Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Noi n-am primit cadouri la nunta. Se obisnuieste sa ia nasii servicii de farfurii/tacamuri, dar eu deja aveam si le-am spus la nasi sa stea calmi. In schimb am primit de la colegii lui iubi un filtru de cafea, in conditiile in care el nu bea cafea decat din an in pasti si eu beau dar imi fac la ibric, ca fac una mica si f. concentrata pe care o diluez cu lapte. Nici pana in ziua de azi nu stim ce sa facem cu el. Speram sa-i gasim un alt stapan, care sa se bucure mai mult de el.

Krelia, nu-mi vinzi mie unul dintre cuptoare? Ca eu acum sunt in cautarea unuia si nu gasesc ceva sa-mi placa. Adica am gasit, dar nu aveau pe stoc.

Gio, sa-ti traisca voinicelul si sa creasca si mai voinicel! Noua nu ne dai reteta de la gogosarii aia super buni?

Mai, da voi sunteti pastratoare rau... Eu marturisesc spre rusinea mea ca n-am pastrat nici o floare de la nunta. Nici nu m-am agitat prea tare atunci sa fac asta, pt ca nu-mi plac florile uscate, asta e.

Edit: Nico, in Ardeal trebuie o panglica la biserica pe care pe tot parcursul slujbei o tin in mana mirii si nasii, ca si cum ar fi legati intre ei. Uite, ca aici.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

seturi de cafea n-am primit (oricum, nici noi nu suntem beutori inraiti)....in schimb, am primit o icoana...sa ma ierte Dzeu...da' kitch mai mare ca ala n-am vazut...cand sunt atatea icoane frumoase (nu ca eu m-as da in vant dupa ele)...eu primesc una d'aia "de birou", din 3 bucati, cu balamale, care se deschide ca o carte ....

alina, vii si iti alegi ..ca-s amandoua expuse...zici ca-i salon de echipamente gastronomice ....

in rest, am primit de la persoane f dragi noua, cele trebuincioase pt casa...in bucatarie si in dormaretz

..nah, ca iar m-am intins la vorba

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Ia fiti atente:

Cauti disperat un loc de munca?
Iata un model de scrisoare de intentie cu care nu poti da gres, indiferent cāt de stufos sau nu e cv-ul tau...

Scrisoarea de intentie:
1) accept orice conditii
2) accept orice salariu
3) accept umilinte in N-variante si de N-ori
4) accept sa ling in c*r (BINE !)
5) accept ore peste program neplatite
6) accept sa muncesc in weekend neplatit
7) accept sa munces 24 ore pe zi, pe bete de chibrite
8) accept sa fiu dat/a afara cand vine alt fraier mai pupincurist
9) accept sa fiu fraierit/a cu darile sociale
10) accept sa fiu fraierit/a cu cartea de munca
11) accept sa fiu fraierit/a cu orice altceva
12) jur credinta firmei
13) aduc bani de-acasa ca sa rotunjesc profitul patronului
14) muncesc o perioada de proba de ... 40 ani (fara salariu, evident !)
15) accept sa fiu f***t de pilele patronului, care ard gazu prin firma
16) iubesc la nebunie sa mi se dea ceva nou de facut, ceva ce nu corespunde postului meu, si nu stiu sa fac
17) imi ridica moralul si pofta de munca sa mi se dea ceva de facut (vezi ca trebuie sa fie gata ieri) si nici la pastele cailor sa isi aduca aminte cineva de proiectul facut si inaintat spre aprobare

18) accept sa mi se taie din salariu fara nici o discutie...

19) accept sa fiu retrogradat in functie(si la salariu binenteles), pe motiv ca s-a restructurat postul, dar fac acelasi sarcini ca si pana acum

Va pup in ... cu respect,

X

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Krelia, zau de n-ar fi o afacere asta cu cadourile primite la nunta Si zau de n-as veni dupa cuptor... daca n-ar trebui sa bat cam 500 de km pt asta.

Cat despre mesajul cu scrisorica nu pot sa spun decat

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

pai da..pe principiul mai dau eu..mai iei tu (si viceversa )...iti faci de un trusou complet...

acu' nah....ca sa nu-mi pun paie-n cap si sa revin la ideea nuntilor cu lista

gagici, va las, ma duc sa-mi caut hrean pentru gogosari....prin ploaie si prin vant..of...soarta crancena!!!
...si maine...incep intepaturile...of...suflete zbuciumat (cum zicea cizmaru' meu!)

ceau fetele, pe maine, poimaine, luni...etc!!

CASA PLINA DE BELSUG - miresicilor de maine!

quote:
Originally posted by Alynutza

Krelia, zau de n-ar fi o afacere asta cu cadourile primite la nunta Si zau de n-as veni dupa cuptor... daca n-ar trebui sa bat cam 500 de km pt asta.

Cat despre mesajul cu scrisorica nu pot sa spun decat

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

alinacn, cr_dum si suede
CASA DE PIATRA SI NUNTI DE VIS!

Krelia, weekend fain, spor la treburi si ... succes cu intepaturile (ca nu stiu zau ce urare ar fi potrivita in cazul asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

alinacn, cr_dum si suede
CASA DE PIATRA SI SA AVETI PARTE DE O NUNTA CA_N POVESTI!!!!

Krelia tare haioasa scrisorica cu conditiile de angajare. Spor la cumparaturi.

Gio , LA MULTI ANI!!!! pentru Marco, sa creasca mare si voinic si sa va aduca numai bucurii.

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata miresici de 2006!!
Poftiti la o cafelutza cu frisca ....

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Neatza!

Multzam Cristina de cafelutza. Am vrut s-o dau eu, dar nu m-a lasat forumul... Si la voi merge greu?

Cum v-a trecut weekendul? Noi am fost sambata pana la Baile Felix la o balceala, a fost super... mai ales ca pana la anul nu stiu zau daca o sa mai apucam sa mergem.

O saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

VREAU SI EU O CAFEA CU FRISCA DESI E TRECUT DE PRANZ

Mergi la inceput