Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, ori ne-am zapacit toate, ori ceva nu e in regula...eu am postat dupa Alex, iar mesajul meu a aparut cu muuuuult inaintea mesajului ei!!!! Ce-o fi??? Plus ora de postare? S-a schimbat ceasul si eu am ramas tot pe ora de vara??????

Oana 27+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Roxana multi ani de casnicie fericiti si de acum incolo! Trebuie pt atatia ani! Felicitarile mele si multumesc mult pt sfatul cu cercelusii! Sa sti ca faza cu mesajele am patit-o si eu.
Raluca bine ai revenit acasa! Sa fi cumintica si sa vezi ca totul va fi foarte bine!
Cat despre saptamanile de sarcina...am citit si eu Cartea viitoarei mame si acolo sunt doua feluri de numaratori: In functie de UM si in functie de data fecundarii. Cred ca de aici apare diferenta de 2 saptamani in calculul lunilor de sarcina.
30+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza gagici, n-am prea avut spor in w/e dar va pove eu de ce.
-ici in dreapta si-n stanga ca mi-a fost dor de voi si sa vedem ce si cui raspundem:
pitikot sa nu crezi ca sex-ul ti-a daunat si di cauza asta ai avut acele dureri - NU. Durerile ca la menstra si mai coboara si pe picior sunt normale in aceasta perioada - sus - se mai modifica bazinul, pe picior - sarcina apasa pe nervul sciatic si te poate durea orice muschi in corp.
Ca sa detaliez - uite alaltaieri nu am primit nika - si ieri am avut si eu astfel de dureri - chiar ma vaitam pe mess unei mamici. Aseara - hop si eu - si azi nika - nici o durere. Deci caz rezolvat - verificat pe propria-mi piele.
ama.lia tu esti de-a mea - si io imi alerg barbatelul prin casa ... si el nika - ca lovim bebelina, ca nu e ok ca-s prea mare in burta, am cumparat si prezervative - ca cica sperma contine ocitocina si ar da contractii ... nu mai stiu ce sa ma mai fac. Dar si cand il prind ... mama mama. De ce trebuie mereu sa fie unul HI si altul HO???
Chris super povestesti - iar m-ai facut sa zambaresc. Hai ca mai scriu o data calculul ginecologic:
sapt 1 - 5 - suntem in luna 1
sapt 6 - 10 - suntem in luna 2
sapt 11 - 15 - suntem in luna 3
sapt 16 - 20 - suntem in luna 4
sapt 21 - 25 - suntem in luna 5
sapt 26 - 29 - suntem in luna 6
sapt 30 - 33 - suntem in luna 7
sapt 34 - 37 - suntem in luna 8
sapt 38 - 41 - suntem in luna 9

nu degeaba se spune ca 9 luni si jumatate este perioada de gestatie la oameni.
ank si eu zic sa nu te ingrijorezi ca nu sunt ample miscarile - bebe e din ce in ce mai mare - nu mai are loc de atatea miscari. Stai linistita pana la urmatorul eco si vei vedea cat cantareste si te vei linisti.
Dolores - sper sa-ti miste azi printzishorul si sa nu te mai stresezi - doua zile ai umblat - poate ca acum vrea si el 2 zile pauza de somn. Cine stie. Tin pumnii.
Roxana ma bucur ca ai aparut - deja imi faceam griji si voiam sa intreb de tine si sa te strig sa iesi din umbra. Bine ca sunteti bine.
De Ralu nu stie nimeni nimic? Nu i-am mai scris ieri, nu m-a mai sunat, era vb ca vine home. Daca nu apare pana dupa-amiaza pe forum - o sun sa vad. Doamne ajuta!

si acum sa va pove durerea mea:
de vre-o 2 saptamani ma duce cu preshu tamplaru ca vine sa-mi aduca si monteze dulapul si etajera la Kara in camera. Intr-un final spune vineri ora 5.30
OK. A venit la 8.30- cand m-a vazut ce nervoasa sunt - a inceput imediat montajul - desi voia sa o lase pe sambata.
Normal ca din viteza a si gresit vre-o doua placi - la una in iert - dar una tre s-o schimbe neaparat - e direct in vazul lumii si nu o putem lasa asa.
Sa nu va spun ca voia sa-mi puna PFL - spatele dulapului de culoare neagra - si eu pe mijloc am un spatiu deschis -pentru carti reviste - numai bine de vizionat acel negru.
OK. Urma sa vina sambata la 4 sa continue - ciu-ciu. Nu a venit deloc - si avea si telefonul inchis.
Imi vine sa mor de ciuda - si normal ii si dadusem un avans vineri seara. Eu nu am vrut - mie imi place la lichidare- dau banul - dar la insistentele lui catre sot - sotu - om bun la suflet - a cedat.
Abia astept azi continuarea. Cred ca azi ma bag in el.

Mai dar asa ceva nu se poate: toata mobila din casa e proiectata de mine si facuta cu diverse firme de tamplarie. Nu pot spune ca am doua mobiliere facute de aceeasi persoana, zau. Totii sunt batuti in cap? Nu poate nici unul sa fie serios?
Imi vina sa ma apuc eu de montat dulapul mai departe - sau sa incep sa urlu sa-mi dea banii inapoi, sa-si ia lemnele si sa se care.

In fine.
Fug putin pe afara - am ceva cumparaturi de facut si revin.
you all.

P.S. intre timp am vazut ca a sosit home Ralu - bravo mami. Ma bucur ca esti din nou printre noi.

ama.lia vb cu Danita - e cea mai in masura sa-ti raspunda despre celule - e super informata. pe amandoua si sa luati decizia buna pt voi si familia voastra.

gata - am fugit

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mai postez inca un mesaj, sunt curioasa daca tot langa celelalte il duce.

Multumesc fetelor, ptr urari, avem 13 ani de casnicie+inca 2 mai inainte

Mirona, stai linistita nu te mai agita, lasa ca vin ei (anu asta), nu te enerva ca o superi si pe Karina.

Ruxandra, dar de ce a facut febra Matei? Ai fost cu el la medic? Multa sanatate

Ank, cred ca acolo se refera la saptamanile de la ovulatie, nu la cele de la UM.

Voi tineti socoteala la saptamani in functie de UM sau de ovulatie?

Voi spuneti de contractiile acelea BH(sper sa nu gresesc), eu nu le simt, frate, oare sunt eu mai nesimtita? Si nici nu stiu sa le fi simtit la vreuna din sarcini. Stiu de existenta lor, dar la mine nu-s. Sau nu-mi dau eu seama.

Adina, am vrut sa-ti scriu acum cateva zile, si am uitat. Nu-ti mai face griji atatea, trece si infectia aia, si sa vezi ce bblina vei avea, ca vei uita de toate prin cate ai trecut.

Dolores, in legatura cu faptul ca nu prea mai misca, sa stii ca si la mine face la fel, vineri si sambata s-a agitat intr-una, ieri foarte putin, si azi doar de dimineata ca sa nu pot dormi, in rest de-atunci si pana acum cred ca doarme, ca iar nu-l mai simt. E normal, probabil se odihneste ca s-o ia de la capat

Roxana31+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Iar a aparut aiurea, trebuia mai jos cu 2 mesaje, oare ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am scris un ditamai mesajul si am apasat ceva aiurea si dus a fost ...
Gata, de-acum incolo cu parola si nick-ul incep.

Deci sa incercam sa reluam rapid:

Cu intarziere si scuzele de rigoare

La multi ani, bulisor !!

Ramsan, oscilococcinum nu are contraindicatie in sarcina.

Ralumat, jos palaria in fatza medicilor care v-au tratat.

Roxana_c felicitari la asa aniversara!! Tot inainte!

Raluca, ce ma bucur ca esti bine si te-ai intors acasa.
M-ai facut sa zanbesc; parca puteam sa mi te inchipui incurajandu-le pe celelalte colege de salon. Ca asa esti tu, vesela, optimista si plina de viata.

Pitikot, noi inca facem des amor. Si cu Matei am facut pana la final. Daca nu ai interdictie de la medic, e o.k.
Durerea de care vb (care coboara pe picior) suna mai mult a sciatica. "Durere fulgeratoare sau arsura la nivelul feselor, ce coboara pe spatele unui picior; se agraveaza la tuse, stranut, aplecare sau ridicare".

Dandusa, in caietul meu de garantie scrie asa, pt Romania:
HELVETANSA, Str Brezoianu nr 60, et 2, ap 17, sect 1, Bucuresti.
Il am din 2003, sper sa mai fie actuala adresa.
Dar cei de la magzin trebuiau sa va indrume.

In rest sunt suparata ca Matei a facut aseara temperatura. Si eu care credeam c-am scapat usor de data asta... sper sa nu evolueze prea urat.

30+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Mirona, asa este, ne ajungeti si voi, vedeti ca noi la 13 ani avem si 3 copii(aproape3). Asa ca luati aminte!
Ai fost destul de rapida, ai venit repede de la cumparaturi. Daca-i spun lui Marius, ma trimite sa iau lectii de la tine la rapiditate la cumparaturi, ca eu stiu cand plec, nu si cand vin

Chris, si pana la urma a terminat, nu? Asta-i ceea ce conteaza, iti trebuie nervi de otel, dar asta este, nu uitati ca traim in Romania!

Gata, ma pregatesc de servici. V-am , mai intru diseara.

PS: Cand intrati in prenatal, ce acte va trebuie si cand trebuie sa anuntati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata fetelor....acum am sosit si eu de la analize....pana maine dimineata am emotii mari...sper sa fie totul bine....nu mai cred ca a-si suporta iar atatea investigatii......
In sfarsit am terminat si noi camera noastra si a beblinului si am dormit azi noapte asa de bine.....daca la inceput Mark era incapatanat ca nu vroia sa dea din picioruse acum...nu mai are astampar...tati e in culmea fericirii ca-l simte facand valuri in burtica...
Dolores.....nu te ingrijora.....cred ca acum recupereaza zilele in care nu a putut sa doarma.......stii cat e de interesant la mine....numai cand stau pe partea dreapta....atunci incepe sa dea cu putere....incearca si tu......si stai fara griji!
Ce frumos ca voi a-ti fost la targ.....am vazut si eu aseara la TV franturi de la targ.....dar de ce au avut asa preturi mari....?
Adinutza.....la fel ziceam si eu...care stau intr-un oras mic..de aparaturile astea moderne...ca nici eu nu am avut sansa sa fac un ecograf 3D......si sa stai cumintica in pat....
Chris80...mare dreptate ai cu parerea medicilor asupra varstei sarcinii...eu la inceput eram chiar debusolata....unul zicea intr-un fel...altul in alt fel si asa mi-am luat eu calendarul si mi-am calculat.....
Raluca....bine ai revenit...ma bucur ca esti mai bine si te felicit ca ai fost asa de curajoasa.....inseamna ca esti optimista....e bine sa fi asa.......si sper sa fi bine in continuare....
Roxana.......la multi ani pentru aniversarea casatoriei...sa aveti parte numai de fericire si copii sa va aduca numai bucurii...
Mirona...deci trebuie sa luam exemplu...cu cat mai des..cu atat mai bine....scapam de toate...uitam de dureri.......iau exemplu...ca tati nostru nu mai poate...ce sa fac daca nu mai pot de burta..........
E gata camera Karinei?......aha..mesterii astia asa sunt....
Asiza...........multi...
V-am pupat si ma duc sa mai stau in patut.....

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ne-am intors de la cumparaturi. Inca nici o veste de la mester.

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Am scris un ditamai mesajul si am apasat ceva aiurea si dus a fost ...
Gata, de-acum incolo cu parola si nick-ul incep.

cum adica Ruxandra? Deci tu in fereastra de raspuns scrii si userul si parola? Asta inseamna ca nu esti logata. FOARTE RAu - uite asa se pierd mesaje. Sus de tot ai doua casute- te loghezi si pe deasupra dai si o bifa acolo sa-ti recunoasca parola si pe viitor. Asa ... nu o sa mai pierzi mesaje.
Roxana la multi ani si de la mine. Tot asa si pe viitor - sa va iubiti sa va intelegeti. Noi abia avem 12 impreuna ... dar de prietenie ... de casnicie numai 3. Las ca va ajungem noi.
Alex nu te mai stresa draga - vor iesi bine analizele - ai sa vezi.

am observat ca de cateva zile iar e un haos in forum cu mesajele si orele la care apar ele. Adina mesajele tale nu-s piedute - sunt pe pagina 9. Sper sa se rezolve repede ... ca mi-e greu sa tot merg pe pagina anterioara sa verific daca a mai scris careva ceva nou.

V-am pupicit.

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

subscriu celor care au scris un mesaj si l-au regasit dupa aceea alandala.

merci de info cu calculul sarcinii, dar raman la ideea mea- e oaresicum varza treaba cu socoteala

nu va faceti probleme de meseriasi. eu ii urasc, cu mici exceptii. de exemplu, vorbim cu parchetarul, care e si tamplar, e de acord, vine luni-lunea trecuta adica. a venit, e drept, dar pe la 5 dupa-amiaza si in apartament nu s-a petrecut mare lucru pana seara cand am venit noi in inspectie, mare lucru insemnand o bucatica mica din sufra raschetata. vine si marti-la inspectia de seara nimic clintit in apartament. il sun eu pe parchetar, ca sotul facea spume, si nu voiam sa ne certam si sa ramanem doar cu o feliuta din camera raschetata, il intreb daca ne-a parasit, nu ca i s-a rupt nu stiu ce curea.miercuri. o noua zi, a treia din cele 4 in care promisese ca termina. a raschetat toata sufra, si a dat cu lac doar juma.dar promite ca sambata e gata. de muncit efectiv a muncit doar jumatate de miercuri ,joi, vineri si sambata tot nu terminase. i-am zambit foarte frumos si i-am spus ca el singur a dat termenul de 4 zile, nu i-am pus sula in coasta, i-am reamintit de luni, marti si miercuri si i-am spus ca treaba lui cum face si pe cine cheama, noi duminica la 4 venim cu catrafusele si ne mutam.in plus, luni dis de dimineata vine si tanti cu curatenia, si doar nu ma trezesc la 6 dimineata sa vin special sa ii deschid, asa ca e musai. a mai incercat sa imi explice ca duminica el merge la biserica, si i-am raspuns ca din partea mea e liber, dar eu tot ma mut si sa rezolve cumva. intr-un final a dormit in apartament sambata spre duminica si a incheiat lucrarea. eu sunt de parere ca boala lunga e moarte sigura, si puteam sa ii spun sa mai stea o saptamana, tot s-ar fi lungit.
daca o tinea tot asa, ii dadeam si eu banii de craciun. ce, am zis ca nu ii dau? ii dau, ca e munca lui, dar si eu pot sa pierd vremea.

chris 29+ alexandra

Mergi la inceput