Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burticoase...

Azi-noapte chiar am avut cel mai rau somn cu putinta...am dormit doar 4 ore...m-am culcat la 2.00 si m-am trezit la 6.00...parca vad ca imediat imi pica ochii-n gura!

Raluca si Dolores, am vazut pozele...hainutele Adinutei sunt asa dragute!!!!! Si caruciorul imi place, Dolores...am observat ca patut ai luat de la Graco, din acela de panza, nu?
Dandusa, iti multumesc pentru grija.... Stiam ca nu e tocmai bine sa-l tot ridic in brate, dar nu ma puteam abtine, ca-l iubesc tare tare...in sfarsit, oricum nu-l voi mai tine in brate pentru mult timp de acum incolo, deoarece sora-mea a plecat in Canada...in rest, nu ridic nimic...Dar mi-e chiar mila de tine cu arsurile astea! Eu inca n-am patit-o, sper sa nici nu experimentez asta...cum ai fost azi-noapte?
Doniaaaaaaa, pe unde esti? Sper ca totul e bine!
Ingeras, apreciem ca ai intrat sa ne pupacesti, dar hai stai mai mult putin cu noi...mai spune-ne ce mai faci, cum te mai simti? Cum e surioara si nepotica ta?
Alex, cum esti cu raceala???? Sper totusi sa te fi ocolit! Daca nu, asa cum ti-au spus si fetele, ceai mult cu o tona de lamaie si miere, oscilococcilum, strepsils si caldurica multa!

Hai sa propun si eu o TEMA a zilei: Ce marca de scutece veti folosi pentru bb? Ce parere aveti de Huggies?

V-am pupacit...

Oana 27+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Marcela, Melinda, pe unde sunteti???? M-ati abandonat cu gimnastica? N-ati fost nici ieri si la ora de teorie a venit o doamna doctor ginecolog si ne-a spus multe lucruri interesante despre momentul nasterii! Dati un semn de viata ca mi-e dor de voi!

Mergi la inceput

Dupa cum bine prevedeam, incepe sa-mi fie rau de somn...asa ca...ne revedem pe la 11-12.00...Va pupacesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna asiza..da, patutz am luat din panza. eu deocamdata nu am camera pt bebe asa ca va sta cu noi..si din lipsa de spatiu acest patutz mi se pare cel mai practic..sora si cumnata mea au folosit acelasi gen de patutz, din panza. ma bucur ca iti place caruciorul lui david..in poza e preparat pentru vreme rece..se face si sport si are o gramada de accesorii..eu sunt foarte incantata de el.te pup...eu de 2 nopti dorm tare rau...numai vise ciudate si un somn agitat..mi-am luat micul dejun si acum sunt la o cafea..dupa care o portie de somn. david ar da ceva semne..dar tot vag...

dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna dimineata!Am avut o noapte de cosmar!Voi stiti ce e un purece?Nu stiu de unde a aparut dar m-a terorizat toata noaptea!M-am schimbat pijamaua,l-am cautat in disperare dar nimic.Abia acum am reusit sa-l anihilez:l-am prins in chiloti!Va inchipuiti ce lupta am dus eu,om de 83kg cu o vietate microscopica!Sunt rupta de nesomn.Acum am strans lenjeria si pijamalele sa le bag la spalat dar mai intai le-am aruncat pe balcon.Oare or fi fost mai multi sau doar cel prins de mine?

Referitor la tema zilei,cred ca voi folosi scutece Pampers.

Mi-am schimbat semnatura,va place?

Va

DENY34+IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu sunt la serviciu si am baut deja cafeaua, dar mor de sooooomn. De vreo 2 saptamni dorm foarte prost, ma trezesc la fiecare 1/2 de ora, aud toate zgomotele (inclusiv cainii de pe afara) asa ca sunt obosita tot timpul.
Frumoasa aventura Deny! Probabil purecele provine de pe la cainii vagabonzi de pe afara!
Doloressi bebelina mea de la o vreme a devenit mai linistita, iar miscarile ei sunt mai slab perceptibile, dar dr. mi-a spus ca treaba asta se intampla de la faptul ca e deja cu capul in jos si s-a facut mai mare(inainte ma tinea continuu in suturi puternice).
Referitor la tema zilei: nu ma pricep la scutece, dar am auzit multe persoane foarte multumite de Pampers si nemultumite de alte marci.
30+ cuErica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

neatza burtoaselor,

iaca are omu chef de vorba intr-o dimineata si burtoasele pleaca la culcare: dolores, asiza, raluca..eu sunt la birou ca asa as trage si eu poe dreaptaaa..ba nu, pe stanga ca pe dreapta e bebe si face spume daca stau pe el

dolores, nu iti face griji, si baiatul meu misca doar cand are chef si am avut si eu perioade lungi de timp cand nu a miscat...in general cand e mami foarte obosita...pupici

almo, poate la tine produsele JOHNSON sunt mai bune acolo in Canada, dar eu am o mamica de baiat de 3 anisori la mine in birou care mi-a zis ca bebe a facut eritem de la uleiul Johnson in prima luna de viata...si sa nu cumpar..noroc cu mamicile astea de pe langa mine altfel nu as sti pe ce lume traiesc...

poate doar a fost copilul alergic la ceva din continut, nu stiu ce sa iti spun...

deny...al naibii purece..bine ca i-ai venit de hac...

despre scutece; fetele, numiti-ma ignoranta daca vreti dar se mai folosesc scutece la bebici? din alea de il infasai si il strangeai de saracu abia mai respira?sau pampersi si body? cum se imbraca bebe de o zi???scuze pentru ignoranta...

alex, sa te faci bine repede...

desiree 28

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata tuturor

raportez o noapte intreaga de somn, dar ma simt mai obosita decat ieri. in fine,trece.
mainile mele sunt intr-o noua faza-acum nici nu mai pot sa strang pumnul.dupa cum ziceam, e un preview la batranete - placuta nu, dar interesanta si captivanta. ma intreb tot timpul cum sa fac un lucru sau altul cu mainile hodorogite, deci nu ma plictisesc

dolores, ce stiri ne dai despre bebe?

tema zilei: incepem cu pampers si daca se mai nimeresc si altele, le incercam, insa daca ne merge bine cu unele, de ce sa ma leg la cap fara sa ma doara? si eu cred ca pampers sunt cele mai bune, dar nu imi dau seama daca din povestile altor mamici sau din reclama.

chris 29+ alexandra

Mergi la inceput

deny cum ai facut rost de purice? ai animalut, sau doar trecand pe langa vreun catel te-ai pricopsit cu aratarea? bine ca l-ai prins.

chris 29+ alexandra

Mergi la inceput

desiree exista in continuare scutece de finet, in care il legi pe bebe si il faci sarmalutza, dar in general e vorba de scutecele gen pampers de unica folosinta.

chris 29+ alexandra

Mergi la inceput