cum deschid un torent?????

cum deschid un torent????? | Autor: mira_m

Link direct la acest mesaj

Am programul, insa nu reusesc. I-am dat click dreapta, am cautat in optiuni, insa.......nimik!
Ce pot face?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nimeni?

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

pai l-ai downloadat? intai trebuie sa ii dai open, adica in programul respectiv el incepe sa il downloadeze si dupa aceea il deschizi folosind programul corespunzator tipului de fisier pe care l-ai downloadat.

Mergi la inceput

Da, l-am descarcat, ca apare cu sageata verde si scrie 100% completed, insa nu nu se deschide.

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

poate sa fie archivat sau sa aiba o eroare dai Stop si apoi click dreapta Verificare hash manual si vezi daca se termina tot la 100% .Apoi incearca din nou sa il deschizi.Eu sunt o mare amatoare de torenturi cred ca nu exista vreunul sa nu am cont.Mult succes, pt alte nelamuriri ma poti contacta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Mira, te-ai pus sa downloadezi pilates?

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Nu, neaparat, Gabi, , cele de la tine sunt arhi-suficiente, insa m-a prins febra, cand am vazut ce repede si sigur se descarca.

Multumesc, inca o data!

Candy, am sa incerc, insa nu mi le deschide decat cu BS player si momentan e corupt. Am sa incerc sa le convertesc poate le voi putea deschide cu alt program!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

poate nu ai toate codecurile video. Daca nu te descurci cu asta, incearca sa descarci mplayer. Asta deschide orice fisier video fara codecuri. Sau ai probleme doar cu fisierele scoase de pe torrent?

Gabici

Mergi la inceput

fisierul downloadat deschide-l prin my computer sau total commander, ca nu se deschide direct din azureus, sau bitlord, sau programul de descarcare

Gabici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi_j

fisierul downloadat deschide-l prin my computer sau total commander, ca nu se deschide direct din azureus, sau bitlord, sau programul de descarcare

Gabici

K, am sa fac rost si de programelul asta! Celelalte playere video imi merg dar nu reusesc sa vad nimik!

Mersik!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

E super simplu, deci ai luat fisierul torrent programului sau filmului care vrei sa tragi, deschizi bitcommetul sau bitlord,te duci sus in partea stanga si dai open torrent, si o sa vezi ca til ia. Si cand e sageata verde inseama ca inca downlodeaza, trebuie sa fie doua sageti mici albastre una spre stanga alta spre dreapta. Si atunci poti sa dezarhivezi arhiva si o sa iti mearga.

Mergi la inceput