Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)
Raspunsuri - Pagina 20
m_monique spune:
dolores stai linistita, ca-i va trece oboseala. si recupereaza el
.
28 + cu 
Nunta noastra
dolores spune:
multumesc..sper ca mai repede
quote:
Originally posted by m_monique
dolores stai linistita, ca-i va trece oboseala. si recupereaza el.
28 + cu
Nunta noastra
dolores
30+
David Cristianpoze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
bulisor spune:
Buna seara burticilor, am vazut zarva care este pe aici, eu zic sa stati linistite caci maine va fi mai bine.Va multumesc fetelor pt urarile voastre, va doresc si voua in continuare toate cele bune, adevarul e ca anul acesta m-am simtit tare bine, tati este langa noi, iar scumpica mamei a primit niste albume tare frumoase pe care de abia asteptam sa le completam.Dolores pupici lui Davidutz, stai linistita mai are si el momente de leneveala, nu cred ca ar vrea sa te stresezi si cu asta.Raluca bine ai revenit si sa te simti din ce in ce mai bine.Gcibo bine ai venit printre noi.Va pupicesc pe toate si va urez somnic usor.Bulisor
25+
Mara
Ktrinel spune:
almo, am avut si eu un baby shower la servici. micutz, dar am apreciat intentiile. mi-au facut multe cadouri, majoritatea hainutze, albume.
pana la urma tot la un corp cu sertare ma gandesc si eu , cu loc de infasat, dar tot nu pot sa ma decid unde fac baitza...ce e paly pan-ul? am un babys r us langa mine si o sa ma mai uit...
sigur ca daca ai primit carucioarele, e super...nu mai conteaza. eu am primit deja premergator si ala rotund cu jucarii , in care sta tot ca in premergator....nu mai stiu cum ii zice.cred ca parc de joaca...
eu nu am luat inca cosmetice. am vazut doar Johnson din ala hospitals choice...cica asta e recomandat...si am vazut la drugstore si Klorane...dar am pus=o si pe maica-mea sa se uite acolo . mai vedem. eu zic ca poate povestea cu Johnsonul e in europa , ca aici vad ca toata lumea foloseste si nu e nici o problema...
mai porti centura, cum te simti?
Ktrinel si
Ana Julia 31sapt
Ktrinel spune:
almo, da avem si noi IKEA la montreal ...chiar ieri am fost, dar e tare slabut la chestiile pt copii...eu cautam mai ales covor, perdele, storuri...dar zero. in general IKEA mi se pare un mare Zero . am auzit ca o sa deschida si in romania.
dar romanii oricum o sa dea buzna, ca e ceva nou si asa suntem noi...oricum , mobexpertul are lucruri mult mai ca lumea decat ikea...si culmea, multe de la ikea sunt facut in romania....adica restul care nu sunt facute in China ![]()

Ktrinel si
Ana Julia 31sapt
adinazot spune:
ALEX,ai grija cu raceala,te poti trata asa cum au spus si fetele,un paracetamol,ceaiuri calde ,miere lamaie.Si stat in pat la caldurica,si iti doresc sa iti treaca repede repede.
Nopate buna fetelor,sa avem o zi mai buna maine!!!
Adina 32+
Alessia
poze
Adina diverse
Raluca_u spune:
fetelor eu ma duc la nani. mi-am luat pastilele si implicit a inceput tremuriciul, am facut si o baita si acum patut scrie pe noi.
pozele culucrusoarele nou primite le-am pus de la amiaza, voi nu le vedeti?
sunt la sf albumului meu de pe yahoo.
trebuia sa schimbam si noi semnatura de mult dar nu am reusit si nu mai stau acum maine o sa o schimb ca avem de mut 33 de saptamani.
noapte buna burtici.
Raluca
32 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ramsan spune:
Raluca sunt foarte frumoase hainutzele primite... ii vor prinde bine bebelinei cand va fi mai maricica
Noapte buna 
Ramona
33+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
Cleomoni spune:
Fetelor imi vine sa mor de nervi asa frumos va scrisesem si a disparut tot, maine va scriu iar ca acum nu mai sunt in stare
Pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
Cleo 31+ saptamani 
dolores spune:
buna dimineatza....
alex iti doresc multa sanatate..sa te faci bine si sa ai grija de tine..te pup
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."