Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

atudor si eu simt aceeasi arsura/iritatie in acelasi loc ...iar durerea in ficat/ coasta...am acuzat-o si eu de catva timp...probabil ca face parte din arsenalul sarcini

Ktrinel si Ana Julia 30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Ktrinel, e clar, fac parte din "arsenalul" sarcinii; totusi, "arsura" asta ma deranjeaza cumplit.....o sa-mi intreb medicul. Pe 9 oct am programare. S-o fi intors bebele meu?

Ana 34w3d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

intreaba-l , dar nu cred ca are remediu...poate doar ceva extern sa aplici...eu nu am pus nimic ..

Ktrinel si Ana Julia 30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ce sa am.....stari de astea....de femeie gravida.dar vad ca si alex e intoarsa pe dos.cred ca mai toate stiti ce spun.cred ca e din cauza vremii,pe mine ma influenteaza foarte tare vremea.pana azi au fost 25 de grade,cald,fain,soare,azi a fost o zi inchisa,mohorata....si eu ca ea.dar trece nu?gata mi-a trecut.

eu abia lunea viitoare am termin la doctor......abia astept.azi am taiat(ca erau prea lungi)perdelutele din camera ursuletilor,si astept socrosenia saptamana asta sa mi le calce.e bolnava.....sa mai stea vreo 2 zile pe la ea pe acasa si pe urma sa vina.....ca si daca iau vreun virus....aia e.mi-e destul ca sotiorul meu saracutul se sfarcaie si el,temperatura oscileaza intre 37,5-38,stranuta.......desi el este foarte rezistent,ca si ursul din padure........vad ca l-a luat.numai sa nu iau si eu ca atata imi trebuie.eu si asa sant pacatoasa la gripa si raceala,cand am febra si ma doare capul,ma apuca si plansul....asa sant eu.dar chiar asa.....si daca ma ia....ce ma sfatuiti sa fac.poate ma ia in timpul noptii si nu o sa am pe cine sa intreb,ca dormiti.dati-mi cateva sfaturi pt mine ce sa fac in caz de:......eu mia mult am probleme cu gatul,cand ma ustura imi vine sa bat pe cineva,imi da asa o stare de nervi.......

ma duc sa infulec o bucata de placinta,dupa care am sa revin........

29 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelor ma paste o raceala......ma doare capul...si imi curge nasul si ma dor toate....ce remedii a=ti folosit??????/

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

KTRINEL

In loc de masa de infasat eu ti-as sugera sa cauti un dulap cu sertare care are masa de infasat deasupra si atunci cand nu mai ai de infasat poti sa folosesti partea aia de deaspura pt altceva. Eu am auzit ca IKEA au si acum te intreb daca voi aveti IKEA acolo la Montreal. Mesele alea care mi le-ai trimis tu nu mi se par prea stabile sau asa frumoase. Mai uita-te pe site si la Baby r us sa vezi ce au si ei si compara pret calitate, ca astia sunt cam scumpi. Eu asa caut un drseer care sa aiba partea de sus masa de infasat. Eu am primit un Paly Pan care are masa de infasat si o sa o folosesc pe aia deocamdata.
Caruciuoare eu am primit 2 pana acum Graco si unul l-am vazut la Baby r us la 300 ala are si scaun de masina dar al doilea nu are. O sa le fac o poza si o sa ti le arat. Carucioarele sunt relativ noi 1.5 ani si sunt in stare f buna si cum calul de dar nu se cauta la dinti, nu stiu daca are toate caractristicile care le-ai enumerat tu.
Si eu mi-am luat cosmetice tot de la Johnson dar mi-am luat pudra si am citit ca fetele zic ca nu ar fi recomandat, am luat uleiul care sincer nu stiu de ce l-am luat, ca mai bine as fi luat ceva lotiune... cred ca o sa le schimb.

Sambata mi s-a organizat baby shower cum e obiceiul aici. Pt fetele din Ro care nu stiu ce e Baby shower e o petrecere surpriza pt mamica, organizata de prietene. Am primit o gramada de hainute pt bebe plus un baby audio monitor.

Moni32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fetelor, pentru raceala incercati un ceai fierbinte cu miere si lamaie. si puneti-va sotii sa va faca frectie

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ama.lia foarte dragutza rochitza de la cununia civila..pe cea religioasa ati facut-o? si imi plac pozele si astept reactualizarea pozelor cu burtica mai mare

dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

atudor, alex..tot in suspans ma tine copilul asta...a avut o tentativa dar ceva vaaaaag de tot...a fost o misculatie dar zici ca e lesinat...sper sa-i treaca oboseala si sa-si revina la agitatia lui de pana acum

dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Gcibo bine ai venit la odisee sedere placuta si sa mai treci pe la noi...
Sa stii ca in grupul nostru eu nu sunt singura care are un Rares... mai este si Zina care este aproape in sapt. 35.
Eu i-am dat numele asta lui bebe al meu inca de cand am aflat ca voi avea un baietel de pe la 16 sapt. Deosebirea intre ei cred ca il va face al doilea prenume - Mihai.
Ai vazut filmuletzele lui bebe Rares al meu? Vezi ca este unul cu fatzuca lui... seamana?? eu nu cred...

Raluca ma bucur ca materialele trimise de mine in mailul comun vor fi de folos atat tie cat si altor viitoare mamici si ... vreau poze cu lucrusoarele primite de la cumatrii vostri pentru Adinutza.

Monique Deni si Atudor... eu am avut aceeasi problema ca si voi cu o suprafata de piele destul de mica de 3-4 cm chiar sub sanul drept.. parca ma jena ceva acolo si era rosie portiunea, fara sa fi facut eu ceva. In acelasi timp il simteam pe Rares ca sta doar cu piciorusele in ficatul meu si de dus la era cam... repede.. ca sa zic asa. Cred ca a atins si colecistul cu piciorusul si a starnit vreo reactie. Mie mi-a trecut pata aia de la sine cam intr-o sapt.

Kokorina mami...stai cat mai departe de husband ca asa am patit eu... tot vroiam sa-l pe al meu si sa-l inebunesc tocmai cand era el racit... si asa m-am pricopsit si eu cu o raceala... bine ca a fost usoara (doar nasul infundat si cam atat) ... E valabil si pentru Alex si aveti grija de voi... Un Paracetamol maxim pe zi + oscilococcinum + ceai cu miere de albine si lamaie...+ odihna multa

Almo ce fain este sa-ti faca prietenele asa o surpriza... sa ne spui si noua ce cadouri ai primit de la ele... poate vedem si pozici

Cam atat in seara asta... ne vedem si maine dimineata pe la 10 la o cafea cu mult lapte.

Ramona 33+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput