Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 28
pisicuta si matei spune:
Salutare ingerash!
De la mine nimic deosebit,am mancat si am lenevit,ca tot sunt in vacanta.Poate de revelion sa fim mai activi.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
La multi ani!!!
Dragi adolescenti, va doresc sa aveti un an cat mai frumos posibil, plin de realizari, sa aveti belsug in casa, sanatate, iubire, tot ceea ce aveti nevoie pt. a atinge fericirea!
ingerash spune:
hello dragi copilashi, unde umblati?
Eu incerc sa trag de ultimlee clipe de vacanta :(
de luni iar la faculta, 2 saptamani scoala si apoi prima sesiune...
Va pup si va astept sa mai scriti
ingerash spune:
nu mai vreti acest subiect? :( sa cer inchiderea lui?
Recunosc ca nici eu nu am prea mult timp de stat pe forum dar asa cateva cuvinte incerc sa scriu din cand in cand...
am dat deja 2 examene si mai dau 3 pana in in sesiunea propriu-zisa cand mai am 6 (si cica dam 4 exameneeeee - mie nu-mi da acelasi nr cand fac adunarea :(( )
va pup si sper sa reveniti... bafta celor care au si ei stresiune!
pisicuta si matei spune:
Ingerash drag nu-s ce sa zic.Uite ca fetele nu mai trec pe aici deloc,si eu in ultimul timp nu am mai avut timp,ca a fost un program inferal la serviciu.Dar daca si voi mai treceti pe aici promit sa imi fac si eu mai mult timp
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Hop si eu
Eu am absentat din cauza sesiunii, pe care am trecut-o cu bine
Ingeras.. las ca trece si sesiunea, si vine cealalta Chiar ma gandeam ca is vre-o 4 luni de predat si vine iar sesiunea (de vara)
Bafta sa ai la examene
Pisicuto Las ca vine si concediul, cand o veni si el Mateiasu e bine?
O duminica placuta la toata lumea
ingerash spune:
ufff, ce ma bucur ca ati revenit fetelor, mai bine mai rar decat deloc :)
Lou, ma bucur ca ai trecut cu bine de sesiune :), eu am picat un examen la o materie si pe celalat la aceiasi materie l-am luat asa ca trebe sa repet cel picat, in rest la ce am dat pana acum am luat cel putin 9, sper sa continui asa... punctarea la noi se face pe subiect, adica fiecare subiect de minim 5 sau nu iei deloc examenul ceea ce mi se pare super aiurea ; sa nu mai zic ca se trezesc acum profii sa ne dea carti de invatat pentru sesiune si schimba toata ziua datele examenelor
Pisi, te cred cu lucrul, in ziua de azi toata lumea e ocupata si se lucreaza cu viteza luminii, uitand apoi sa ne mai bucuram de lucrurile marunte :(... dar sper ca esti ok si Mateiasu mik si pisikos la fel
Asteptam si celelalte fete sa ne onoreze cu prezenta
pusiiiiiiiiiiiiii
ingerash spune:
neata cupii!
eu n-am somn + am maine examen = ma pun sa invat
(oare de ce credeam ca nu-mi place mate? )
pisicuta si matei spune:
Ingerash dragalas mult succes la exam.Suntem alaturi de tine
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Salutare!
Trebuie sa va spun si intamplare minunata s-a produs saptamana care a trecut:::
M-am intalnit cu Nuschu
Era la metrou intr-o dimineata si cum treceam prin fata ei ma gandeam daca sa o intreb sau nu de vorba si m-am hotarit repede repede si am intrebat-o:"Liana?"-cam lipsit de imaginatie,nu?!.Ei bine ea era.Trebuie sa va spun ca este ffff frumoasa si desteapta(cred ca oricum stia asta,nu?!).Mi-a placut foarte mult de ea si sper ca ne mai vedem
Fetelor imi este tare dor de voi si va trimi multi
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor