Miresele anului 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
krelia spune:
Neatza miresici!!!
Alinutza, sa-ti dea DD sanatate, ca tare buna facusi cafeu'
ramonel, nu te mai stresa...stiu cum te simti, ca si eu am trecut mai demult printr-o chestie identica..mi s-a spus chiar in fata "imi place de tine, esti dezinvolta, spontana..bla bla bla..cred ca te potrivesti cerintelor, esti ca si angajata...daaarrr (si la mine a fost un dar) ...tb sa ii prezint si eu sefului meu dosarul sa obtinem si acordul lui...si tot el..."dar, nu-i pb, stai linistita"...si dupa cateva zile de liniste - "ne pare rau, postul a fost deja ocupat de cineva mai pregatit si cu mai multa corespondenta vis-a-vis de cerintele jobului".
Deci...forget about it!!!
MIMOZA PUDICA...
Alynutza spune:
Kreliutz, mersic, na ca m-ai facut sa
De angajatori tzepari, eu nu mai zic nimik, eu m-am fript si mai rau de atat...
M&M spune:
Neata si de la mine!!!
Alinutza tare buna cafelutza si bine venita !!!
Maimu bine ai revenit. Nu e atat de important cum a fost vremea la nunta ci, cred ca mult mai important a fost cum v-ati simtit voi in ziua respectiva . Si apoi, ploaia inseamna BOGATIE, asa cum ai spus si tu.,,
Ramona nu esti singura care a trecut printr-o astfel de experienta. Cred ca multe dintre noi au trecut prin asa ceva( si eu am patit-o in noiembrie anul trecut )Trebuie sa reusesti sa treci peste . Bafta multa.
Scuzati greselile, dar ma grabesc sa ma reintorc la treburi.
O zi buna si un inceput minunat de saptamana.
Cristina
Alynutza spune:
Ah, mi-am curatat si eu rochitza... nu fara peripetii, evident. Am dus-o la curatatorie, unde m-a luat tanti la bani marunti, ca n-are eticheta unde sa se specifice cum se curata, a inceput sa traga de dantelutza sa vada daca tine siliconul cu care a fost lipita (deja la faza asta imi venea s-o iau la ), mi-a zis ca o sa-i pice strasurile si in final ca mi-o ia "pe raspunderea mea". Am lasat-o cu inima cam indoita, iar la plecare a aparut o tipa sa-si ia sacoul si se tot minuna cum de i-a iesit sacoul galbui, cand ea l-a adus alb... Asa ca m-am intors dupa ea si-am bagat-o la masina de spalat acasa, la programul de rufe sensibile, pe "raspunderea mea", si-a iesit curatitzica si alba, azi o sa cercetez sa vad daca are pietricele lipsa.
ramonzca79 spune:
salutare fetelor si o saptamana faina!!!!multam' pt incurajari...vad ca mai exista si alti idioti(din spusele voastre)...hmmmm....v-am spus ca nu disper pt un loc de munca...am u deja un loc de munca dar vreau sa plec...o sa merg la al doilea interviu la Romstal Leasing si la YGREC...stiti ceva despre???dar despre Libra Bank....ma refer la altceva afara de ceea ce este pe site-urile lor...pupiuuuu
un an de convietuire-13 august
ramonzca79 spune:
hellooooooooooooooooo,,,ce se intampla cu topicul asta??
un an de convietuire-13 august
Giova spune:
!!!
Ramoncza imi pare rau de cele intamplate. e clart ca a venit cineva cu 'pile'. las aca -ti gasesti in alta parte. Bafta la urmatoarele interviuri.
Alynutza, pai a mea avea eticheta, dar tot pe raspunderea mea au luat-o. Bine ca ti-a iesit bine, si nu a suferit nimic.
fete va . pe maine.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
clau77 spune:
Neatza miresici!
Astazi dau eu cafea!Cum o preferati? Cu zahar...cu lapte?
Alynutzacum s-a curatat rochita?
Si nasa mea si-a spalat-o acasa si s-a curatat foarte bine. Acum cred ca depinde si de material.
Eu am dus-o inapoi la salon s-o curete acolo. Sunt multumita ca a iesit ca noua.
Alynutza spune:
'Neatza! Se pare ca tot eu dau in dimineata asta.
Gio, aseara am studiat-o si am constatat ca i-au picat cam multe pietricele de pe poale, cred ca nu erau bine lipite. Asta e, o sa incerc sa fac rost de altele sa le inlocuiesc. Asta e, ca m-a apucat curatzatul, poate trebuia sa mai am putina rabdare sa-i fac un saculetz de material si s-o bag in ala si abia apoi in masina.
krelia spune:
Neatza fetelor!
ramonel..ne-am bosorogit...asta se intampla
rusine fetelor!
clau, saru'mana de cafelussa - mie imi place cu laptic si cu 2 lingurite de zahar
alina...pe-a ta o pastrez pentru la 12 ...da' o pui tu la incalzit, ca sa nu fie rece, da?[:I}
in alta ordine de idei, si eu am dus rochita la curatat, la 3 zile dupa nunta...si, evident, tot pe raspunderea mea...de fapt, tind sa cred ca nimeni nu si-ar lua o raspundere atat de mare, cand e vorba de o asemenea "pacienta" , nu?
MIMOZA PUDICA...