Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

am mai trimis niste pozici cu sportul ursuletilor de munte,cu primii papucei pe care i-am primit si............o poza cu mine......imi cer scuze de la voi daca o sa considerati ca am fost prea indecenta.................cine spunea cu un mesaj mai inainte ca e pudica?...........kokorina?...nu cred.....

29 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor!........eu azi sunt mai obosita ca si ieri.....mai am avut de retusat cateva lucrusoare....o sa am timp sa ma odihnesc de maine......
Maine merg sa imi fac analizele.....sper sa iasa bine...si maine am ultimul control ginecologic facut de doctorita mea...merge si ea in prenatal...sa-mi tineti pumnii....
Am intrat sa vad ce a-ti mai scris....va pupic pe toate si ne vedem mai tarziu......
Am schimbat si semnatura......suntem mai maricei........la toate burticile.....

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

!!!!

In primul rand vreau sa-i urez lui Bulisor ...Scuze ca n-am facut-o ieri, insa am fost plecata din localitate si nu am avut acces la net! Asadar, sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata, multa sanatate si un bb frumos, sanatos si mancacios!!!!

Ramsan, in legatura cu oasele bazinului...eu te sfatuiesc sa vorbesti cu medicul despre asta, ca nu-i simpla treaba (din descrierea ta)...
Kokorina, ce frumoasa burtik de gemeni!!!!
Miraco, mortal funny burtik!!!
Varzuca, bine ai venit in !!!
Adina, cum esti azi?
Miro, multumim de vestile de la Raluca...abia astept s-o avem din nou printre noi, aici, pe DC!

Suntem si noi mai marisori!!! Avem 27 de saptamani!!!

Oana 27+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Asiza..asadar ai fost in excursie...ma intrebam eu unde ai disparut....esti ok?
Pe unde a-ti disparut fetelor??????......ma duc sa trag un pui de somn...se pare ca sunt singurica......

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,mersi de intrebare,azi am ceva contractii,de fapt acum de dupa masa,ca de dimineata nu am avut,ma cam enerveaza,dar s-ar putea sa fie de la bebe ca misca tare si se poate sa confund contractiile cu miscarile bblei.Am si o senzatie usor dureroasa cand se incordeaza,parca ma sufoc.Ce enervant.Sper sa imi treaca.In rest,ce sa zic,e ok.
pupici

Adina 32+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

BUna burtici !
Am si eu o intrebare mai...am avut niste dureri destul de ciudate ieri..la inceput mi-am zis ca or fi contarctii dar apoi mi-am dat seama ca nu are cum..simteam durere in vagin si ca si cum s-ar contracta,trecea si ma lua iarasi si apoi durerea cobora si in picior..acum stau si ma gandesc..o avea legatura cu faptul ca in seara de dinainte am avut contact sexual cu taty ?Sincera sa fiu eu una n-am nici un chef de asta,dar l-am vazut disperat ca nu mai primise "nimic" de vreo 4 saptamani si am cedatmai ales ca saptamana trecuta am fost la dr si mi-a zis ca nu am interdictie..E chiar nasoala situatia,eu daca vreau afectiue si ma ia in brate dupa 5 minute ii vin "idei" si incepe sa scanceasca ca el vrea...
Voi cum stati la capitolul asta ?Stiu ca nu-i frumos ce intreb ,.dar chiar e normal ca ei sa fie asa in perioada asta ????
Pt bebe am reusit si eu sa iau patutul insa e pliant si chiar nu intelg cum se pot prinde aparatorile la un pat pliant http://www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=1&c2=0&c3=0&id=1&pid=116&cp=&hash=3a7e3835d531c1c5fdc3f2848c2739a2 daca reusiti sa vedeti poza este cel cu verde care apare in dreapta..

RODY BABY eu am fost la dr Chitescu in saptamna 26 si mi s-a parut destul de ok.mi-a raspuns la toate intrebarile, a vorbit frumos..bine ,eu am intrat la eco cu taty ca nu ma duc nicaieri fara el..ca fire nu pot sa zic ca mi-a placut,mi s-a parut destul de barbatoasa,profesional chiar n-am ce -i reprosa,i-am pus destul de multe intrebari si destul de tampitele si unele chiar de mai multe ori si nu s-a suparat deloc..
Acum am iarasi programare ,trebuia in saptamna 32,dar n-am gasit liber asa ca ma duc abia peste vreo 4,in saptamna 34..sa ma astept sa urle la mine deci ??

Vroiam sa va mai intreb..daca firma a ramas in urma cu plata la CAS si Doamne fereste nasc prematur ce se intampla??Nu ma lasa in spital daca nu am dovada ca plata este facuta la zi ??Asta tinand cont ca trebuie sa mai fac si cezariana..

Pupici !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor,

azi am fost si noi la baby expo. raportez: nu am cumparat nimic pt. bebe, ca nu am avut inspiratie. mi-am luat eu un tricou cu maneca lunga, care pot sa-l port si dupa.
am vazut patuturi de lemn. unele chiar ne-au placut. a vazut si tati ce vreau. el nu vrea sa cumparam patut inainte, asa ca i-am aratat ce vreau si urmeaza sa se descurce.

si eu am arsuri, incat nu mai stiu ce sa mananc. si eu in general mamanc destul de dietetic.

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bulisor iti spun si eu cu intarziere . sa ti se implineasca tot ce-ti doresti.

adinazot si mie mi se intampla cand se misca bebe sa am o senzatie dureroasa sau de sufocare.

pitikot si eu mai am dureri in vagin, ca si cum m-ar sageta. la mine cred ca e de la sutuletele pe care le primesc, ca domnul e cu capul in sus.

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

Victoriee !! Am reusit sa pun si eu poze cu bebe in album...sunt vechi,de la 26 de spatamani,dar e un inceput,nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

pitikot, la patutul ce l-ai cumparat tu nu-ti trebuie aparatori.... aparatorile sunt pt patuturile de lemn.... cat despre durerile pe care le simti in vagin, si eu le mai am cand e bb f saltaret si ma loveste acolo, uneori asa de jos ca ma doare cumplit si cred ca o data o sa si fac pisu pe mine
adinazot, si la mine sunt dureroase uneori miscarile lui bb, eu ieri toata noaptea n-am inchis un ochi ca bb a dansat de zor.... am sperat macar ca se intoarce, daca tot e asa de in forma, dar nici vorba... azi dim tot in vagin ma lovea cu picioarele
:(( ... oricum, asa de tare s-a miscat ca mi se deforma toata burta, mergea intr-o parte, si apoi evident ca se contracta... sa stii ca burtik se poate contracta si de la miscarile lui bb, daca se impinge f. tare.... cat despre senzatia de sufocare, eu o am daca incerc sa stau pe spate, cred ca bb apasa pe plamani atunci... incerc sa stau cat mai ridicata si trece

Dia 29+ cu Oana

Mergi la inceput