Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza miresici!
Mama...maaamaaa...ce aburi ies de la cafelusse
Nico & clau - da' stiu ca va pricepeti!

eh, ieri, ne-au dat drumul la gaze...s-a apucat gospodina sa faca gogosari..nu va zic ce inhalatii am facut..la un mom. dat nu mai stiam pe unde sa respir ...groaznic e otetul ala ...acu...tb sa le pun in bocan...insa..tb sa caut hrean...si asa de mult imi place mie in piata......
..si am pus si ardei la congelator...am fo' o vrednicuta! (da' a 2a oara promit sa nu mai fac!)

Nicole, au fost super tari lumanarile alea, pe bune!, chiar nu-ti bati capul cu ele (la cat de usoare sunt)...ale tale au avut si suport? ca noua ne-au dat de la florarie
Deci te intreba cand "iesi" la biserica...de faza cu lumanarile (sa le lasi acolo) - bine ca stiu, sa-i zic de la inceput..lumanarile noastre nu-s ca toate celelalte...pai..poate imi sfarama frumusete de lumanare..m-apuca toate hali p'acolo ...

fetele, voi ce ati facut cu buchetelul de la cununie? Eu l-am uscat si sta cuminte intr-o vaza in sufra...e asa mumos.....si am pastrat si cocarda lui iubi...s-au conservat tare bine, parca ar fi din hartie....sunt curioasa cum o fi buchetelul meu de miresica...

Si, daca tot sunt pusa pe vorbe, la ceasul diminetii....

Casa de Piatra pentru miresicile acestui week-end:
alinacn
cr_dum
suede

PS...briose...cineva??

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu am avut acelasi buchet, pe care l-a prins una din domnisoarele de onoare si i l-am lasat ei. Mi-a zis ca s-a uscat frumos, dar nu l-am vazut. Prefer sa-l vad in poze si sa mi-l amintesc asa frumos cum era in ziua aia.

Anduril, zic eu ca mai vreau inca o data, dar pe de alta parte sunt constienta ca n-ar fi acelasi lucru, insa na, asa e cu lucrurile minunate in viata, ti-ai dori sa se repete. Si evident, cand spun ca mai vreau o data, ma gandesc la exact aceiasi protagonisti, ca nu mi-as schimba mirele pentru nimic in lume. Totusi, eu cred ca-i fain de miresicile care, dintr-un motiv sau altul au 2 nunti in doua locuri diferite.

Krelia, ce harnicutza ai fost! Noi ieri am fost la facut piata, a fost "beton" ca ploua ca vara... si am facut si o excursie pana la Metro degeaba, ca s-a gandit maica-mea brusc ca-i trebe ceva, si n-am gasit... am ajuns tarziu acasa si am picat imediat dupa dush... Mersi de briose, tare bune.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Alina, harnica nevoie mare...cred ca era din cauza otetului!! ...ca mie, de obicei, pe la 10.30 seara..mi se faaacee uuunn soooomn.... ...dar ieri, nimic

Si pentru ca mi-am mai amintit ceva....

LA MULTI ANI MARCO!!!
Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos, cuminte, sa iti dea DD noroc in viata, bucurii si fericire!
Te pupicesc cu drag, matusa&unchiu' de la Bucuresti!

(ce aiurea suna - de la Bucuresti ..parca ma vad in filmele alea gen "buletin de bucuresti"...sau.."angela merge mai departe" ... "e de la bucuresti...wooow"
...da' vorba aia..sa stie copilu' de unde-i sunt rudele, nu?

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pt Anduril si toate miresicile interesate:

Aniversarile casatoriei:
1 an - nunta de hartie
2 ani - nunta de bumbac
3 ani - nunta de piele
4 ani - nunta de fructe / nunta de flori
5 ani - nunta de lemn
6 ani - nunta de zahar / nunta de fier
7 ani - nunta de lana / nunta de cupru
8 ani - nunta de bronz / nunta de lut
9 ani - nunta de salcie
10 ani - nunta de tinichea
11 ani - nunta de otel (otzel)
12 ani - nunta de matase
13 ani - nunta de dantela
14 ani - nunta de fildes
15 ani - nunta de cristal
20 ani - nunta de portelan
25 ani - nunta de argint
30 ani - nunta de perla
35 ani - nunta de coral
40 ani - nunta de rubin
45 ani - nunta de safir
50 ani - nunta de aur
55 ani - nunta de smarald
60 ani - nunta de ametist
65 ani - nunta de alabastru
70 ani - nunta de platina
75 ani - nunta de diamant

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by krelia

Neatza miresici!
Mama...maaamaaa...ce aburi ies de la cafelusse
Nico & clau - da' stiu ca va pricepeti!

fetele, voi ce ati facut cu buchetelul de la cununie? Eu l-am uscat si sta cuminte intr-o vaza in sufra...e asa mumos.....si am pastrat si cocarda lui iubi...s-au conservat tare bine, parca ar fi din hartie....sunt curioasa cum o fi buchetelul meu de miresica...

a
..briose...cineva??

MIMOZA PUDICA...

Eu am pastrat ambele buchete; si pe cel de la civila si pe cel de la nunta!!! S-au uscat destul de frumos si sunt tare mandra de ele!!!Am pastrat si cocardele naturale ale mirelui si parintilor mei. AM o adevarata colectie !!! PLus ca am si lumanarile!!!
Krelia multam de briose!!!

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Mai fetelor eu am avut un singur buchet. Bineinteles ca l-am "aruncat" si l-a prins o domnisoara, sper cat mai curand viitoarea mea finutza. Ea zice ca s-a conservat bine.
Cat despre muraturi, dulceturi si etc. tre'sa ma laud si eu cu compotul de pere, la prepararea caruia m-a ajutat sotiorul.
Giosa-ti traiasca feciorul. Sa creasca mare si sanatos!

Mesajul meu trebuia sa apara dupa cel al Giovei

Mergi la inceput

Super!
Si ai mei parinti si-au pastrat cocardele!...

Fete pastratoare, dom'le!

quote:
Originally posted by cristina_26

am pastrat ambele buchete; si pe cel de la civila si pe cel de la nunta!!! S-au uscat destul de frumos si sunt tare mandra de ele!!!Am pastrat si cocardele naturale ale mirelui si parintilor mei. AM o adevarata colectie !!! PLus ca am si lumanarile!!!
Krelia multam de briose!!!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Multumim matusica si unchiu de la Bucuresti.
Suntem baiat mare si voinic.

Buchetul meu l-am lasat la mama acasa, nu stiu ce a facut cu el. Lumanarile la fel, i-am zis sa le duca la biserica.
De pastrat am pastrat: meniu, 2-3 marturi, invitatia si cam atat.

Si eu am pus pe iarna gogosari marinati. Mi-a dat reteta una dintre mamici, sunt super buni.
Luni vreau sa mai cumpar si sa pun.
Am mai copt ardei si i-am pus la lada sa avem la iarna ardei copti.
In schimb, mama, bunica, soacra, au facut gemuri, compoturi, alte muraturi, bulionul. Mama mi-a cumpoarat vinete si le-a copt.
Oricum stiu ca voi primi de la ai mei, de la socacra mai putin, dar nu ma intereseaza.

Fete va , mergem la o expo de mobila, ca trebuie sa comandam electrocasnicele, si maine la o nunta in Alba.

Casa de piatra si o nunta ca-n basme:
alinacn
cr_dum
suede

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

GIO - sa cresteri mari si frumos, toti 3!!

fetili, ca tot vorbim de ce ati pastrat de la nunta...mi-am adus aminte...vi s-a intampalt sa primiti cadouri gen - 3 seturi de farfurii...4 asternuturi de pat...2 cafetiere...etc. etc.? ...

mie da ...am 3 seturi de farfurii (plus al 4 lea al meu)..si 2 cuptoare cu microunde (plus al meu pe care eu il credeam stricat, dar el de fapt mergea ..si pe care, pana la urma l-am dat )..daca ma mai procopseam si cu cearceafuri..cred ca le faceam fular alora

...hai ca deja e prea mult pt o zi de vineri....si monopolul nu mai e la moda

PS. Gio, daca nu gasesti cuptor...iti dau eu unul...trebuie numai sa-ti alegi

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

mai alinutza de ce panglica vorbiti?
am vreo 3-4 seturi de cafea, le dau cu draga inima, de unu am scapat usor am scapat cutia jos si tandari se facu
de lenjeri nu m-am suparat ca e mumoasa foc
iconite am primit, vase yena la greu, iar cuptorul l-am primit de la nasi cand ne-au scos de la biserica, zi ce a coincis cu ziua mea de nastere, plus un robot, plus un set de gratar, caci fu gratarul la noi la curte,dar nasul aduse tot, ca deci masa tb data de el

Mergi la inceput