Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)
Raspunsuri - Pagina 10
dandusa spune:
Fetele as avea si eu o rugaminte la voi...,daca stie cineva unde este reprezentanta Tissot in Bucuresti...,pe net nu prea am gasit mare lucru si nici nu am cautat foarte in amanunt.
dandusa 34 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
dolores spune:
dandusa...sa-mi fie rusinica dar nu stiu unde este..in schimb am gasit ...www.tissot.ch/?page_contact/id_mod_findstore/region_ZXVyb3Bl/country_cm9tYW5pYQ==/city_YnVjaGFyZXN0" target="_blank">asta daca te ajuta....mai cautam
dolores 30+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
"Omul nu e cum se arata, ci cum simte."
atudor spune:
Buna dimineata burtici!
Am avut o noapte linistita si m-am trezit plina de energie azi; si nu doar eu, ci si bebele.
As da o fuga pana la Baby Expo, dar dupa cum arata cerul...asta e vreme de stat in casa si numarat banii (copii am facut )
Pupici
Ana 34w2d cu
Zina spune:
Spuneti-mi fetelor, voi cum stati cu contractiile BH, ca eu cam am in fiecare zi? Si aseara am tot avut, la mine simt cum se intareste doar portiunea de jos a burticii, pt.cateva secunde, dupa care isi revine la loc. Si simt in clipa aceea cum ma ia cu calduri la fata. Voi aveti contractii BH?
Pupici,
Zina si bebe Rares, aproape 35 saptamani
dandusa spune:
DOLORES,
multumesc..,apreciez mult ca ai incercat sa ma ajuti ,dar trebuie sa duc un ceas la reparat si imi trebuie adresa lor din Buc.Aici in C-ta au un singur magazin intr-un mall...si tipa de acolo a intrebat daca l-am luat de la ei...,Claudiu a fost sincer si i-a spus ca nu...,iar ea a zis ca nu stie unde este reprezentanta...,ca sa vezi ce "amabila"Am sa merg eu si am sa-i spun ca am luat de la ei ,ca sa-mi dea adresa din Buc...,altfel...nu stiu ce am sa fac!Claudiu nu mai are somn de cind cu ceasul ca tine mult la el...si iti dai seama.
La noi este frumos afara si am sa ies cu soata mea la plimbare ,mincam o prajiturica si ne delectam.Nu se intimpla prea des sa avem o Duminica libera amindoi...,asa ca trebuie sa profitam de situatie.
O Duminica frumoasa va doresc la toate.
dandusa 34 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
adinazot spune:
Buna dimineata fetelor!
La mine e dimineata,dorm f mult,deocamdata nu am probleme cu somnul,ce bine,macar atat...
BULISOR,la multi ani,sa fii fericita alaturi de cei dragi!!!
ZINA,contractii BH am in fiecare zi,deja m-am obisnuit cu ele,nu le mai bag in seama,le am de mult de prin a treia luna.Stiu ca nu e bine,dar iau in fiecare zi no spa si e mai bine.
DANDUSICA,imi pare rau de arsurile tale,eu inca nu stiu cum sunt,sper sa nici nu aflu,ar fii tacamul complet...
ALEX
Aici in Sibiu,vremea e cam urata,innourat si destul de rece,a venit toamna asta...ce urat.Ieri a fost o zi deprimanta ploaie non stop si cer negru.Ma deprima si pe mine...
va pup pe toate si sa aveti o duminica placuta!
Adina 32+Alessia
poze
Adina diverse
rodi_baby spune:
vreau si eu sa stiu ce parere aveti despre dr chitescu de la medlife, pt. am fost la ea pt 4D si mi-a lasat o parere proasta, mai avea putin si ma lua la bataie ca m-am dus la 30 de saptamani sa vad cum e copilul.
bulisor spune:
Buna burticilor, inca mai dormiti sau serviti cafeluta caci nu prea sunteti prin zona.Cleo, dandusa, alexandra,adinazot, vreau sa va multumesc frumos si voua pt urari si sa fiti sanatoase si voi si cu bebelici scumpici foc.Astazi incerc sa pun si eu cateva poze in album cu toate ca nu am prea multe cu burtica caci tati nu a vrut sa ne pozeze(cica mi se pare mie).O sa pozez si lucrusoarele lui bebe chiar dc sunt putine, dar mie imi sunt tare dragi si mai am tp sa ajung la zi.O zi buna in continuare.Bulisor25+Mara
ramsan spune:
Hello burticoaselor!! Harnice de dimineata dupa cate vad...
Dandusa bine ca te protejeaza Claudiu si vine si mama ta sa te ajute. Pe mine doar bunica ma ajuta in casa (de obicei face mancare si face piata), sotul meu imi spune doar "mai femeie dar mai lasa-le si tu asa" dar nu face el in locul meu. Bine ca pana acum nu am avut probleme de sanatate si am putut sa ma misc in libertate...
In legatura cu arsurile tale stomacale nici nu stiu ce sfat sa-ti dau... stiu doar ce alimente le calmeaza : caimac, smantana, branzeturi, carne slaba fiarta; si ce alimente trebuie excluse de tot: afumaturi (mezeluri), tocaturi (de genul ardei umpluti, sarmale) si prajeli. Si mese cantitativ mai reduse si mai dese, iar seara sa nu te bagi in pat imediat ce ai mancat. Sper sa-ti fi fost de folos cu ceva
Alex .... of eu cu coccisul asta nu stiu ce voi face... astept pana miercuri cand am control gineco si atunci voi pune si problema asta. Sper sa pot naste natural ca nu vreau sa-mi taie burtoku' sa-l scoata pe Rares - ar fi a treia taietura si tot a treia anestezie generala
Zina contractiile BH sunt fiziologic normale, nu sunt dureroase si uterul se contracta doar pe portiuni timp de cca. 20 secunde. Este normal sa le ai pentru ca uterul este un muschi care exerseaza pentru marea lui incercare, nasterea. Daca te doare ceva cand ai contractiile alea ia No-spa (cel mult 4 tb. pe zi)...Nu te alarma deci, e ok sa le ai, cred ca toate le avem cam incepand cu sapt. 24...
Sa aveti o zi cu soare !!
Ramona 33+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
kokorina spune:
neata...........adica,buna dupa amiaza burticoasele mele!ma bucur ca v-au placut pozele cu lampa si cu albumele maimuticii si ursuletului de munte.oricum cred ca intre timp si maimutica a devenit ursoaica.....nu se poate altfel....ii simt atat de puternic pe amandoi si ii vad atat de clar prin burta.mi-e drag de ei de ma topesc.vreau si eu sa-i dau gauri in urechiuse la ursoaica dar daca va spun una............ca nici unul din tara asta pe care l-am intrebat unde as putea sa fac asta........nu stie nimeni nimic.cica se facea candva la bijuterie dar acum nu se mai da voie la copii mici sa se faca.cand i-am intrebat daca nu cumva in spital sa se faca,au ramas toti cu gurile cascate intrebandu-ma cu totii in cor............in spitaaaaaaaaal?!?!parca as veni de pe alta planeta si eu nu stiu ce-i cu mine,dar sa stiti ca multi de aici nu au nici un plan in viata.cumnata asta a mea austriaca/care mesteca mancarea copilului),a zis ca ea vrea sa-i faca gauri lui fiisa(care a imbracat-o inca de cand era sugar si pana acum ca pe un baiat,si arata ca si un baiat din cauza atitudinii mamei si a hainelor desigur)ca nu-i va face gauri in ureche pana nu va simti micuta ce-i aia durere.imi vine sa ma dau singura cu capul de pereti cand aud si cand vad asa ceva.parca nu-ti vine sa crezi ca exista asemenea mame.in fine,fiecare face ce vrea.si ca sa nu ma abat de la subiectul cumnata-mea,sa ma invete si pe mine cineva cum sa scap de vizitele ei destul de agresive(le gasesc eu)din ultimul timp.adica pana acum ne vedeam in fiecare sambata la masa la parintii sotului si era suficient.dar de cand am fost in spital si nu ......cica nu am voie sa ma ridic din pat.....si- a facut un obicei....joia se infiinteaza la mine cu aia mica si sta cate 5 ore.am crezut ca vine o data,de 2 ori dar ierei ne-am vazut si la plecare zice ea....."pe joi,ok?".credeti ca sant pre nesimtita daca ii spun ca nu ma simt bine si ca vreau pur si simplu sa dorm?precizez ca ea dupa ce a nascut s-a purtat ingrozitor de uarat cu mine.eram singura din familie care nu avea voie sa-i atinga copilul,plus ca eu camera lui asta mica nu am vazut-o decat dintr-o crapatura de usa.in orice caz nu-mi place cand vine cineva la mine si incepe sa-mi scotoceasca sertarele spunand ca ea e curioasa si trebuie sa vada(avand in vedere ca......casa noastra e noua si mobila si tot ce e in ea).voua va place asa ceva?
la noi este atat de frumos timpul,a tinut vara.......multumesc lui Dumnezez.se merge in tricou si pantaloni de vara,desi e regiune de munte,imi "creste muntele de sub balcon"(orasul asta arata cam cum e la brasov,desigur intr-o varianta mai curata...civilizata)ar trebui sa fie in timpul asta mai racoare dar e absolut minunat timpul.
ALEXANDRA,ai fost prima(cum iti place sa fii in toate) de la care am primit PM si ti-am trimis si eu unul.l-ai citit?saru'mana
DANDUSA,in pozele unde sant dezbracata,intr-adevar este o gradina.parintii sotului meu au o casa de vara,nu departe de unde locuim si in vara mergem acolo,facem gratar,baie in piscina............nu e o piscina ca in dallas sa te arunci ca delfinul in ea sau sa innoti 2 km............dar e fain,ca dupa ce mananci 140 de mici,9 frigarui si 6 cotlete.....iaca te bagi dupa aceea la racoare cu burta mare.inainte faceam plaja nud ca nu ma vedea nimeni.....iarba verde.....ce sa-mi mai doresc?decat sa ma lase in pace cumnata-mea...........nu-i asa?asa ca sotul tau are dreptate,nu m-am dezbracat in parc.........eu sant o pudica de felul meu.
cu semnatura care nu o mai schimb.....recunosc ca in graba m-am trecut cu o saptamana mai mult.sant in a 29-a saptamana plus 4 zile,deci intrata in a 30-a spatamana.fac mai acus o poza cu FERRARI ursuletilor de munte sa vi-l arat si voua.pana atunci va pup si pe burtica si pe ochisorul drept...pe toate!
29 + cu si