , meyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, unde atzi disparut toate ?
De fetitza Danei ce stitzi ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mai frumoaselor, m-am intors de la Bucuresti...rusinica eram pe pagina 4,maine dimineata va invit la o cafeluta sau un suc dupa preferinte!Daca o mai tinem in chefuri ne schimbam denumirea in "Mamici pilite"...dar imi place cheful!

bita doina

Mergi la inceput