Mamici ideal(iste)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna dimineata!

poftiti la o fetelor

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Multumim de cafea, dana,... nu stiam eu ce mi-ar trebui acum... chiar ca as bea o cafea.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

fetele iaca imi fac si eu prezenta....acum vine si vremea mea de respiro daca pot sa zic asa.In weekwnd e casa de nebuni nu alta.Fiecare vrea altceva,plimbari pt fiecare copil unul cu carutul celalalt cu bita si uite asa.Asa ca is rupta dupa 2 zile de odihna.Va pup si mai pove,Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am revenit si eu din preumblari moldovinesti, stiu ca multe nu ma cunoasteti dar va asigur ca mai idalista ca mine nu se poate si cred ca asta e si motivul pentru care ne apuca uneori starea care olgai sper sa-i treaca rapid ca altfel vin cu .... si eu am perioade de ... nu pot spune depresie, ci constientizarea neputintei in mii de domenii, ceea ce duce la lacrimi samd, si stiu perfect ca nu e bine deloc. Olga ai grija de tine, cea mai importanta e sanatatea
Gata o scurtez, deci... am fost la treaba la tara, maine incep serviciul dupa 2 ani de CIC, suntem raciti, io-s ragusita, moralul cam la pamant, amd prregatit o zi de nastere si vremea asta ma dispera, vreau soare sa-mi ridice moralul ...
Ma gandeam la ce am citit pe aceasta lagina, va doresc sanatate puiutilor bolnaviori si in rest nu mai intru in detalii ca as povesti o groaza despre violenta verbala si comportamentala (nu fizica) si tot cum zicea Adinell cu case si rude.... iar emotiile negative eu una nu mi le pot anula decat creindu-mi in jur un mediu linistit, ma uit si la sufrageria in care stau acum si ma jelesc de cata treaba am, e intunecata cu mobila maro inchis, eu una daca acum as schimba covorul intr-unul portocaliu si tablourile clasice in unele cu rama alba si culori pasteklate sigur m-as mai inviora. Dar nu totul e posibil
Termin fiindca stiu ca sunt aiurita in exprimare si gandire dupa atata stat la tara. Va pup pe toate si sper sa aud numai vesti bune de la voi. Si voi mai bate la usa voastra fiindca tare bine imi face sa va citesc. Va sarut dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va fete dragi, credeam ca va gasesc la un capitol nou cand ma intorc
Aseara am ajuns tarziu, a fost superb, o sa pun ceva poze cand apuc. Sara a fost cuminte, toti se minunau de ea:) A umboat in continuu dupa o fetita cu cativa anisori mai mare decat ea (ei doar copiii mai mari ii plac:) deci a avut dadaca:)
Langa camera noastra era o piticutza de varsta Sarei care a tot plans peste noapte si se auzea destul de tare, dar a noastra nu avut nici o grija, a dormit ustean. S-a trezit la un moment dat si a cerut apa in soapta, stia ca noaptea lumea doarme si nu se vorbeste tare:)

Dana multumim de cafea, dar despre tine ce ne mai zici?:)

Moni ce fain ar fi sa putem da cate un refresh si sa fim fresh:) Si eu sunt rupta dupa asta e zile, da macar a meritat:)

Adriana cum e singuri singurei? :)

Cu apart. inca vom cauta, nu sunt suparata ca nu am gasit inca, dar m-au dezamagit oamenii. Si nu sunt usor "dezamagibila" :)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Si eu vin la o cafea fetele...mama e ceva bai cu postarile mele..ma refer la ora.,
Flavia las ca o sa va gasiti ap fain sa vezi..
Adriana esti singura fara wow..asa da mai ,da la mine desi suntem singuri nu se mai arata sau ceva chestii din astea romantioase doar de afaceri.Si copilu asta mare nu se culca pana nu e liniste in casa...of of mai mai
Da miercuri ies iar la restaurant la chinezi ca sapt trecuta am fost la japonezi si mai fetelor a fost de-a dreptul naspa si distractiv in acelasi timp.Tipesa chelnarita venea si ne zicea :aia se mannaca cu aia nu inninte ailalta,betele se pun aici si asa..ce mai de groaza.Intai se mananca aia si fara furculita.Si io taranca la japonezi cu furculita.Da am avut dezlegare la un fel cu furca ca am crezut ca mor.Si am facut marea gresala sa spun ca la chinezi e mai buna papa ca la ei..si m-a auzit.A fost supeofticata tipa.Si uite asa am venit satula de orez si pe langa tote astea mai trebuia sa fac si conversatie in engleza cu invitatii asa ca sa nu scap orezu din bete.
Ce mai atata am ras ,da no am zis ca nu mai merg la japonezi la pepa in veci.
celor doua Dane ca ce-i sigur e sigur
Olga?
Monica
]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea bine ai revenit, sper cat mai des ca esti o valoare:)
Bafta maine la servici, nu fi stresata ca tu macar ai unde sa te intorci, nu ca mine care trebuie sa m apuc de cautat job in curand...
Uca s-a obisnuit la cresa?
Ce tare esti cu schimbatul sufrageriei, asa ma gandeam si eu intr-o vreme, da acum nu mai vreau sa schimb nimic, vreau sa plec de tot:)

Monica o sa iti cer cateva detalii ca vreau sa merg si eu la resto astea sa vaz ce impresie am:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Bine ca revenirati, ca ma plictiseam singura pe aici:)
Andora, ce m-ai binedispus, citindu-te! Esti tare drguta. Eu am spalat mochetele din coridor pana acuma... dar nu vreau sa afle sotul unde le-am spalat ca ma papa:) Le-am bagat la masina de spalat, desii nu at fi trebuit, ca sunt cam mari...Dar am stat pe langa masina sa vad daca comenteaza ceva:) Gata, a trecut testul masina mea, dar nu mai fac altadata ca nu as vrea sa raman fara ea:)
Acum tre sa ies cu minunea la plimbare... Sotul e singur la birou, cred ca ii fac o vizita surpriza. Mai, suntem singuri singurei, dar nu s-a intamplat nimic, nu va spusei mai inainte cu cateva pagini ca fusei cu "nasii" la mine? "nasii" = explicatia aia soada care a dat-o Flavia mai demult la alta sectiune:)
Gata, va las, ca o iau pe aratura:) Va pup si mai vb,. asteptam poooooooze, Flavia!!!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetele.

Vad ca va petreceti pe rupte...Noi am avut musafiri si ieri si alaltaieri. Alaltaieri am tras curatenie si 2 prajituri, ieri am facut curcan umplut ca e Thanksgiving day azi. Noi l-am sarbatorit ieri. De ati sti ce regret ca nu am fotografiat dihania! Era mare si frumos si rosu de-ti curgeau balele pana la brau. Azi stam pe acasa si ne odihnim.

Monica eu sunt mare fan mancare chinezeasca. Am si invatat sa gatesc cate ceva. E super usor doar ca-ti trebuie sosurile de soia, peste, etc. Dar dincolo de toate sunt topita dupa sushi corean sau japonez. Pur si simplu mananc in prostie.

Flavia vorba Adinellei poze, ceva...

Ica, Adinell si toate celelalte fete multumesc de cuvintele si gandurile voastre. Sincer intentia mea nu a fost sa fac o drama. Sunt foarte departe de genul ala de femeie. Sunt un om foarte vesel, cu un simt al umorului enorm, care rade foarte mult. Doar ca uneori mai cad si de fiecare data ma ridic si merg mai departe. Am spus ce simt doar ca sa dau afara din prea-plinul din suflet si ma multumesc ca ati fost alaturi de mine. Sunteti tare scumpe.

Am o tema pt voi.... Experientele prin care am trecut m-au facut mai toleranta dar si mai intoleranta la multe lucruri, mai inteleapta, mai buna dar si mai rea la diferite lucruri. De exemplu imi pot da sufletul pt un om care trece prin ceva negativ sau o trauma, dar urasc oamenii care se plang la nimicuri, fac din orice o tragedie. Saptamanile trecute am asistat la o astfel de chestie si serios aveam senzatia ca sunt in filmul liceenii si Oana saraca ametea si se gandea ca are tumoara, tumoara care s-a dovedit a fi o nevoie de ochelari. Ei la faze de astea nu gasesc nici o consolare ci zambesc absolut ironic. Acum problema e ca pt ea totul era super dureros probabil... Sunt rea? Voi cum reactionati la necazul unui om?

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai Flaviuto, unde-s pozele facute ca e SUPERB! Asa mare si frumoasa s-a facut si Sara.... sa ramaneti la fel de iubareti si scumpi mereu! Va tin pumnii sa rezolvati cu paartamentul si sa fie cresterea de pret doar o incercare de-a lor patetica
Monica rad singura citind de japonezi si chinezi , bafta cu cei din urma
Adinellule, aolica mochetele mamica? Bine ca e masina ok
Olga.... ce zodie esti tu? Ma gandesc ca noi cam semanam la zambetul de pe buze daca spui ca esti un om vesel si mai mereu optimist, ca si eu ma consider la fel dar cateodata asa-mi vine sa rup camasa de pi mine..... pe bune nu ma recunosc.
ideea e ca Iuandu-ne cu viata avem cateodata cate o revelatie si ne apuca starile astea. Cred. Revelatia e ca viata e efemera si timpul perisabil, la mine asa se intampla, acum sunt intr-o pasa mai buna chipurile fiindca tocmai vin de la tara si am vazut cum traiesc unii oameni. Muica, cre ca n-as rezista nici o luna acolo in ritmul ala. Nu vad rostul. In fine, asta e alta poveste....
Spuneati de atitudinea fata de necazurile oameilor. hehehe.... pai eu aici am o problema. In general sunt un bun ascultator si incerc sa sfatuiesc omul sincer, insa cand vad ca natura "plangerilor" e inventata sau e un moft... atunci aplic acel zambet ironic de care zicea Olga parca si apoi vin la sotior si imi vars naduful.... ceea ce nu e tocmai corect dar asa sunt eu.
De exemplu am o prietena a carei conceptie e ca daca te uiti la cei mai amarati nu ajungi nicaieri. Drept urmare sufera din cauza ca ea nu poate sa aiba o casa proprie, liniste, un serviciu banos, un sot bogat, bani pt excursii cine stie pe unde sau eu stiu ce masina. Ii tot zic ca se poate mai rau. E o fata foarte realista in rest. In fine, vroiam sa zic ca nu pot sa=i spun ca spera prea mult si va fi dezamagita ca viata ei nu va fi ca a vedetelor .... doar o sustin si o mai trag de maneca cand aspira la prea multe.... imposibile.

Mama, iar m-am latit ca boborul chinez. Scuzeeee... ma duc la bucatarieeeee...
Emaaimee... sa va treaca febra repede!!!!! De cand tine, cat are? Nu are efect Noovcalminul?

Mergi la inceput