Mamici ideal(iste)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mama dar ce paranormala sunt si eu cum imi apar mesajele inaintea Flaviei.... hm.
Ma gandeam c-am scris ca=-mi vars naduful ep sotior dupa ce vad o incorectitudine de orice fel... corectez: nu ma cert cu el ci ii spun lui tot oful, el ma intelege mereu si e cel mai bun prieten al meu, insa mi se pare incorect sa fac asa fata de oamenii carora nu am puterea de a le spune in fata ce cred. Le zic eu intr-n fel sau altul dar niciodata in totalitate.
Nu mai vorbesc de imaginea ta. Daca de exemplu ai o ruda care se plange de ex. soacrei tale ce greu ii e la oras iar tu mergi la tara si faci si dregi si acolo si acasa fara sa cartesti - iar imaginea ta devine una inferioara celui care se plange - cum poti sa-l compatimesti ami departe....? Cum poti sa -l sfatuiesti pe acel om cand tu insati nu crezi in motivele lui de a suferi? Mai grav e cand si respectivbul incepe sa creada propria-i minciunica...

Deci, verdictul e ca azi aberez. Nu am bagati in seama. Gata, fug si va pup! Trimit si nu editez ca sa vad unde mi se posteaza mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am aici niste poze:)

Olga de asta e subiectul asta, sa ne incurajam reciproc
Ref. la intrebarea ta, de obicei reactionez bine la necazul oamenilor. Adica incerc sa ii ajut chiar si doar verbal.
Dar sunt si situatii in care cum zici tu, ma prind pe mine intr-o perioada naspa in care am pb mari si cineva imi spune ca are un necaz (de ex. ca ploua afara si nu poate merge la plimbare:) ii spun deschis ca se poate si mai rau, asa ca mine:)
Acuma sti cum e, fiecaruia ni se pare ca problemele noastre sunt mai mari si mai importante si dc sunt pt noi sa fie la fel si pt altii. Da nu-i tocmai corect rationamentul, asa ca incerc sa judec la rece.
Cateodata si pe mine ma ia valul si mai reactionez aiurea, dar de obicei spun pe fata ce gandesc in momentul respectiv.

Hai ca am facut un haos, vorba andorei nu sunt coerenta:)

Da, Adriana nasii sunt "musafirii":)

Acum si eu am o perioada naspa, trec de la agonie la extaz cu apart. asta, dar mai am ceva credinta :)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Andreea vezi daca ai plecat la tara, s-au dereglat mesajele:)))
Bafta azi la 1 zi de munca, iti tinem pumnii. Musai sa ne povestesti cum a fost

Chestia asta cu cel care se plange mai mult este mai luat in seama, sau este vazut superior (chemarea jertfei:) am intalnit-o si eu de multe ori. Dar asa m-am obisnuit cu ea ca a inceput sa mi se para normal, nu ma mai minunez cand cineva face asta... Ma gandesc doar sa nu ajung si eu asa.

Azi sunt full si dc nici nu am cu cine vb pe aici nush cand mai si scriu:)
Va trimit cate o pt inviorarea de dimineata (pana se tezeste Dana si mai sta si ea la povesti cu noi:)
Lunna ieri erai si tu prin zona:)
Andreea (sunt_mamica) nu mai zice nimic?:(
Ioana daca tu nu ne vrei noi te vrem:)

Dc are ceva probleme, dar se pare ca serverul vechi merge mai bine (desprecopii.com/forum), puteti incerca si varianta asta. La mine nu se deschidea deloc DC acum dimineata, dar pe cel vechi a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

neata fetele!
referitor la tema deschisa: cum reactionam la necazul unui om! As putea spune ca reactionez destul de nechibzuit, noroc cu sotul meu care e o persoana echilibrata si tot timpul face ca lucrurile sa nu fie luat in pripa ci chibzuite. Mai exact: Cand am tangenta cu o persoana care e data afara si nu mai are unde sta, imediat imi vine mie ideea salvatoare ca sa o luam la noi in casa!!! Rare au fost cazurile cand intr-adevar acele persoane au avut nevoie de gazduirea noastra. S-au imi ofer ajutorul unor persoane care nu merita, si nici nu vor cu adevarat sa se ajute. Ziceam ca am noroc cu sotul meu care e mai deschis la minte si imi pune la inceput niste intrebari de ma face sa ma mai gandesc atunci cand vreau sa iau o hotarare asa mareata:)
Stiu ca odata am gazduit un baiat la noi in casa, care asa de bine l-am facut sa se simta(masa pusa, curatenie facuta, etc), ca nu mai voia sa mai plece de la noi:) SI eu eram gravida in luna a saptea si nervoasa mai tot timpul ca nu puteam umbla imbracata mai sumar prin apartament. erau niste calduri mai frate,.... luna lui cuptor!!! Si baiatul de care va povestesc, se instalase bine mersi la noi, si nu mai voia sa isi cate chirie, desi avea bani berechet. Noi l-am tinut la inceput pe motiv ca sa isi faca ceva bani sa mearga in chirie. Pana la urma lucrurile s-au rezolvat si am reusit sa stau linistita si eu si sotul...
si uite asa mai facem si boacane cu ajutatul asta, ca noi avem inima larga si oamenii din ziua de azi ne cam pacalesc... dar am mai invatat si noi cate cave...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

La multi ani Uca, sa ai o viata fericita si implinita alaturi de parintii dragi!
andora aveti o minunatie de fetita, nici nu se putea altfel:) Sa va bucurati de ea mereu
Imi pare rau ca azi sarbatoresti prin munca, dar vei pregati si ziua de nastere. Cum, cand?:)

"Masa si felicitarile pt andora www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85822" target="_blank">aici":)))

Olga uitai de Thanksgiving day, felicitari pt sarbatoare si pt ziua libera a sotului. M-ai facut curioasa cu curcanul ala

Vesti: am semnat precontractul pt apartament, am dat un avans mic, urmeaza sa rezolvam cu actele si sa dam restul de bani apoi vom fi proprietari
Va multumesc pt urari, se vde treaba ca au avut efect:)
Mi s-a luat o piatra de pe suflet, chiar daca numai eu stiu ce stres bag pana se rezolva tot:)

Adriana daca nu-mi luam apart. veneam sa ma ti si pe mine o vreme, ca vad ca la voi e han

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Felicitari Flavia!!!!!!!!!Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de el. referitor la poze.... M-a apucat melancolia rau de tot. O ce n-as da sa iesim si noi putin undeva! Peisajele sunt superbe, protagonistii tare draguti.

Adinell ce sa spun esti tare. Nu neg cum am spus si eu ajut pe rupte dar cand apare careva cu probleme inventate sau face o drama din nimicuri nu suport. Dar cum spuneam ma consolez ca D-zeu da cui poate duce si de aceea cei tari chiar daca mai rabufnesc duc greutati enorme iar la altii si putinul pe care il trag au senzatia ca e enorm.

Andora sunt varsatoare. Dar ca temperament sunt amestec ciudat de veselie, umor, ironie, disperare, tristete, meditare, etc. Oricum am senzatia ca sunt destul de ciudata.

Noi in continuare nu dormim, nu mancam, dar avem super momente cand mami se joaca non stop cu bebe. Daca pleaca de langa el o secunda incepe scandalul. E dulce rau dincolo de toate si face progrese intr-un ritm infernal, efectiv de la o zi la alta. Eu obosita, dar asa obosita ca aseara ma durea fiecare cm de corp. Si zilele astea pline de agitatie si musafiri m-au terminat, pe langa bebe atomic. Joi merg sa incep sclerozarea unei varice si mi-e o groaza! Nu ideea de injectie dar injectii acolo, in spatele genunchiului ma fac sa anulez programarea. Cam atat.... Voi pe unde umblati? Parca eram multe la inceput? S-au terminat idealurire?

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Andora e ziua fetitei tale, nu?
La multi ani! sa fie fericita si iubita.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Flavia, m-ai dat gata cu ideea ta de a veni la mine in cazul in care nu iti luai apartament!!! Numai ca trebuia sa iti faci programare dinainte sa vedem daca aveai loc disponibil...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Pa normal Adriana ca imi faceam programare, deja am invatat cum merge treaba la voi

Olga multumim de laude
Cand povestesti de Tony ma gandesc la o prietena care e cam in aceeasi situatie cu tine:) Are un copil atomic, toata lumea o intreaba dc baietelul tot timpul e asa si cum rezista. A zis ca mai face copii pana nimereste unul linistit, sa vada si ea "minunea"
Tinem pumnii sa se rezolve cu varicele, nu prea inteleg eu care sunt procedurile dar stiu ca am avut multi prieteni care au avut pb din astea si au fost ok dupa interventie.

A fost pe aici un subiect despre prieteni, am discutat si noi cateva pagini mai in urma, as vrea doar sa fac o completare:)
Sunt foarte incantata de prietenii mei, cel putin care ne-au fost alaturi in ultima vreme. Stiti vorba aia ca prietenul la nevoie se cunoaste, acum cu apartamentul chiar am avut nevoie. De bani, de relatii, de suport... si le-am gasit pe toate.
Prietenii care lucreaza in domeniul imobiliar, cu ajutorul lor am gasit apartamentul.
Ieri am semnat precontractul dar noi nu aveam inca toti banii la care ne-am inteles. In cateva ore s-a adunat toata suma si chiar mai mult ca sa nu fim la limita. Si nu avem nush ce prieteni bogati, dar unde sunt multi... puterea creste:)
Cam asta a fost experienta noastra, aseara in sfarsit am adormit fericita si linistita, si am vrut sa impartasesc cu voi

Mergi la inceput

Poftiti la apel, nu va sfiiti:)))
Ma lasati singura?

Adriana si Monica, stiu ca voi sunteti pe mess, hai si aici

Mergi la inceput