Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici la toate burticile !

Eu nu stiu cum sa mai dorm :( in nici o pozitie parca nu e bine .... cand spatele cand burtokul cand ... of of ...

dandusica incearca sa papi struguri sau sa bei lapte ptr arsuri ...mie nu mi-a trecut dar astea sunt sfaturile primite .

pupici
D 30 +

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

RALUCA,bine ai venit acasa,si ca esti bine!!!
Ma bucur ca azi e soare afara,iti mai ridica moralul.
Eu sunt bine astazi,pana acum...am dormit bine si sper sa nu mai am asa multe contractii ca ieri.
Va pup pe toate si sa aveti o zi buna.

Adina 32+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

RALUCA,bine ai venit acasa,si ca esti bine!!!
Ma bucur ca azi e soare afara,iti mai ridica moralul.
Eu sunt bine astazi,pana acum...am dormit bine si sper sa nu mai am asa multe contractii ca ieri.
Va pup pe toate si sa aveti o zi buna.

Adina 32+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

nu stiu ce se intampla,mai inainte am scris un mesaj,imi zice ca a fost trimis,dar nu apare nicaieri.incerc si cu asta sa vad daca se trimite.

Adina 32+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sa le fie de bine tuturor, eu sunt in luna a 7a si in trimestrul 3, si sa ma lase in pace cu 2 doctori 5 pareri! pai sa se puna de acord odata!pe bune, e ameteala mare!

chris 29+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna dimineata burtici

sunt ACASA

va multumesc tuturor ca v-ati acut griji pentru mine. fetele cu care am vorbit mi-au transmis gandurile voastre si sa stiti ca a contat mult.
chiar daca am ajuns la spital eu am fost optimista ca totul se termina cu bine.
acum sa va pove putin experienta.
am ajuns la spital m-a controlat d-na doctor care ma astpta si apoi m-a trimis sa fac o inregistrare (in sala de nastere au niste aparate speciale prin care monitorizeaza pe bebe in burtica si contractiile - daca exita si la mine erau). cand a vazut ca in 20 de minute am avut 4 contractii le-a spus asis sa imi faca repede un litic (un amestec de no spa, diazepam, scobutil si inca altele) si m-au bagat pe perfuzii si asa am stat 48 de ore fara nici un moment de pauza si la bie ma duceam cu pomul dupa mine. au trecut contractiile colul a ramas inchis si acum mi-a dat drumul acasa dar trebuie sa stau mai mult in pat. acum i-au pastile de Gynipral si diazepam. Gynipral e contra contractiilor si pot sa il iau pana intru in 34 de saptamani adica vineri apoi doar sa stau cuminte si no spa ca altfel vine adinuta repede. de la gynipral ametesc si tremur dar asta este cica asa e normal ca provoaca tahicardie. cateva zile nu mai mor.

in rest in spital trebuia sa fac consiliere psihologica cu colegele de salon care erau tare demoralizate. la un moment dat si obosisem sa le incurajez.

de citit din urma nu am reusit. o sa o fac mai tarziu. ma duc sa mananc si mai stau putin in pat si apoi mai vin sa citesc.

inca o data va multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine.

Raluca 32 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Buna dimineata,

ce matinala sunt, ma mir si eu de mine insami !

am fost si eu ieri la baby-expo si am luat si eu o salopeta de raiat bleumarin asa cum si-a luat si amalia, si din care nu am mai iesit..in rest, preturi exorbitante..nu am luat nimic, tati zice ca e timp..ok, sa il vad eu cum alearga cu lista in mana de la o firma la alta sa cumpere pt bebe...e treaba lui !

rody-baby, poate d.na doctor Chitulescu s-a suparat ca ai venit cam tarziu, eco 3d se face la 20 de sapt cand ii face toate masuratorile si iti spune daca are probleme..la 30 sapt e cam greu sa spuna si oricum il masoara pe bucati.eu sunt convinsa ca nu a fost rau intentionata, ci doar speriata !!!

pitikot, faza cu dragostea e cu dus-intors...se face numai la apelul meu clar .....si chiar relaxeaza burtica cateodata...dar trebuie sa ii intelegem si pe ei, ca sunt barbati si sunt ai nostri, asa ca merita si ei putin afectiune, saracutzii, cu toate ca e normal sa ne indreaptam toata atentia asupra lui bb...trece si asta, invata-l sa aiba rabdare, ca mult a fost putin a mai ramas !

sa aveti o saptamana frumoasa !

desiree 28+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Ralu, bine ai revenit acasa !!! Ma bucur mult ca sunteti bine si tu si bebica; ai grija de voi acum, ca mult a fost putin a ramas. Doamne ajuta!

Ana 34w3d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Raluca, bine ai revenit acasa !!! stai cumintica, incearca sa mananci un pic inainte sa iei gynipralul, eu tremuram doar daca il luam pe stomacul gol-golut.

Fetelor, voi v-ati interesat de recoltarea de celule stem la nastere?
Eu nu stiu ce sa fac, daca sa am sau nu incredere in astia...
Initial am vrut, apoi am vb cu dr. care a fost cam reticent, apoi parintii nostri ne tot spun ca de ce sa faca astia experiente pe noi si mai si costa mult...

ne mai gandim.
Amalia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, again!!!...ca eu, de pe la 7.30 pana acuma am mai tras o tura de somn...

Raluca, bine ai venit acasa...ai grija de tine sa nu mai faci astfel de figuri!
Roxana, multi ani inainte cu al tau sotior!!! Sa petreceti bine! Si eu cu al meu avem 12 ani de cand suntem impreuna si 7 ani de casatorie...practic ne stim de cand eram copii!
Ama.lia, m-am mai interesat si eu de recoltarea de celule stem, insa am hotarat in final ca n-o s-o facem, deoarece nu am incredere ca totul decurge ca la carte cu pastrarea acelor celule, plus ca te si costa o gramada de bani...sistemul e incipient inca si nu prea-s de acord sa se faca experiente pe banutii mei!
Miro, ma dispera si pe mine "meseriasii" astia, carora parca le scrie in fisa postului ca trebuie sa fie extrem de neseriosi!...si eu m-am batut de multe ori de ei, insa cand am renovat si mobilat apartamentul in care stam, culmea ca am avut parte doar de oamnei de cuvant...nu ne venea sa credem...aaaa, ba nu; aia cu mobila din camera mica a trebuit sa-i sunam de 1000 de ori si pana nu i-am facut cu ou si cu otet, nu ne-au livrat comanda...dar in rest, au fost super...Pupici!
Alex, zici ca acuma misca tare bb?!!! Ma bucur ca tu erai vesnic suparici ca nu-l simti...abia astept sa vii cu vesti de la analize...Sa pui poze cu camera lui Mark, ok?

Oana 27+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput