Miresele anului 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
Neata !!!
Clau bine venita cafelutza de la tine.
Eu am dus rochita de mireasa la o spalatorie ecologica, mai ales ca un coleg mi-o patase cu vin rosu. Dar cand am luat-o, dupa o saptamana , era ca si noua. Nu se mai vedea nici o pata pe ea.
Cristina
clau77 spune:
Sa va fie de bine cafelutza!
Alynutza si eu cand am postat mesajul, ultimul mesaj era al Giovei. Dar ce conteaza, care mesaj a fost primul? Oricum cred ca e ceva legat de ora serverului. Habar n-am.Important e ca avem cafelutza destula, pentru toata ziua, nu?!
clau77 spune:
Ai dreptate Alynutza. Uite ca tot asa a aparut...
Nu mai inteleg nici eu. Ce s-o fi intamplat ca pana acum n-a mai facut asa.
Alynutza spune:
Krelia, pun cafeiu' la incalzit, nici o problema, facem chiar alta proaspata, dar tot ceva e in neregula pe-aici, ca la ora la care am postat eu, ultimul mesaj era al Giovei, acum a aparut si cel al Claudiei, si apare cum ca ar fi postat cu o ora inaintea mesajului meu...
Clau, nici o suparare, eu doar spuneam ca e ceva in neregula...
krelia spune:
Alina, cred ca e ceva cu ceasurile...ca si al meu de la calculator arata 12...dar...(sper) e abia 11, nu?
chiar...cand se da ceasul..inainte..sau inapoi...ca niciodata nu stiu cum e....
MIMOZA PUDICA...
Alynutza spune:
E 11, da. E legat de ora de iarna, la care se trecea inainte in ultima duminica din septembrie. De cativa ani s-a schimbat si se trece la ora de iarna in ultima noapte sambata-duminica din octobrie, adica noaptea de 28 spre 29 octombrie. Cand se da ceasul inapoi cu o ora. Inainte se da cand se trece la ora de vara (asta nu mai stiu exact daca e in martie sau aprilie). Dar tot e ciudat ca arata 12 ceasul tau, pt ca trebuia dat inapoi o ora, nu inainte.
krelia spune:
adik..trebuia sa arate 10...nu?
hm..ce chestie.......oricum, deja la ora 6 incepe sa fie intuneric..deci, nu mai conteaza asa mult..ca e septembrie..ca e octombrie...tot vine toamna
quote:
Originally posted by Alynutza
E 11, da. E legat de ora de iarna, la care se trecea inainte in ultima duminica din septembrie. De cativa ani s-a schimbat si se trece la ora de iarna in ultima noapte sambata-duminica din octobrie, adica noaptea de 28 spre 29 octombrie. Cand se da ceasul inapoi cu o ora. Inainte se da cand se trece la ora de vara (asta nu mai stiu exact daca e in martie sau aprilie). Dar tot e ciudat ca arata 12 ceasul tau, pt ca trebuia dat inapoi o ora, nu inainte.
MIMOZA PUDICA...
Alynutza spune:
Ai dreptate... Pe mine cel mai tare ma deranjeaza ca dupa toamna asta vine iarna, domne, in loc sa vina iar vara... Off, tare nu-mi place, iar frig, zece cojoace, zloata.
A propos, azi nu sari si tu in schema cu nimic? Macar un pahar de apa plata cu lamaie sau un suc... ca azi ai o luna de la eveniment (la multe luni si ani fericiti inainte!)
krelia spune:
...sucutz si prajiturele, cu tot dragul..pentru miresicile 2006!!
(alcool, nu - ca suntem in timpul servicelului )
quote:
Originally posted by Alynutza
A propos, azi nu sari si tu in schema cu nimic? Macar un pahar de apa plata cu lamaie sau un suc... ca azi ai o luna de la eveniment (la multe luni si ani fericiti inainte!)
MIMOZA PUDICA...
Alynutza spune:
Delicioase prajiturelele, multumesc... Si cum fetele trag chiulul, imi raman mie mai multe (sic)