Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)
Raspunsuri - Pagina 12
dandusa spune:
ADINUTA,
sper din tot sufletul sa nu ai arsuri deloc.Iti ajunge si tie prin cite ai trecut...,nu stiu ce m-as fi facut in locul tau...,esti tare puternica si te apreciez mult !Bravo tie ca inca mai putere...,noi iti sintem alaturi si sa dea bunul d-zeu sa aiba grija de tine si de bb in continuare.Fii tare.
RAMSAN,
esti tare draguta si iti multumesc pentru PM,sotul meu s-a linistit si acum deabia asteapta sa mearga la Bucuresti...,barbatii astia...sint ca niste copii...,sa stii ca-ti multumeste mult!Pupici si din partea lui
KOKORINA,
superba gradina ,frumoasa zona unde locuiti voi,mi-ar place si mie...trebuie sa fie atit de relaxant...
Cu cumnata ta...,chiar mi se pare deplasat...,de ce trebuie sa accepti ceva ce nu-ti place?Din politete?Intr-un fel te inteleg ...si eu as fi diplomata...,dar pina la un punct si de acolo...as aborda ceva mai direct.Cam asa am si eu o cumnata...si cind o aud ca vine in zona mea cu copchil cu tooot...,inchid repede usa si ma fac ca nu ma simt bine,sau vorbesc la telefon...,sau ma scuz ca vreau sa trag un pui de somn.Ea nu se simte niciodata....si atunci ii zic in fata..,daca nu intelege apropourile...,nu se supara niciodata...,iar eu scap...pentru o perioada.In curind nu am sa-i mai vad zimbetul asa de des...
PITIKOT,
sa stii ca nici eu nu prea am chef de dragostica...Claudiu tot incearca sa ma incite...,citeodata tine...,citeodata nu prea...,oricum si la noi se intimpla mai rarut si cu grija ,incet ca niste mosi.
dandusa 34 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
adinazot spune:
DANDUSICA,abia astept sa vina termenul,ca sunt cam sleita de puteri.
Acum ma uitam la tv si am dat peste Iri si Monica Columbeanu,si am vazut fazele de la ecograf 4D.Imi pare asa rau ca noi nu avem, posibilitatea sa beneficiem de asa ceva,ma refer la noi,din orasele mai mici,unde nu sunt inca aparaturi asa sofisticate.Daca ma simteam bine mergeam pana la Bucuresti sa imi fac ,sotul meu face nu stiu cate drumuri incolo,dar eu nu am voie nici sa cobor scarile,dar,mite sa fac un drum...IN Sibiu este un singur 3D,si acum vreo 2 luni m-am programat,dar nu am avut noroc,ca cica un singur dr lucreaza pe el dimineata ,care,bineinteles nu era acolo,cand am fost eu,si nesimtitele alea de asistente care m-au programat nu au avut decenta de a-mi spune asta la telefon,m-au lasat sa merg pana acolo ca in final sa fac tot 2D.Ce shit mare ...urasc sistemul asta.
Ma rog cu 3D sau fara,sper sa se termine totul cu bine.
multi pusiciiii!!!
Adina 32+Alessia
poze
Adina diverse
Cleomoni spune:
Buna seara va spun si eu, nu prea ati avut spor la scis fetelor...Adinuta abia astept sa se termine totul cu bine pt fiecare dintre noi, multa sanatate si multa putere
Noapte buna!
Cleo 31+ saptamani
dolores spune:
buna dimineatza..zilele astea nu prea am scris si am observat ca nici voi...asa cum spunea si cleo, sambata am fost la babyexpo..care m-a obosit teribil de rau..am ajuns acasa si ma simteam ca si cum am muncit 2 zile fara oprire. duminica iar am fost la cumparaturi cu mama mea...aceste 2 zile de hoinareala s-au finalizat prin a lua patutz si carutz...bine ca am gasit ceva sa-mi placa si bine ca le-am cumparat ca sa mai scap de inca o grija in plus. in rest sunt putin ingrijorata ca bebe david nu a prea miscat ieri..nu prea a fost activitate la mine in burtik....daca nici azi nu il simt o sa pun mana pe telefon..nu zic ca nu l-am obosit rau..poate o dormi..dar eu obisnuita sa fie un miscaretz va dati seama ca acum linistea asta ma ingrijoreaza...ii dau termen pana dupa-amiaza..daca nu...sunam pe d-na doctor..cam astea sunt noutatile..va pup
dolores 30+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
"Omul nu e cum se arata, ci cum simte."
dolores spune:
cine vine la cafea??
fetele cu care eram obisnuita dis de dimineatza..aelita si respectiv asiza...ce faceti? v-ati modificat ora de trezire?
poze
poze dolores
"Omul nu e cum se arata, ci cum simte."
asiza spune:
Buna dimineata!!!
Dolores, mama, as fi vrut eu sa-mi modific ora de trezire...da' cand strigi tu dupa mine, sunt sus.... Zici c-ai fost la cumparaturi...ia pune poze sa vedem cu ce te-ai ales? Davidutu nu prea misca, zici? Poate fi o coincidenta insa saptamana trecuta, cand mi-am plimbat si eu ca zanatica burtokul la cumparaturi, sa stii ca nici Denisutu' meu nu a mai miscat cam 24 de ore, ca deja ne facem probleme si eu si tati...dar intr-un final s-a hotarat sa loveasca din nou si ne-am linistit! Cred ca trebuie sa ne plimbam mai putin copiii momentan ca nu prea le place!
Adinuta, curaj si rabdare ca mai ai putin si scapi!
Pupici pe burtici!
Oana 27+ cu Denis Cristian
dolores spune:
asiza o sa pun poze...am pozat momentan doar carutzul..am montat si patutzul si mai ramane doar sa-i fac poze..mda..davidu` meu nu prea misca..bietul de el..nu mai fac asa drumuri sub nici-o forma..ce zic eu ca de vineri am tot umblat...i-o fi ajuns si lui..sper totusi ca azi sa-mi dea de veste ca sa nu intru in panica..te pup
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
doradora spune:
mneata!
e groaznic fara dc! am ajuns dependenta! mai-mai si incep sa ma confund cu dependentii de droguri care fac urat cand nu au! al meu sot si-a pregatit materialele pt o conferinta la care va participa si deci nu tu calculator, nu tu internet. dar a fost un weekend plin, cu mii de drumuri la casa, la bricostore si dumnezeu mai stie pe unde, si intr-un final raportez: AZI NOAPTE AM DORMIT ACASA LA NOI! a plecat si zugravul, a plecat si parchetarul, a plecat si tamplarul, si de azi a intrat dna care ma ajuta la curatenie. e atat de bina acasica la mine... am rearanjat dormitorul, sa incapa si bebelina, e mai ciudat, nu suntem obisnuiti asa cu mobila, dar trece.important e ca am stat aseara in patul meu si m-am uitat la televizorul meu, si nimic nu se compara cu asa ceva!
in alta ordine de idei, am mers azi noapte la baie pe la 4 si aia mi-a fost. am incercat sa citesc, am vazut un film, nimic. se face 5,se da drumul la trolee, le-am auzit si pe alea, se face 6, hai din nou la baie, se face vreo 6 juma- adorm si eu. dar la 6.45 suna alarma sa se trezeasca sotul. atipesc, surprinzator, si vine `mnealui ca unde ii sunt alea sa se rada, ca nu le gaseste in bagaj. imi venea sa il strang de gat, aseara i-am spus ca sunt in punga de la baie. mai atipesc un pic, pe la 7 juma vine tanti cu curatenia. asa ca si-au cam batut joc de mine intr-un mod barbar, absolut toti-bebelina, sotul si tanti care imi scoate casa la lumina.dar si dupa amiaza cine o sa doarma si nu o sa ii mai pese de nimic? subsemnata, desigur.
chris 28+ alexandra
ama.lia spune:
Buna dimineata!
Mare, mare rusinica sa-mi fie, pentru ca de aproape 3 saptamani stau acasa - in concediu medical, dar de scris... mai putin, aproape deloc, in schimb va citesc in fiecare zi.
Rody baby, eu din acest motiv am anulat programarea la ea cand eram prin 16 saptamani, pentru ca are super multe toane din cate am auzit, si nu ma simteam pregatita sa nimeresc intr-una din zilele "mofturoase". Partea proasta e ca am ramas pana la urma fara eco 3d.
Aveti grija la contractiile BH, sunt ok, dar sa nu fie prea multe! La mine s-au redus considerabil de cand stau acasa, in schimb daca stau pe scaun mai mult de o ora incep, si nu se termina decat la catva timp dupa ce ma intind...
pitikot, la noi e invers, eu as vrea, dat tati e stresat ca face rau copilului, si numai dupa ce insist eu se intampla ceva... si nu-mi convine, dar stresat nu se poate... oricum, daca dr. nu ti-a dat interdictie probabil ca durerile sunt de la miscarile lui bb, pentru ca in mod normal nu ar trebui sa se intample nimic rau in timpul... poate doar niste contractii BH, care nu sunt daunatoare.
Va pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!
Amalia 30+ si