Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Neata, fete .

Wow, Lou, ce oroare !!! Crunt !!!
Mi-a placut mult lampa ta, e ca un margaritar stilizat si ma rog, mai mare.

Pisi, spor la cumparaturi. Imi trebuie si mie cizme si pantofi.

Ingerash, pai bursa e la cheremul secretarelor ? Nu o iei oricum daca ai o anumita medie la admitere ?

Eu am patit ieri o chestie tare ciudata cu DC, de fiecare data cand dadeam "reply", IE imi dadea eroare si se inchidea. Adica de la serviciu, acasa n-am mai intrat.

Cred ca fac un efort sa ies si eu din barlog la un shopping mic. Dar e friiiig. Ingerash, la tine tot asa frig e ?

V-am !

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

un frig la timisoaraaaaaaaaa
Sa nu scoti nici un caine din casa
Nu, bursa "cica" vine in sfarsit in noiembrie, dar cand am intrebat secretarele mai aveau putin si ma ca le-am deranjat ... sper sa primesc ceva

o zi buan sa aveti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hallo!

Apar si eu cu intarziere ca avuram netu picat cica era picata lumina nu stiu unde si culmea nu a fost furtuna solara

In sfarsit a sosit si ziua mea libera si am primit si salariul, deci am ce cheltui.Oricum am trecut printr-o faza nasola,sa va povestesc: imi verific eu cardul(ca na de azi am card de salarii) si vad salariul,apoi scot o suta de cheltuiala pe la serviciu. toate bune si frumoase, plec de la serviciu si ma opresc la un bancomat sa mai scot niste bani pt seara asta si surpriza:imi lipseau 400mii.evident ca eu sa mor.Nu cerusem chitanta;deja ma gandeam cum naiba demonstrez ca nu i-am scos. ma gandesc ca este stricat bancomatul si ma duc la altul.Acolo si mai mare surpriza:imi mai disparusera 200.sa mor nu altceva;la agentie inchisesra si nu mai aveam pe cine intreba.asa ca ma decid sa ii scot pe toti si nu imi mai fure BRD-ul banii.Si deznodamantul:eu am acum 2 carduri,dar contul este comun si scosese Bogdan de pe cardul celalalt fara sa stie ca de fapt el lua din salariul meu,se gandea ca ne-a pus cineva bani(ca noi mai primim bani de la surse alternative).eu ajung acasa dispera ca mi-au disparut banii munciti cu greu si cand elucidam misterul pune-te pe ras.Asa ca nu mi-a furat nimeni incac banii,mi fura magazinele maine

Lou eu as vrea sa fac poze dar inca nu ne-am cumparat camera.Speram ca in decembrie sa ne facem una cadou.Dragura lampa

Ingerash cu drag te iau la muzeul de shopping,dar asta cand o sa apara unu

multi pt toate fetele.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

o cafeluta ca tare-i frig afara ... Brrrr.. Vine iarna
Am deschis un geam sa se aeriseasca si la 2 min a trebuit sa-l inchid ca degeram ;-)

Pisi ai fost comica rau desi imi inchipui ca atunci pe loc nu era chiar amuzant
Eu iau intotdeauna chitanta si cand ridic banii si cand platesc cu cardul. Nu se stie niciodata.

Las ca nu conteaza ca n-ai camera. Faci o descriere amanuntita si eu imi fac o poza imaginara

Si tu la fel comica Ingeras cu muzeul de shoping
Si eu iau bani de la scoala :) numai ca la noi in Dk se da la toata lumea, pe la toate scolile mai "inalte", dupa liceu cred (colegiii, facultati etc.) da se trimit direct pe cont si nu te certi cu nimeni pt. dreptul tau

Li ai mai ajuns la shoping?

Eu azi avui liber si zic sa fac curatenie in casa, ca pe sambata lucrez si n-am timp. dupa ce pierdui vre-o 5 ore cu curatenia (+ pauze de cafea si net ;) vine sotul acasa si zice "Da de ce-ai facut curat? Nici nu era mizerie. N-ai mai facut si saptamana trecuta?".. peyy ziceti si voi cu sotii astia

Mergi la inceput

Seara buna, copchilasi.

Pisi, sunteti haiosi tu si sotul: tu bagi pe-o parte, el scoate pe partea cealalta . Sa ne spui si noua ce magazine ai vizitat si unde merita mers.

Lou, brava, esti harnicuta. Si data viitoare o lasi mai moale, daca sotul e de parere ca nu trebuie facut, lasa-l pe el sa faca, atunci cand i s-o parea ca e .

Nu m-am mai dus la shoppinguiala, am asa, o lene, de-o iau spre casa in fiecare seara. O fi si frigul, faptul ca se intuneca repede, hainele (ma simt ca o baba cu haina pe mine si cizme, ufff, nu-s de mine !!!). Am fost, insa, sa luam un cadouas mic pt nou-nascuta sefului si mi-am luat si eu 2 bentite, niste clame si un inelush-invartecush.

Si am stat si o ora jumate peste program la birou, dar nu m-a deranjat.

Va pup, ma duc la .

Li

Mergi la inceput

Hehehe pana ii s-o parea lui ca trebuie sigur trece o luna ;-)

Te inteleg cu frigul.. Nici mie nu-mi place sa am 1001 haine pe mine
Inca mai vad pe unii in t-shirt pe strada

Si eu ma gandeam zilele trecute sa-mi iau niste betite dar vad ca mi-ai luat-o inainte :) Cum sunt?

Spor la balacit

Mergi la inceput

Sunt rigide, adica bentita mai lata din plastic imbracata in material textil. Astea de le-am luat acum sunt ecosez, pe maro si gri.

Mai am cu satin maro, rosu si alb. Plus cele din material. Imipare insa rau ca bentita mea preferata din material, alba, s-a cam stricat din motive de depozitare neglijenta (nu eu).

Pun poze cand e lumina mai buna .

Ma duc sa ma usuc .

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

HI!

Ne-am adunat si noi pe acasa
Din pacate am cheltuit milioane bune in Cora si numai lu Mateiasu i-am cumparat un hanorac si nite mopine catelusi tare haioase si in rest pauza .Poate pe sapt viitoare sa mai creasca bugetul mai cumparam si pt noi ceva.

Mei Lou dar asta cu banii de la facultate este buna,la noi...nici dupa ce termini nu ai parte de mare lucru,dar cand esti in curs,statului i se pare ca deja face un efort pt tine ca iti asigura niste profi si o materie de kk.Felicitari pt harnicie,si eu am luat niste chestii de curatat si sincer chiar ma gandeam daca le voi folosi,oare nu le iau degeaba

Nu sa-i traiasca bb sefului tau.Si pe mine ma incanta bentitele,am si cumparata una o data dar mi s-a stricat in scurt timp si ma tresa ca mie imi alunea de pe par.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Ce´s alea mopine??

P.s. Pisi, eu ii consider ca o refundare a taxelor. Doar 47% din salariu s-au dus la taxe (impozit, contributii etc.)

Mergi la inceput

Ia ca acu aflai si eu ca MTV Europe Music Awards se tine in Copenhaga anu asta, mai precis maine

Mergi la inceput