Miresele anului 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Fetelor !!! MA bagati in butoiul cu melancolie!!! Cand ma gandesc ca acum 3 luni eram in ferbra pregatirilor si ca totul a trecut atat de repede!!!
dar macar au raman amintirile!! Eu am apucat sa mananc din fiecare fel cate putin, numai din tort am luat doar o gura!!! Noroc ca ne-au dat restul de tort acasa, dar , a trebuit sa le dau si nasilor si socrilor si uite asa am ramas pentru a doua oara fara tort!!!

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cristina, cred ca toate simtim la fel (cata organizare si ce repede a trecut). Eu am papat tot doar la peste si la tort, in rest, am ciugulit. Tort am primit si acasa, a trebuit sa impart si eu, dar am impartit... cu zgarcenie, sa ne mai ramana si noua...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Cristina, cred ca toate simtim la fel (cata organizare si ce repede a trecut). Eu am papat tot doar la peste si la tort, in rest, am ciugulit. Tort am primit si acasa, a trebuit sa impart si eu, dar am impartit... cu zgarcenie, sa ne mai ramana si noua...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Alynutza bine ai facut ca ai impartit cu zgarcenie tortul!!!!
Da' lasa ca imi iau eu revansa!!! Ma duc saptamana viitoare sa imi comand un tortulet numai al meu!!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata
haideti la cafea
la mine maine e zi de pus muraturi
mama le pune si eu le "pazesc" ca le lasa la mine la casuta avand spatiu de depozitare, ca ei au balconul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

mesajele astea ma omoara, imi apar cu o ora mai devreme ca fiind postate
Krelia si noi am avut acelasi fel de lumanari, iar la scosul de la biserica diaconul ne-a intrebat daca mai vrem o parte din lumanari sau le lasam cu totul
eu am zis ca vreau si eu ceva acolo, si cand colo vine saracul cu bucatile efective de lumanare inapoi, el ramanand cu cartonul cerat si se uita saracul prin tubul ala de ma apucase rasul, atunci dandu-ne si noi seama care e smecheria cu lumanarea de era asa usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Neatza miresici!Azi dau eu cafelutza. Serviti, va rog!
Alynutza Da, vorbesc serios. Imi aduc aminte ca si soacra mi-a atras atentia sa pun bine panglica respectiva. Nu mai stiu insa daca mi-au dat si o explicatie pentru asta, in afara de faptul ca trebuie la botez si ca atare s-o pastrez.

Nicoleta si mie imi apar tot asa si inca nu am gasit raspunsul
Ai fost mai harnica si facusi tu cafeiu. Imi mirosea mie a cafea pe cand scriam mesaju'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Hehe, eu mi-am uscat buchetul, ca nu l-am aruncat, si e prins si trandafirul domnului de el. Imi uscasem si buchetul de la casatoria civila, dar cu toate fructele de padure in el n-a tinut.
Nici eu n-am mancat mare lucru la nunta si mi-au spus toti ca mancarea a fost o dementza ! In schimb am mancat o maaaaare felie de tort, n-as fi putut sa ma abtin, va dati seama.
Drept e, a trecut mult prea repede. Cu toate astea, nu impartasesc sentimentul ca "as mai face asta o data". Mie mi se pare ca tocmai de aia este ziua asta atat de speciala, ca se intampla doar o data. Chiar pentru cei care se casatoresc inca o data in viata, nu mai e la fel. Deci n-as mai fi mireasa inca o data, tocmai pentru ca sentimentul asta care ma incearca acum e imbatator. E ca la montagne russe: surpriza e doar prima oara...

EDIT: Asta e raspuns DUPA mesajul de mai jos al kreliei... :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine.

Clau, asta e, ghinion, mie nu mi-a spus nimeni ca trebuie pastrata si nici astia de la biserica nu ne-au dat-o inapoi. Asa ca asta e. Acum degeaba ma agit ca n-am cum s-o mai iau inapoi.

Cristina, bine gandit. Eu planuiesc sa comand un mini-tortulet identic cu cel avut la nunta anul viitor, la aniversarea de 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Ai dreptate cu protagonistii, dar nici asa parca eu nu m-as baga... :-) Dar asa mi se pare mie. Ma gandesc cu atata emotie la tata, care m-a asteptat pe treptele bisericii ca sa ma aduca la altar, cum s-a uitat cu ochii in lacrimi la mine si mi-a spus ca sunt tare frumoasa, gandindu-se, probabil, ca exista posibilitatea ca la botezul primului meu copil sa nu mai fie cu noi... (asta e trist, tata e foarte bolnav, dar sunt lucruri de la Dumnezeu si nu am cu cine ma certa). Da, daca as putea sa repet nunta in zece ani si tata sa fie tot acolo, by God, I WILL ! Oricum, nunta asta a fost atat de perfecta (scuzati aberatia gramaticala ), incat doar schimband conceptul as putea sa mai am surprize. Apropo, cand sunt celelalte nunti, alea cu hartia, canepa, metalele & stuff? Ca poate ne dedam la petreceri cum n-a vazut Parisul!

quote:

Anduril, zic eu ca mai vreau inca o data, dar pe de alta parte sunt constienta ca n-ar fi acelasi lucru, insa na, asa e cu lucrurile minunate in viata, ti-ai dori sa se repete. Si evident, cand spun ca mai vreau o data, ma gandesc la exact aceiasi protagonisti, ca nu mi-as schimba mirele pentru nimic in lume. Totusi, eu cred ca-i fain de miresicile care, dintr-un motiv sau altul au 2 nunti in doua locuri diferite.

EDIT: Ok, chestia asta cu mesajele postate la ore aiurea a inceput sa ma oboseasca, nu se poate face oare ceva ???

Mergi la inceput

quote:

'Neatza si de la mine.

Clau, asta e, ghinion, mie nu mi-a spus nimeni ca trebuie pastrata si nici astia de la biserica nu ne-au dat-o inapoi. Asa ca asta e. Acum degeaba ma agit ca n-am cum s-o mai iau inapoi.

Cristina, bine gandit. Eu planuiesc sa comand un mini-tortulet identic cu cel avut la nunta anul viitor, la aniversarea de 1 an.

Neata!!! Clau si Nicoleta multumesc pentru cafea.Tare buna , mai ales azi, ca e vineri..

Cristina

Mergi la inceput