Miresele anului 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 27
elara spune:
Pt mine nici un raspuns?
Sa intzeleg ca nu are nimeni nici o sugestie de cadou ?
Aniversare frumoasa si tie, Alynutza.
Casa de piatra, Nature.
Absolut suuuperbe pozele (prietenii stiu de ce ).
Ai fost o mireasa minunata... si bombonica voastra este supppeeeeeeeeeerbaaaaaaa. Sa va traisca si sa fitzi mereu fericitzi.
Mi-a placut fff mult si masinutza si localul...Totul a fost fff frumos.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Alynutza spune:
nitzuc, undeva pe Paris, unde a fost cinema Steaua Rosie. Preturile variau intre 19 si 21 ron/kg (acum socoteste tu pe caserola de 300 de gr. cat vine) in functie de compozitia aleasa. Noi am mers initial pe varianta asta pentru ca oricum am dat o gramada de bani pe tort si nu mai aveam de unde sa luam si pentru dat acasa ceva f. scump. Alte cofetarii de unde sa comanzi tortul de nunta ar fi Pralina, Nicola, Caffe Lux, Photo Cake, dar nu ti le pot recomanda deoarece nu cunosc produsele lor (eu nu ma omor dupa prajiturile din cofetarii). Oricum, va fi in primavara targ de nunti unde vin si reprezentanti de la cofetarii si mai ai timp sa te interesezi dupa ce te intorci in tara.
Giova spune:
Multumim fetele pt. urari.
Elara habar n-am de cadou, nu stiu, o cina romantica ceva, habar n-am.
Nature ati fost foarte frumosi amandoi. si fetita a fosta ca o papusa.
la toate.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
clau77 spune:
Neatza fetelor!
Am facut cafelutza.Luatzi de aici
N-am mai intrat in ultimul timp. Am mult de lucru in perioada asta pana la sfarsitul lunii.
Alynutza am aniversat si noi 3 luni de la casatorie duminica.Le urez si eu "La multi ani!" si multa fericire tuturor miresicilor de 15 iulie..Ce repede a trecut un sfert de an de casatorie...
Nature se vede ca ati avut o nunta frumoasa.CASA DE PIATRA si multa intelegere.
ooana spune:
Ce liniste e pe aici
...va mai aduce-ti aminte cum era anul trecut pe vremea asta??? fiecare saptamana cate un nou capitol!
...m-am intors si eu din honeymoon...Malaezia e o tara frumoasa ...a fost superb...am mancat o gramada de orez ne-am plimbat, am vizitat...si iar orez...totul a fost superb...am vazut cele mai inalte turnuri gemene din lume...deja imi pare rau dupa concediu...si chiar mi s-a parut ca a trecut mult prea repede ...iar timpul petrecut in Singapore a fost ca un vis...o insula care e in acelasi timp tara, oras si capitala...cu un inalt nivel de trai...parca o alta lume.... cu totul si cu totul diferita de Europa.
...cateva din miile de pozele pe care le-am facut sunt mai jos
Gio...La Multi Ani...oare cand a trecut 1 an?
Nature...a-ti fost frumos...se vede din poze!
...m-am uitat pe listuta cu miresici...au mai ramas doar 2 cu care se va incheia sezonul nuntilor...si 2 indecise...parca timpul zboara!
am citit cu melancolie cu v-ati amintit de nunta...asa imi amintesc si eu...toate detaliile sunt in capul meu iar in ziua nuntii mi-am zis in continuu ca trebuie sa traiesc acea zi la maximum pentru ca in curand toate se vor transforma in amintiri dragi sufletului meu...si asa s-a si intamplat!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Oana uite ca a trecut anul, si asa va trece si cel de la ccununia religioasa.
Super faine pozele, se vede din ele ca e o cu totul alta lume.
Detalii: cat a fost sejurul, de unde ati luat avion? preturile? (cred ca foarte mari, la ce salarii au) daca va trebuie viza?, etc...etc....
Mai esti in concediu? sau te intorci in Germania?
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
sunnyday spune:
Buna fetelor!
In sfarsit apuc si eu sa intru pe net si sa am cateva minute.
In primul rand vreau sa va multumesc pentru urari si pentru ca ati fost alaturi de mine.
M-am uitat la toate pozele pe care le-am gasit. Absolut superbe!!!!
Va urez la toate sa fiti fericite toata viata si sa vi se implineasca toate visele.
Noi am alergat absolut disperati in saptamana dinaintea nuntii, am dormit cate 3-4 ore pe noapte si m-am temut ca o sa fim prea obositi pentru ziua Z. Dupa cum bine stiti, nu a fost asa!!!!! Am fost proaspeti si bucurosi, iar pentru noi nunta a fost perfecta! Totul s-a aranjat si totul a fost minunat. Am dansat toata noaptea (vai de labutele noastre a doua zi). Vremea a fost perfecta (dupa zile urate si cam friguroase)si totul a trecut in zbor. Era deja dimineata si mi se parea ca abia am sosit la restaurant :)
O sa revin sa va povestesc mai pe larg.
Pana atunci multi pupici
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Oana uite ca a trecut anul, si asa va trece si cel de la ccununia religioasa.
Super faine pozele, se vede din ele ca e o cu totul alta lume.
Detalii: cat a fost sejurul, de unde ati luat avion? preturile? (cred ca foarte mari, la ce salarii au) daca va trebuie viza?, etc...etc....
Mai esti in concediu? sau te intorci in Germania?
nunta noastra , Antalya
...da, ai dreptate timpul va trece fara sa ne dam seama de acum in colo!
Hmmm...detalii...pai sa vedem...biletul a fost 1400 euro, am plecat din Frankfurt...iar acolo preturile sunt mai mici decat la noi, ma refer la Malaezia...in Singapore e putin mai scump...dar nu exagerat...dar e cu totul altceva...si partea buna e ca daca esti acolo poti sa cumperi electronice la preturi foarte bune, de exemplu un LCD Samsung care inca nu a aparut la noi 1.000 dolari...merita, o data in viata sa mergi in Asia!
dupa cele 2 saptamani in malaezia...am stat 1 saptamana acasa...iar acum sunt in Germani.
EDIT: va invit azi eu la o cafea cu laptic pe toate ...si la o tigara optionala pentru doritoare
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Oana misto de tot.
Dar ai venit cu LCD-ul acasa? Merita banii, dar nu sunt probleme la vama?
Sunnyday ma bucur ca ati avut o nunta superba si ca a meritta toata oboseala dinaintea nuntii.
la toate gagicile.
nunta noastra , Antalya