sterilet pareri pro si contra
Raspunsuri - Pagina 2
ludmmyla spune:
eu una nu iti recomand steriletul. Eu am luat anticonceptionale 5 ani si la 2 luni dupa ce le-am intrerupt am ramas insarcinata, asa ca la mine nu au fost probleme, dar dupa nastere mi-am pus si eu sterilet. A fost o mare greseala! Pe langa faptul am avut dureri la orice contact sexual, am facut si o alergie urata pt ca nu am stiut ca nu suport cuprul. Abia dupa ce mi l-am scos si am faut niste analize abia atunci mi-am dat seama.
Daca vrei inca un bebe continua cu anticonceptionalele pana atunci.
Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by ludmmyla
eu una nu iti recomand steriletul. Eu am luat anticonceptionale 5 ani si la 2 luni dupa ce le-am intrerupt am ramas insarcinata, asa ca la mine nu au fost probleme, dar dupa nastere mi-am pus si eu sterilet. A fost o mare greseala! Pe langa faptul am avut dureri la orice contact sexual, am facut si o alergie urata pt ca nu am stiut ca nu suport cuprul. Abia dupa ce mi l-am scos si am faut niste analize abia atunci mi-am dat seama.
Daca vrei inca un bebe continua cu anticonceptionalele pana atunci.
Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)
sunt acuma sterilete din silicon in totalitate... mult mai bune si mai recoamndate ca cele din cupru.. vb cu medicu tau sa vezi el ce rare are.. aici se recoamnda mirena
Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Rony spune:
un motiv real pentru care nu mai vreau anticonceptionale este ca am senzatia ca reduce apetitul sexual! dar cred ca am sa postez un subiect nou pe tema aceasta!
va multumesc mult pentru sfaturi