Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau dragi copilashi :)
am venit si eu sa va povestesc care-i treaba cu faculta: in primul rand ne-au mintit ca avem 26 de ore probabil stau prost cu matematica cei care au facut calculul dar defapt aveam vreo 35, 33 din ele fiind de luni pana joi.Tot de luni pana joi stau pana la 8 seara la scoala, altadata chiar de la 10 dimineata . Sunt f f dezamagita de colegi... stau prost si cu mancatul, fiind toata ziua pe drumuri nu mananc cea mai sanatoasa mancare si de luni am dureri de stomac...profii - unii faini, unii naspa - ne obliga sa le cumprama cartile, orele relativ faine ;)da' nu toate Am scapat de orele de italiana de azi (ca e vineri deja) pt. ca profa nu e in tara.
Am uitat sa zic ccc ca pe miercuri am de invatat vreo 50 de pagini deja
Voi ce faceti? eu abia astept sa dormmmmmmmm

va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

i am back....
ingerash...asa e la facultate....eu in primul semestru, anul II am avut 21 de examene...e adevarat ca am mers pe toate 3 specializarile dar e greu.....
am cursuri de luni pana miercuri de la 8 la 20 fara fereastra ....joi si vineri de la 12 la 20.....
eu dau si meditatii...imi caut si serviciu....ca de cand s-au mutat ai mei ne-au ramas cheltuielile(mie si surorii)....

e greu dar iesim noi si din asta!!!

Lou, tu esti supi pe mine? ca nu ai vb deloc cu moi...
nuschu..sarumana de mesaj.......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Li merci de info Observ ca diferentele sunt destul de mari (si mai putine asemanari). N-as intra in discutii mai detalitate ca parca i-as face in oftica Ingerasei :) dar ma bucur ca fac,,, facultatea in .dk si nu in .ro (chiar daca e mai greu in daneza ;)
(Va amintiti scandalu ala pe DC cu "Sotul meu ma inseala, si nu aduce bani acasa" si raspuns "Vai draga, ce bine ca sotul meu nu e asa. Al meu e romantic, ma ajuta in casa etc. etc." If you know what i mean :)

Ingeras las ca o sa fie mai bine mai incolo
Cat despre cititul de zeci de pagini si eu am

Ana2 nu sunt. Doar ca n-am ce sa-ti zic.
Ma gandeam ca tu esti pt ca eu vb cu tine si tu nimic...

Will
sa-ti fie de bine si sa ne ti la curent

Pisi
vazusi ca pe forum ai fost dar pe la noi ba

la toata lumea

Imi instalez Windows-ul pe noul laptop asa ca sper sa scriu de pe el data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Take care, everybody . Si nu va stresati prea mult.

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hmm.. eu am scris dupa nuschu si aparea ca ea a scris ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetelor ce faceti?
Eu cat de cat bine am trecut saptamana trecuta si saptamana asta prin niste senzatii tari.Astia de unde am actele autrimis scrisoare ca ne trebuie cazierele dar noi nu aveam pasapoartele ca sunt la ei.si le trimitem inapoi fax sa ii intrebam ce si cum si ne spun ca nu trebuie.Dumnezeu sa-i inteleaga si pe ei.
In rest cat de cat bine...ma enerveaza una la discutii generale de mor...nu de faptulo ca nu e de acord cu mine ca fiecare are parerea ei dar pentru ca se avanta in discutii despre dosarul meu.Auzi si tu ma face mincinoasa..acum mai are putin sa-mi spuna ca am trimis dosarul in 2006 ca stie ea.Mor pe oamenii astia.Imi fac nervi de proasta..imi dau seama.

Ana ce sa zic.... nu te descuraja vei iesi tu la liman.Ai grija de tine ..asta e cel mai important.
Ingerash.....imi pare rau ca nu iti plac colegii dar esti inca la inceput..poate cand o sa-i cunosti o sa-ti faci alta parere.Bafta la invatat.
Nuschu te pu..Lou si pe tine.WILL si pe tine si felicitari pentru articol.
Imi pare rau ca nu sunt si eu in tara te vedeam la 9595.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Eu am primit o veste si mai buna. O sa am propia mea emisiune pe Partener Tv. O sa fie cu jocuri amuzante, invitati, eu imbracat in tot felul de chestii ciudate o emisiune care sper sa faca lumea sa rada. Pop toate fetele

Mergi la inceput

Ce fac fetele? Eu am avut o meditatie....si pe la 15 jumate plec prin oras..ma intorc pe la 22.....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Buna seara, copii !

Chiar ca parca a dat strechea-n forum !!! Zapaceste mesajele de nu te mai intelegi om cu persoana, merge greu, se blocheaza, acum, citind, nu mai apar emoticonii...

Ana1, succes cu actele, iti tin pumnii sa fie bine. Ahh, si pe mine ma stres cei acre stiu ei mai bine cum e viata ta .

Lou, ar fi interesant sa ne spui si tu cum e in DK la scoala, poate venim la master .

Will, congrats' pentru emisiune, la mai mare !

Ingerash, ai sa vezi ca pe parcurs te vei obisnui cu cititul de azi pe maine un volum intreg, incepi sa "detectezi" pe diagonala ce e important si ce nu. Cat despre colegi... Asa mi s-a parut si mie in primele saptamani, dar pe una dintre cele mai bune prietene am cunoscut-o in facultate. E drept ca nu am 30 de beste friends din fac .

Ana2, distractie placuta si spor la treaba. Cum sunt copiii cu care lucrezi ? Ne servesti cu zacusca la iarna ?

Eu am facut chec si salata de boeuf (porc, mai degraba) azi. Mi-am luat bilet la spectacolul lui Bregovic, Karmen.

Va pup .

Li

Mergi la inceput

si eu pe aici...nu stiu ce sa va spun....mai bine va pupacesc putin!!

Ajut-o pe Barbye

Mergi la inceput