40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 7

Carmi spune:
Bau de dimineata ! Vreau cozonac bun de la Gabi.
Sunt cu vopseaua pe cap si bantui pe-aici pana prinde coloruŽ
Liliana, foarte draguta propunerea sotului tau. De ce nu?
Aia mica, multi ani frumosi iti doresc !
Pup fetili,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

soni spune:
TANTI AUGURI SI UN SANATOS "LA MULTI ANI" pe romaneasca nostra!!
Aia mica azi tre sa fii vesela toata ziua!! Si pregateste o frupturica ca venim toate!!1
Mama ce viteza aveti .M-am trezit la pag 5!!!ieri a fost cum a fost azi e alta zi.Vad ca ingeneral nimeni nu se plinge de dureri asta inseamna ca stati bine si v-o urez din suflet.Cine facuse deja cafea?? Vreau si eu ca mi-e lene de ma doare sa fac alta!!
pupici si zi buna !!!

nematics spune:
quote:
Originally posted by soni
TANTI AUGURI SI UN SANATOS "LA MULTI ANI" pe romaneasca nostra!!
Aia mica azi tre sa fii vesela toata ziua!! Si pregateste o frupturica ca venim toate!!1
Mama ce viteza aveti .M-am trezit la pag 5!!!ieri a fost cum a fost azi e alta zi.Vad ca ingeneral nimeni nu se plinge de dureri asta inseamna ca stati bine si v-o urez din suflet.Cine facuse deja cafea?? Vreau si eu ca mi-e lene de ma doare sa fac alta!!
pupici si zi buna !!!
SOni, ma faci sa ma gindesc la vorba unui doctor: "de la o anumita virsta cind te scoli dimineatza nu te doare nimic inseamna ca te-ai trezit mort"

craciunitza spune:
La multi ani, Ana Maria!
polux, te-as ajuta cu multa placere da' vorbesti limbi straine pentru mine, chiar sunt curioasa ce raspuns iti va da nema.
A venit toamna, ploua, cerul e mov si nu am bani.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

oana cretu spune:
La multi ani inca o data, Ana, sa fi fericita si sanatoasa! Eu ma duc sa calc la niste batranei, sunt suparata pe viata...si gata. Va pup!
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

nematics spune:
Oana, nu te supara pe viatza - bucura-te de ce ai, traieste-o asa cum e ea azi, miine poate fi mai bine

Roxane spune:
si de la mine un La multi ani! cu sanatate Ana
Nema cu rusine spun..mai fumez..nu-s in stare sa ma las de iarba asta a naibii..este clar, nu am pic de ambitie, uneori ma apuca furia de cat sunt de slaba. Asa ca..bag la tutun la greu si de cateva zile am inceput si sa tusesc..
va pupez si cine vrea, cine pofteste am cafea proaspata ca tot n-am chef de nimic azi la job ca plouaaaa..ca in poeziile lui Bacovia.
Iulia..aveam zahar si laptic..poftim la cafea
Soni, tu cum doresti cafeluta?
pupici

MariaSor spune:
Muuulti ani traiascaaaa, muuulti ani traiascaaaaaaaa, LAAAAAAA MUUUUUULTI AAAAAAAANI!
Ana, fugi la mail, ca-ti trimesei floricici, pune-le bine!
Si lasa melanholia de ziua ta, ca nu e buna! Io stiu
Buna dimineata, buna dimineata,
Miroase a cafeluta sau mi se pare mie?
Sa va spun ca de doi ani aici, nu reusesc si eu sa gasesc o cafeluta pe gustul meu? Acasa beam Tchibo, aici nu e:-( In fine, cre ca trec pe ceai.
Polux, io sunt pt: website si idei romantice
Soni, faine tare pozele tale Eu te vad misterioasa, nu trista:-)
Carmi, ce color? Cred ca esti o curajoasa, ca eu cand ma vapsesc singura numa' vopsita nu pot zice ca-s:-) La mine impresia finala e ca ori n-am avut destula vopsea, ori am facut o mare economie:-)
Adrienne, da' pisicile ce zic in gandul lor pisicesc atunci cand te vad tricotand? Carboana mea e de-a dreptul fascinata
Acu' fo doi ani, cand am aterizat eu sub palmieri, nu stiam ce sa fac sa-mi pun in ordine cele multe ganduri (ca m-oi adaptaaa, ca nu m-oi adaptaaaa...) asa ca, dupa o mare pauza, m-am reapucat de tricotat. Un costumas mic-pitic pt un bebe de-abia venit pe lume:-) Merg la merceria urbei, cumpar mohair si andrele, vin acasa, ma apuc de treaba si, brusc, imi pica ochii pe eticheta: made in Romania Asa ca bebelina a purtat un rand de hainute suta la suta romanesti:-)
Porumbel, saru'mana de ratzeta:-) Mi-a iesit supica o nebunie
Ma duc sa mai citesc din urma
Azi avem www.fond-ecran-image.com/fleurs,fond-ecran-mimosa,06jpg,2.php" target="_blank">asa ceva, aka mimoze:-)

soni spune:
MEMA e bestiala chestia .Chiar m-ai facut sa rid. Incep bine dimineata ,
Roxane ----lunga ,mama lunga! cafeaua!!Si mersi!
Oana sus capusorul ca trece totul,tu sa fii sanatosa!!
Craciunitza nici eu n-am bani .Sintem in doua.Da,bune!!
Kuki pe unde binturi??
Carmi tot urit si frig e in orasul tau fara parc??(m-a facut chir curioasa chestia asta)Cum se cheama oraselul sa facem o sesizatie la primarie!!
Pup si plec si ma intorc.

Carmi spune:
Maria, ma fac blond auriu, sau cel putin asa ar
3,trebui
,sa iasa.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,(a participat si Fabiano la scris, dupa cum vedeti).
Soni, noi suntem intr-o zona mai inalta, vreo 700 m ,si sunt multe paduri si lacuri, asa ca neamtuŽ nu a mai considerat necesar sa faca parcuri, te plimbi in jurul lacului prin padure pana obosesti, si gata. Da eu vreau parc pentru copil, cum aveam eu la Bucuresti, intelegi? N-ai sa vezi aici asa ceva.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video