Frisca buna

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Mitzura, eu folosesc smantana Milli cu 20% grasime. O bat la viteza mica la inceput cateva minute dupa care la viteza mare. Ai grija ca sare pe peste tot. Mie mi se intareste foarte repede.
Si inca un sfat nu pune foarte mult zahar pudra, ca si din cauza asta se poate lasa.
Iti tin pumnii sa-ti iasa!
Pupici!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Am descoperit o frisca 100% naturala, nepasteurizata, cu gust autentic. Este de vanzare la Carffour, la raionul "Smantana". Este ambalata in sticle albe din plastic, de circa 25 de centimetrii inaltime si este fabricata de Prodlacta. Trebuie transportata pana acasa la rece si preparata in termenul de garantie care este de cateva zile. Dar rezultatul merita tot efortul.

P.S. Nu mai cumparati frisca vegetala; este o mizerie plina de chimicale. Si mai ales incercati sa nu le dati copiilor asemenea porcarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Are si un nume frisca asta din Carrefour? S-o identificam mai usor.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by simali

Am descoperit o frisca 100% naturala, nepasteurizata, cu gust autentic. Este de vanzare la Carffour, la raionul "Smantana". Este ambalata in sticle albe din plastic, de circa 25 de centimetrii inaltime si este fabricata de Prodlacta. Trebuie transportata pana acasa la rece si preparata in termenul de garantie care este de cateva zile. Dar rezultatul merita tot efortul.

P.S. Nu mai cumparati frisca vegetala; este o mizerie plina de chimicale. Si mai ales incercati sa nu le dati copiilor asemenea porcarii.


Simali, ce interesant, ce procent de grasime are smintina asta? Si ce scrie pe eticheta, ca e smintina pentru frisca sau pur si simplu smintina? La Cora oare s-o gasi? (ca e mai aproape de mine )
Ma gindeam acuma, daca nu e pasteurizata, nu e prea ok de dat la copii...

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Scrie "Smantana dulce" si este facuta de Prodlacta. Nu am retinut concentratia de grasime. Dar s-a batut super.
Mi s-a intamplat odata, prin vara, sa cumpar frisa asta deja acrita (nu e pasteurizata). Am facut-o cu mamaliguta... Dar o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Simali, merci de pont.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

forum.desprecopii.com/forum/
Ceea ce nu este pasteurizat nu este tocmai "safe" de dat copiilor sub 1 an. Dar de la 1 an in sus, daca se cumpara produse lactate de la o marca serioasa si cu treaditie (nu de la tanti care vinde pe trotuar) nu este nici un pericol pentru copii.
Avantajele produsului natural sunt incomparabile (unele enzime se distrug prin pasteurizare de exemplu) asa ca au cred ca merita efortul.

Mergi la inceput