cum deschid un torent?????
Raspunsuri - Pagina 2
zuzi.simona spune:
ajutor! lamuriti-ma si pe mine ca din ce am citit mai sus nu prea inteleg
am incercat sa copii si eu un film cu torrent, mai exact am descarcat µtorrent 1.7.7, apoi am inceput descarcarea filmului, a durat cateva ore ca am vit. de net f. mica (mobilenet) ei si cand sa-l vad si eu deschide-l daca poti! la status scrie acum seeding (inainte a fost download)
si de vreo saptamana tot seeding de m-am saturat, ca sa nu mai vorbesc ca si consuma f. mult (eu am limita de down/up de 5 giga), la download a luat normal, dimensiunea filmului, dar la seedingul asta a luat mai mult de 2 giga!!! si nici nu stiu cand o termina, acum nici sa-l opresc nu-mi vine daca tot am consumat atat...
va rog mult "luminati-ma"
mersi anticipat
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
iulicutza spune:
quote:
Originally posted by zuzi.simona
ajutor! lamuriti-ma si pe mine ca din ce am citit mai sus nu prea inteleg
am incercat sa copii si eu un film cu torrent, mai exact am descarcat µtorrent 1.7.7, apoi am inceput descarcarea filmului, a durat cateva ore ca am vit. de net f. mica (mobilenet) ei si cand sa-l vad si eu deschide-l daca poti! la status scrie acum seeding (inainte a fost download)
si de vreo saptamana tot seeding de m-am saturat, ca sa nu mai vorbesc ca si consuma f. mult (eu am limita de down/up de 5 giga), la download a luat normal, dimensiunea filmului, dar la seedingul asta a luat mai mult de 2 giga!!! si nici nu stiu cand o termina, acum nici sa-l opresc nu-mi vine daca tot am consumat atat...
va rog mult "luminati-ma"
mersi anticipat
poza cu noi
poze diverse
"Seeding" inseamna ca fisierul tau sta la "seed" adica trag altii de la tine si de aceea iti apare acolo 2 giga sau cat ai tu.inseamna ca au downloadat de la tine mai multe persoane,deci tu ai facut "upload".
Pe orice site de torente trebuie sa iti faci o "ratzie",adica media dintre download si upload si in general e obligatoriu sa tii fisierul o perioada de cel putin 48 de ore la "seed".Din cate stiu eu asta e valabil numai pe anumite site-uri,unde ai cont facut.Pe cele unde nu-ti cere cont nu e neaparat sa tii torentul la seed.
Sper ca te-am lamurit cat de cat,pentru alte detalii trimite-mi un PM.
In legatura cu deschiderea filmului,te rog da-mi mai multe amanunte de ce nu-l poti deschide,de exemplu iti da vreo eroare ceva,sau ce anume se intampla de nu-l poti deschide?Daca e arhivat intai trebuie sa il dezarhivezi.
Dupa ce ai terminat de downloadat torentul nu mai ai treaba cu programul utorrent,te poti duce acolo unde i-ai dat sa se downloadeze si il deschizi de acolo.
Altceva nu stiu ce sa iti mai zic,daca mai ai probleme te rog spune-mi!Succes!
zuzi.simona spune:
iulicutza, multumesc din suflet, m-ai lamurit total, am gasit si filmul..., eu tot asteptam pt. ca facusem setari sa se duca intr-un anumit folder, si nu aparea acolo, dar probabil ca am facut asta dupa ce facusem downloadul, sau in timpul...chiar nu m-am gandit sa caut filmul in alta parte, de, m-am ramolit! sunt mare amatoare de filme, in tara ajung f. rar, aici sunt pe un vapor, deci asta e singura sursa de noutati, daca atunci cand eram in ro luam dupa hub, nu a trebuit sa apelez la torrent, acu noroc de dc sa ma lamuresc si eu!
inca o data mersi mult!
poza cu noi
poze diverse
iulicutza spune:
Cu multa placere,ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor si ca te-ai descurcat pana la urma!
Eu sunt o mare amatoare de torente si folosesc tot programul utorrent,pentru ca acesta mi se pare cel mai bun si mai simplu de folosit.
zuzi.simona spune:
iulicutza
deci am nimerit si programul cel bun din intamplare, ma bucur!
poza cu noi
poze diverse
Arishima spune:
ooffff.......am incercat si eu ceva cu torrentele astea ,un joc, pe care nu pot sa il deschid (este tras cu bitcomet si nu este la seed sau cum se spune...apare in fisierul cu terminate) so....poate cineva sa imi explice ca la prosti cum functioneaza torrentele??????
stiu asa:
-deschit bitcomet, dau search si pun sa trag
-dupa ce trag nu pot sa il deschid
app: jocl respectiv inca este pe grila acolo ,trebuie sa il sterg chiat\r daca nu fac upload???????
multumiri
Arishima spune:
un film am reusit sa il trag dar nu pot sa il vad deoarece la dezarhivare imi cere o parola pe care nu o am
am intrat pe situl recomandat de ei ca imi primesc parola mi-am facut cont la ei mi-au promis un e-mail cu parola dar l-am primit fara parola
deci....torrentele nu sunt bune (din ce am experimentat eu pana acum)
espiritu spune:
hai sa o luam babeste :
intri pe tracker(siteul cu torrente).alegi torentul.click pe el si apoi apare fereastra de dialog unde dai open.incepe downloadul cu utorrent,bitcomet,azureus sau ce ai tu acolo.cand s-a downloadat 100% dai click dreapta pe torentul in cauza si apare open folder.click pe open folder si mergi direct la folderul de download.unele torente sunt sub forma de arhive deci veti folosi winrar sau winzip dupa caz.in principiu daca arhivele sunt parolate parolele se gasesc in descrierea torentului pe tracker sau in interiorul torentului exista un fisier text sau .nfo care contine datele de instalare,parolare etc.daca e film tip avi sau divx sau dvd recomand gomplayer.daca e imagine recomand daemon tools pt montare imagine apoi playerul daca e film.
eventuale alte nelamuriri intrebati.succes!
later edit
moral e sa stai la seed pana ratia devine 1.adica downloadul va fi egal cu uploadul.
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui FELICITY05 Aveti grija,eu am luat niste virusi de toata frumusetea de pe torent anca |
pt asta exista antivirus si in plus in caz ca ai suspiciuni sau vrei sa verifici un fisier in incarci aici http://www.virustotal.com/
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.