Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Am uitat sa-mi schimb semnatura!

DENY34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

am intrat sa va salut si sa va pupacesc pe toate
eheheeeeeiiii........petrecre frumoasa draga mea cu ocazia implinirii celor 13 ani de casnicie
sa va dea Dumnezeu toate cele bune,bucurii de la copii si multa sanatate!

am postat si eu sambata ceva(chiar si niste pozici).....dar nici nu stiu daca se mai vede mesajul.....chiar ca este haos pe forum.de ce oare?sa o tina asa intr-o veselie?sper sa nu.....

asteptam poze de la tine,RALUCA cu cadourile bebelinei din thailanda.
DOLORES,vezi ca ma uit deseara iar pe forum sa vad si de la tine poze...
ALEXANDRA,sa ne aduci vesti bune maine de la doctor....succes si numai bine

azi am o stareeeeeeeee.........nu ma bagati in seama...trece.

29 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu am schimbat semnatura, ca am mai crescut o saptamana.

fetelor am si eu o mica problema: de cateva zile bebe si-a facut perna si sac de box din ficatul meu, incat am momente in care nu mai pot de durere. aveti idee ce as putea sa fac?

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Si eu am aceeasi problema,durerea din dreptul ficatului care nu ma lasa nici sa dorm

DENY34+

Mergi la inceput

KOKORINA,ce ai patit?

DENY34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Salutare,gagici!
Am intrat numai sa va pup,virtual, pe toate, si sa va urez o zi buna si o seara placuta.Noi suntem bine, numai ca alergam dintr-o parte in alta,iar eu trebuie sa conduc distante foarte mari,la greu. Noroc de autostrazile si soselele care sunt foarte bune aici, si de suspensiile masinilor,ca altfel cred ca as fi nascut 10 Georgii.
Fetele cu dureri in dreptul ficatului....si eu mai am chestii de astea,iar de la spital mi-au spus sa stau relaxata, si sa respir profund.Si sa stiti ca treaba asta tine uneori,cel putin la mine.
va pup pe toate,ma duc iar la ale mele.

31+,Iasmina si bebe Georgia

cristina

Mergi la inceput

CRISTINA,multumim pentru sfat. si ai grija de tine.

DENY34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cristina multumesc pt. sfat. am sa-l pun in aplicare.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna seara fetelor.....eu iar sunt intoarsa pe dos....pana nu iau maine analizele nu cred ca se va schimba ceva la starea mea....mai ales ca parca am si niste simptome de raceala...doamne fereste sa ma ia acum...la cat sunt eu de sensibila......
O sa fac si eu pozici cu burtiku nostru mare si cu camera proaspat renovata.....
Kokorina......multumesc ca te gandesti la mine...dar cu tine ce e?....
Dolores....ce face Davidutzu????....inca nu i-a tras lui mami niste suturi???...ca sa nu o mai tina in suspans.......
Marius mi-a spus dimineata :"Sa stii ca Mark mi-a tras azi noapte un sut in fund"...pe mine m-a pufnit rasul....apoi mi-a zis ca eu dormeam cu burtica lipita de fundul lui si a simtit ceva in noapte...prima data a crezut ca se inseala si apoi si-a dat seama ca e bebe...
Pe mine ma mira cat de agitat este....astazi intruna a bombardat burtika....el care il lauda mami ca e cuminte....
Va pupic dulce pe toate si revin maine cu vesti.....sper sa fie bune....aveti grija de voi.....

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Salutare burtici!
M_Monique...ai al meu bebic simte o placere deosebita sa ma loveasca in ficat. Se pare ca e jucaria lui preferata, desi i-am explicat de f multe ori ca nu e frumoas sa lovesti o doamna..si mai ales in ficat

In rest, mai nou simt o durere ca o arsura in partea dreapta sus, chiar sub san; ma dau cu creme, degeaba...ma ustura pielea, efectiv, pe o portiune de 3, 4 cm. Voi ati patit asa ceva pana acum?

Dolores, l-ai simtit pe bebe? Sunt sigura ca e foarte obosit si doarme de rupe

Pupici tuturor

Ana 34w3d cu

Mergi la inceput