Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Buna fetelor,

Sincer va "citesc" in fiecare zi, dar nu reusesc niciodata sa va si scriu...vad aici numai miresici de 2006, eu sunt miresica de 11 sept 2005, si nu prea ma "integrez" in discutiile pe care le aveti, in mare parte, si sincer ma apuca o nostalgie cand citesc povestioarele de la nuntile voastre....ata ete.

Am promis de 1.000 de ori ca va scriu dar......

Va pupicesc pe toate si incerc sa va raspund ...bagandu-ma in seama la discutii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Oana misto de tot.
Dar ai venit cu LCD-ul acasa? Merita banii, dar nu sunt probleme la vama?
Sunnyday ma bucur ca ati avut o nunta superba si ca a meritta toata oboseala dinaintea nuntii.

la toate gagicile.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

...merita, si nu sunt nici un fel de probleme daca parasesti Singapore cu avionul...eu insa am mers cu trenul inapoi in Malaezia (5 ore) asa ca eu nu am putut sa duc cu mine asa ceva taxele in cazul asta fiind 150-200%...insa am luat un aparat foto profesional pentru fratele meu si nimeni nu a stiut la granita daca l-am luat de acolo sau il aveam de dinainte insa cu un LCD e mai greu ...dar daca mergi si stai in Singapore de unde direct te intorci acasa poti lua o gramada de chestii la jumatatea de pret fata de cum sunt la noi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana_211 bine ai venit si casa de piatra, cam tarziu, dar asta e.
Sunt si mirese de 2005, poate acolo te simti mai in largul tau.

Ooana mersi, am inteles. Dar cu siguranta platesti vama la noi la romani, doar vamesii nostri vor sa scoata bani si din piatra seaca.

maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna fetelor si scuze ca n-am mai dat pe aici...insa, treburile ma tin prinse de biuro...

Am intrat sa urez Casa de Piatra ultimelor miresici 2006 si nunti frumoase, pentru:
vickyfilip
violici
lorena3013
bebelusha1

Va pupez si sper sa ne auzim cat de curand!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Casa de Piatra la toate miresicile de week-end-ul asta si sa aveti vreme frumoasa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Casa de piatra si din partea mea pentru ultimele mirese de 2006:
vickyfilip
violici
lorena3013
bebelusha1

Parca nu-mi vine sa cred ca s-a terminat sezonul nuntilor 2006...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Casa de Piatra ultimelor mirese de 2006:
vickyfilip
violici
lorena3013
bebelusha1

Nici mie nu-mi vine sa cred, ca s-a terminat totul, gata cu anul nostru .

In 1 trebuie sa eliberam ap., mobila ne ajunge prin 10 nov., asa ca de comun acord, eu si bebbe plecam 2 sapt. la sorella in It., iar Clau se muta in ap. gol, doarme pe saltea, singur in tot blocul, care mai e inca de retusat. Imi este mila de el, dar macar are gaz, apa si curent, frigider, masina de spalat si plita. ce-i mai trebuie?

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Vreau sa urez si eu ultimelor miresici din acest an...CASA DE PIATRA!...o nunta frumoasa, exact asa cum si-au dorit-o!
Alynutza...exact la asta ma gandeam si eu...inca nu pot sa cred ca s-a terminat...poate o sa ne primesca miresicile de 2007 din cand in cand in vizita pe la ele
Gio...o "vacanta" frumoasa iti doresc...cred ca ti-e mila de Clau, nu ii va fi usor...eu inteleg, ca si noi avem un apartament nou...care deocamdata e gol, si ghici cine locuieste acolo?!?...in nici un caz eu!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Oana felicitari pt. noul ap.
La noi e mai nasol ca blocul e nou, langa e un alt bloc in constructie, strada nu e asfaltata ci pietruita, pe scara mai trebuie sa zugraveasca inca o data, acum monteaza liftul, etc, etc.
Lui Clau ii va fi mai usor, ca oricum trebuie sa supravegheze si celalat bloc. asa ca iasa din blocul nostru si intra pe santier.

La anul vom nasi pe prietena mea cea mai buna, care e acum in Spania, in 8 sept. are loc nunta, iar in celalat an, in 2008, vom nasi pe verisoara mea.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Oana felicitari pt. noul ap.
La noi e mai nasol ca blocul e nou, langa e un alt bloc in constructie, strada nu e asfaltata ci pietruita, pe scara mai trebuie sa zugraveasca inca o data, acum monteaza liftul, etc, etc.
Lui Clau ii va fi mai usor, ca oricum trebuie sa supravegheze si celalat bloc. asa ca iasa din blocul nostru si intra pe santier.

La anul vom nasi pe prietena mea cea mai buna, care e acum in Spania, in 8 sept. are loc nunta, iar in celalat an, in 2008, vom nasi pe verisoara mea.

nunta noastra , Antalya

...se pare ca vei avea un "remember" al nuntii in anii ce urmeaza...chiar e misto, mai ales ca acum ai si ceva "experienta" in organizarea nuntilor

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput