Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)
Raspunsuri - Pagina 16
dandusa spune:
Azi am ramas acasa sa ma odihnesc pentru ca azi noapte m-am luptat iar cu arsurile mele...la mine se pare ca nici laptele nu mai are efect...,nici piinea prajita....Cel mai rau ma ia seara sau in cursul noptii cind mi-e somnul mai dulce!
As vrea sa va multumesc din suflet pentru sfaturi vis-a-vis de aceasta problema...,dar se pare ca nu prea am ce face decit sa suport!Si sincer merita...,asta este singurul lucru care ma suparat in sarcina...,comparind cu unele dintre voi ..,care ati avut probleme mult mai mari...asta e!
dandusa 34 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
RUXMAX spune:
Chris80, fac ca te-ai decis pt Euroclinic. Si eu as opta pt ei, daca as stii ca sunt 100l suta supravegheata, ingrijita ca lumea etc, etc.
Tu stii pe cineva care a nascut acolo?
Oare ma primesc daca ma decid dupa sapt 30 sa nasc la ei?
Deocamdata m-am arondat la Polizu, si as vorbi cu dr mea pt cezariana, tare mi-e teama de naturala. Am mai citit pe alt site niste postari ale unor mamici care au suferit cumplit, mai ales din neglijenta dr si asistentelor (ce-i drept erau din Medgidia, Tulcea etc), dar asta nu justifica lipsa de profesionalism din acele spitale, si tare mi s-a mai facut frica.
Asa ca daca as fi sigura ca la Euroclinic e mai bine, m-as duce acolo in ciuda tarifului f piperat.
Ruxmax 28 + cu bb Tudor
ramsan spune:
Buna dimineata frumoaselor !
Stiu ca este cam tarziu pentru cafelutza... eu abia am terminat-o ca m-am trezit tarziu de tot si acuma am trecut la 
Am dormit atat de bine ca nici nu imi vine sa cred... dupa aproape o sapt. in care noaptea m-am foit din cauza nasului infundat, acum sunt fresh. Mi-a trecut raceala de la sine, fara oscilococcinum, fara nik
si sunt foarte happy, iar Rares m-a lasat sa ma bucur de somnic.
Dolores stii ce fac eu daca nu il mai simt pe bebe... mananc ceva si apoi ma asez in pat pe partea stanga. Vezi poate functioneaza asa, ca la mine merge... Exista o pozitie in care nu prea il simti pe bebe, aceea in care el este asezat cu capul in jos si cu funduletul catre fata ta... poate s-a intors asa... ![]()
Roxana multi ani fericiti alaturi de sotul tau si cele trei minuni ale voastre 
Raluca bine ai venit acasa... este minunat daca ai un tonus atat de pozitiv incat sa reusesti sa-i incurajezi si pe cei din jurul tau... si...nu lua pastilutze pe stomacul gol 
Miro chiar imi pare rau ca trebuie sa iti faci
din cauza unor oameni care nu se tin de cuvant
sa mai treaca...
Chris te cred ca este minunat sa dormi in casutza ta ![]()
Pitikot si sotul meu este unul din acei barbati care ar vrea oricand oricum oriunde sa
Acum ii este teama sa nu-i facem vreun rau lui bebe si prin urmare o facem dar mai rar si - vorba dandusei - mai ca mosnegii...
Noi nu avem nici un fel de restrictie, dar ma gandesc la fetele cu probleme... oare ce-or face sotiorii lor? 
Nu pot rezista ei atat de mult fara: 'nshpe sapt. inainte de nastere si alte patru cel putin dupa... sa fim rezonabile.
Va urez sa aveti o saptamana frumoasa 
Ramona
33+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
doradora spune:
stiu pe cineva care a fost operata acolo, tot la ginecologie si era f incantata. ideea e ca nu pot sa iti spun ca bag mana in foc. pana acum, din ce am vazut, am auzit si am citit, e de bine, dar nu am nici o certitudine pana nu experimentez pe pielea mea. in plus, stii ca ceea ce unuia ii prieste, altuia poate nu ii cade la fel de bine. de ce nu le faci o vizita, sa vezi locul cu ochii tai si eventual sa discuti si daca ai putea sa treci la ei? eu una am stat si am intors-o pe toate partile si noua ni se pare a fi cea mai buna solutie la ora asta. dar noi nu suntem etalon, fiecare are alte pretentii. ma gandisem intr-o vreme si la municipal, ca au si ei rezerve, dar mi s-a confirmat din mai multe surse ca poti avea surpriza sa iti gaseste rezerva ocupata de altcineva. aici cel putin stiu ca sunt locuri. oricum, din ce am auzit, cica si la rezervele de la municipal se cotizeaza sanatos. imi pare rau ca nu e sarcina mea ceva mai avansata decat a ta, atunci puteam sa iti povestesc exact ce si cum si daca merita banii. dar parca parca mai bine dau aici decat in alta parte.cel putin aici nu am stat la cozi peste cozi, m-au anuntat prin sms ca a doua zi am ora la doctor, au o aparatura zic eu ceva mai buna si cu siguranta ceva noua decat la stat, si asistentele par politicoase. mai mult nu iti pot zice acum, tu trebuie sa te decizi si cred ca cea mai buna modalitate este sa le faci o vizita.
quote:
Originally posted by RUXMAX
Chris80, fac ca te-ai decis pt Euroclinic. Si eu as opta pt ei, daca as stii ca sunt 100l suta supravegheata, ingrijita ca lumea etc, etc.
Tu stii pe cineva care a nascut acolo?
Oare ma primesc daca ma decid dupa sapt 30 sa nasc la ei?
Deocamdata m-am arondat la Polizu, si as vorbi cu dr mea pt cezariana, tare mi-e teama de naturala. Am mai citit pe alt site niste postari ale unor mamici care au suferit cumplit, mai ales din neglijenta dr si asistentelor (ce-i drept erau din Medgidia, Tulcea etc), dar asta nu justifica lipsa de profesionalism din acele spitale, si tare mi s-a mai facut frica.
Asa ca daca as fi sigura ca la Euroclinic e mai bine, m-as duce acolo in ciuda tarifului f piperat.
Ruxmax 28 + cu bb Tudor
chris
29+
alexandra
gcibo spune:
Salutare!
Am citit ultimele mesaje si desi probabil toata lumea stia, am descoperit ca Ramsan, care e in 33+ il va avea pe Rares. Eu citesc de mult forumurile pe aici, dar acum chiar m-a uimit asemenarea...si eu sunt tot insaptamana 33 si tot Rares il va chema pe baietelul meu! In plus, cand nu il mai simt miscand, tot pe partea stanga trebuie sa ma pun ca sa miste imediat. Oare sa semene cei doi Rares deja? :)
Chris80, si eu m-am gandit la Euroclinic pentru ca numai lucruri bune am auzit despre el, dar doctorita mea spune ca nu si-a facut contract de colaborare cu ei ca ar fi neseriosi la platit doctorii....si nu stiu ce sa fac acum.
dandusa spune:
ADINUTA,
ia pune si tu niste pozici noi si dragute cum ne-ai obisnuit pina acum...,ce zici?Vreau sa vad si eu burtica de aproape 33 saptamini.
Nu ne mai aburi cu povestea cum ca ti-au scazut puterile...,tu pari o fire chiar foarte puternica...si stiu ca nu ma insel.Te pup si pe tine si pe Alessica.
DOLORES,
pentru ca el sa miste ...,tu ar trebui sa fii relaxata si sa stai cumintica...,ce zici?Potoleste-te...ca doar ce ai scapat de o experienta neplacuta...sau ai uitat?!?...era chiar inainte de ultima nunta...la care te-ai si dus....!!!.Tu chiar vrei bataita?Se pare ca da...stai cuminte si lasa-l pe David sa-ti spuna si el pe ziua de azi cit de mult te iubeste...
Vreau si eu sa vad poze cu carut si patut de David.
ROXANA,
LA MULTI ANI ,fericiti si impliniti alaturi de sotul tau.
Acelasi calcul il stiu si eu de la dr mea...si eu chiar nu ma mai agit..,oricum majoritatea cred ca sint deja in a9-a luna ,pentru ca sint cam maricica..,mult nu mai am pina acolo(dupa calculul meu)
DANITA ,
la sfatul tau azi am mincat struguri ...dar pe zi este greu sa-mi dau seama daca merge sau au efect ca de obicei nu am arsuri puternice ziua...,iar noaptea din somn nu imi vine sa maninc.Ei...diseara am sa-mi asez pe noptiera linga sticla cu apa...struguri si sper sa mearga.Te pup si ai grija de tine
RALUCUTA,
te pup si ce ma bucur sa te vad iarasi pe forum.Bine ai revenit si sa nu cumva sa nu respecti intocmai sfaturile medicilor si ale nostre.Ai grija de Adinuta cea draguta si micuta.
Azi te simti mai bine,nu-i asa?
ASIZA,
ma tin de mult sa te rog ceva...,sa nu-l mai iei in brate pe scumpicul tau nepot ..,care este un dragalas ,intr-adevar...dar nu cred ca este bine.Am vazut cred...,doua poze cu el in brate si in doua perioade ale sarcinii diferite.Sa nu te superi ca te cert..,dar ai grija !
RUXANDRA,
multumesc din suflet pentru ajutor.Acum au reprezentanta pe Calea Victoriei,88...,oricum mi-ai fost de ajutor!
Sanatate multa lui Matei.
dandusa 34 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
dolores spune:
roxana c 
..casa de piatra in continuare..sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti inconjurati de cei 3 iezi ![]()
eu zic ca nu are prea mare importanta cum se calculeaza lunile..importante sunt saptamanile, numarul lor nu??dar daca stai sa o iei ca la carte..o luna nu are doar 4 saptamani si din cauza asta atatea chestii cu saptamanile si lunile
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
Raluca_u spune:
Acum m-am trezit si eu. multumesc fetelo de intampinarea calda 

ma simt ok doar asa un picut ametita de la medicamente.
mi-am promis si mie nu numai voua si doctorilor ca o sa stau cuminte sa mai stea adinuta in burtica.
pastilele nu le iau pe stomacul gol dar degeaba tot imi dau tremurici. asta e mai le iau 4 zile si gata apo Doamne ajuta sa raman fara contractii dese sa nu vina Adinuta.
Ramsan cat am stat in spital am tot citit materialele postate de tine in mail-ul comun si le-am dat si fetelor din salon spre lectura. au fost subiect de dezbateri. multumim 
sa va mai pove ceva. viitori nasi ai Adinei nu sunt nasii nostri de cununie caci cu ai nostri nu pea mai avem o relatie.
nasul a fost plecat o saptamana in Thailanda si a fost la cumparaturi pentru finuta lui si ce lucrusoare i-a adus...
ia luat pentru 3 - 6 luni ca stia ca eu luasem deja de nou nascut. ma duc sa le fac poze si sa le postez sunt atat de dulci.
cred ca o sa o rasfete tare mult pe asta mica.
in ceea ce priveste cerceii si eu ii voi pune din spital. nasii ii i-au cerceii - de fapt cred ca i-au luat deja, dar am incredere in gusturile lor.
va pup si ma duc sa fac pozicile si sa le pun si apoi mai stau iar o runda in pat.
uite acum deja simt cum se intareste burtica si stau pe scaun de 20 de minute. dar nu va faceti griji ca noi suntem tari si ne revenim.
Raluca
32 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
dolores spune:
probabil ca intre timp au mai scris si alte fete..mi s-a intamplat si mie...sa ma uit in urma si sa constat ca au mai aparut mesaje noi...desi nu erau cand eu postasem deja
quote:
Originally posted by roxana c.
Lamuriti-ma si pe mine, am postat 3 mesaje, iar ultimele 2 apar inaintea altor mesaje postate de voi, i-am facut eu ceva ?
Parca vad ca si asta se duce tot acolo, dupa celelalte.
Roxana31+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dolores
30+
David Cristianpoze
poze dolores
dolores spune:
alex, miro..eu obisnuita cu atata msicare din partea lui..normal ca ma ingrijoreaza linistea asta...nici acum nu misca...e ceva ffffffffff vag...offf...sper sa-mi dea de veste odata
ruxandra_sb multa sanatate puiului tau matei
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores