Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Buna seara, copii !

Ana, imi pare tare rau de evenimentul neplacut. Bine ca tu esti intreaga, ca masina e fier, se repara, dar Doamne fereste, sa ramai cine stie cum... Colega mea imi povestea azi cum era sa dea unul cu masina peste ea aseara, ea fiind PE TROTUAR !!!

Ingerash, bafta cu facultatea, sa fie bine din toate punctele de vedere !

Will, sa ne spui in ce numar apari, sa citim si noi interviul. De ce trimiti manuscrisul in State ? Acolo il publici ?

Eu abia picai si eu acasa, am avut o zi destul de aglomerata la job, a fost balamuc cu oameni multi si urlatori in birou, ceva .

Ma duc sa-mi calc rochita pentru maine, una mai veche redescoperita, imi place de ea .

Pis, Lou, Him, cate un cu drag.

Seara buna tuturor .

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Daps acolo public manuscrisul:P, am o promisune de la o editura. O sa va spun cand si unde va aparea interviul meu:PP. In rest ce sa va mai zic, cool pisi te muti aproape :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau copilashii dragalshii

e fain la faculta dar e o nebunie, orarul e o cacealma, am o gramada de ore si ferestre aiurea asa ca toata ziua is in oras, am chiar si 12 ore fara pauza...etc

Abia la ora asta am mancat si eu ceva, ma duc sa dorm ;)

scuze k nu v-am luat pe rand, da' is varza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fetelor...sa nu ma dati disparuta dar am o perioada proasta in care vreau doar sa citesc...fara sa intervin.....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat scurt sa va salut. Sa aveti grija de voi si sa auzim numai de bine.
Him

Mergi la inceput

Buna seara .

Him, ma bucur mult ca ai trecut pe-aici. Numai bine iti doresc .

Ana, ce se intampla cu tine ? Esti bine ? Ai nevoie de ceva ?!

Ingerash, e normal, bobocii sunt intotdeauna un pic dezavantajati, si cand se face orarul, si cand se dau locurile in camin... E posibil sa se mai schimbe orarul pe parcursul semestrului, insa.

Pisi, Lou, Ana1 . Will, bafta cu manuscrisul.

Cat despre mine, o alta zi la birou, mai plina, un pic amuzanta, diverse probleme si neplaceri in afara jobului... Trec ele toate (da' vin altele ).

Hm, mi-e ca raman sa sting lumina pe-aici, pas-pas, sa nu se sperie careva...

Sa fiti cuminti .

Li

Mergi la inceput

Azi am doua interviuri unu la ziar si altul de munca sper sa il iau pe ala de munca si asta la ziar sa fie un succes. Pop Lou, nuchu si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ingeras ce naspa :(
Ma mir ca se mai practica si la facultate asa, ca bobocii is dezavantajati la schema
Eu n-am absolut nici o fereastra iar pe deasupra am si o zi libera pe saptamana :) in schimb zeci de pagini de citit de pe-o zi pe alta
Sa mai vi cu detalii, ca io´s curioasa daca-i diferenta intre fac. in .ro si in .dk

Will iti tin pumnii. Sa ne zici ce-ai facut.

la toata lumea

Mergi la inceput

Lou, zile libere aveam si eu, chiar si in anul I, dar impresia la inceput e ca e mult de citit, mult de invatat, multe cursuri, multe ferestre, multe ore de stat in bilblioteca. Pe parcurs, se mai diminueaza.

Nu stiu cum e acum la facultate, eu am terminat acum doi ani. Nu stiu nici cum e in DK, dar daca as compara cu Franta, Belgia, Olanda, aici e mai lax. Ai o bibliografie, dar notitele de la prof is de baza (eventual, daca a si scos o carte, uiti de ceilalti in domeniu). Se pune in continuare accent pe memorare, nu pe aspecte de ordin practic, creativ, provocator (in sensul ala, inteligent). Noi am avut doua cursuri la care chiar a fost nevoie de creativitate, in rest, cascam gura.

Alt aspect negativ ar fi ca e foarte impersonala relatia. Pe alocuri, daca esti genul bagaret si interesat (eventual de o cariera academica), poti avea o relatie mai apropiata cu prfoul. Altfel, multi oameni intr-un an (poate peste 100-200), care se vad alandala, nu au ocazia sa schimbe opinii si idei si probleme.

Problema e ca in Ro nu exista facultati si facultati. Adica unele in mod clar prestigioase, de unde o diploma valoreaza enorm si iti deschide multe porti si cele de duzina, unde poti obtine o diploma relativ usor. La noi sunt numai din astea de duzina, fie ca sunt de stat, fie private. Nu exista "une crème" a universitatilor.

Hai, ca vb aiurea. Si prea mult.

Va cu drag si sting usor-usor lumina. Sanatate si noroc tuturor !

Li

Mergi la inceput

A fost super marfa interviul, si mi-a zis cand o sa apara articolul o sa imi trimita mesaj ce si cum ca sa va zic si voua:P. Acum sunt super frant ca am fost 7 ore la 9595 in public in caz ca va uitati sunt tipul gelat si in tricou alb:P in rest va popic

Mergi la inceput