Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata !!!

Clau bine venita cafelutza de la tine.
Eu am dus rochita de mireasa la o spalatorie ecologica, mai ales ca un coleg mi-o patase cu vin rosu. Dar cand am luat-o, dupa o saptamana , era ca si noua. Nu se mai vedea nici o pata pe ea.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Sa va fie de bine cafelutza!
Alynutza si eu cand am postat mesajul, ultimul mesaj era al Giovei. Dar ce conteaza, care mesaj a fost primul? Oricum cred ca e ceva legat de ora serverului. Habar n-am.Important e ca avem cafelutza destula, pentru toata ziua, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Ai dreptate Alynutza. Uite ca tot asa a aparut...
Nu mai inteleg nici eu. Ce s-o fi intamplat ca pana acum n-a mai facut asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, pun cafeiu' la incalzit, nici o problema, facem chiar alta proaspata, dar tot ceva e in neregula pe-aici, ca la ora la care am postat eu, ultimul mesaj era al Giovei, acum a aparut si cel al Claudiei, si apare cum ca ar fi postat cu o ora inaintea mesajului meu...

Clau, nici o suparare, eu doar spuneam ca e ceva in neregula...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Alina, cred ca e ceva cu ceasurile...ca si al meu de la calculator arata 12...dar...(sper) e abia 11, nu?

chiar...cand se da ceasul..inainte..sau inapoi...ca niciodata nu stiu cum e....

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

E 11, da. E legat de ora de iarna, la care se trecea inainte in ultima duminica din septembrie. De cativa ani s-a schimbat si se trece la ora de iarna in ultima noapte sambata-duminica din octobrie, adica noaptea de 28 spre 29 octombrie. Cand se da ceasul inapoi cu o ora. Inainte se da cand se trece la ora de vara (asta nu mai stiu exact daca e in martie sau aprilie). Dar tot e ciudat ca arata 12 ceasul tau, pt ca trebuia dat inapoi o ora, nu inainte.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

adik..trebuia sa arate 10...nu?

hm..ce chestie.......oricum, deja la ora 6 incepe sa fie intuneric..deci, nu mai conteaza asa mult..ca e septembrie..ca e octombrie...tot vine toamna

quote:
Originally posted by Alynutza

E 11, da. E legat de ora de iarna, la care se trecea inainte in ultima duminica din septembrie. De cativa ani s-a schimbat si se trece la ora de iarna in ultima noapte sambata-duminica din octobrie, adica noaptea de 28 spre 29 octombrie. Cand se da ceasul inapoi cu o ora. Inainte se da cand se trece la ora de vara (asta nu mai stiu exact daca e in martie sau aprilie). Dar tot e ciudat ca arata 12 ceasul tau, pt ca trebuia dat inapoi o ora, nu inainte.

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Ai dreptate... Pe mine cel mai tare ma deranjeaza ca dupa toamna asta vine iarna, domne, in loc sa vina iar vara... Off, tare nu-mi place, iar frig, zece cojoace, zloata.
A propos, azi nu sari si tu in schema cu nimic? Macar un pahar de apa plata cu lamaie sau un suc... ca azi ai o luna de la eveniment (la multe luni si ani fericiti inainte!)

Mergi la inceput

...sucutz si prajiturele, cu tot dragul..pentru miresicile 2006!!
(alcool, nu - ca suntem in timpul servicelului )

quote:
Originally posted by Alynutza

A propos, azi nu sari si tu in schema cu nimic? Macar un pahar de apa plata cu lamaie sau un suc... ca azi ai o luna de la eveniment (la multe luni si ani fericiti inainte!)

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Delicioase prajiturelele, multumesc... Si cum fetele trag chiulul, imi raman mie mai multe (sic)

Mergi la inceput